IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

Cause you love, love, love when you know I can't love

Publicerad 2012-12-30 14:20:27 i Vardag,

Lalalal jag uppdaterade inte igår. Anledning: jag låg i sängen hela dagen och väntade på att få gå och sova igen. Jag har sovit så skit de senaste dagarna. Jag somnar runt halv 6 tiden. Och sedan är det mardrömmar på mardrömmar som gäller. Vilket gör att jag är trött och gnällig. Och inte så roligt att läsa inlägg om det. Funderar om jag ska starta med någon blogglista för att få igång mig själv lite.
 
 
 

How to train your dragon

Publicerad 2012-12-28 16:09:46 i Film,

Kollade den här filmen för någon dag sedan när den visades på tv. Mindes att Anna hade sagt att jag absolut skulle se den. Och jaa, den var precis lika bra som hon sa. Riktigt bra film,
 

Let's make the most of the night like we're gonna die young

Publicerad 2012-12-28 01:38:55 i Vardag,

sa Pia medan hon halv 3 på morgonen satt på Tumblr ännu en gång. Nu har jag fått Ellinor dit. Sakta men säkert tänker jag få dit alla vänner. MOHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHHA. Okej Pia du är trött. Gå och sov Pia, du är trött. Min natthumor ska inte visas på den här bloggen. Jag tänker lämna den mellan mig och mina vänner.
Ses!
 

I'm waking up to ash and dust

Publicerad 2012-12-27 15:15:14 i Vardag,

Ehh ja. Snart två månader sedan jag uppdaterade. Vad har jag då gjort som inte uppdaterat här? Det skulle ju vara roligt att skriva att jag gjort något stort och häftigt, men ja låt oss vara ärliga här. Jag har inte gjort någonting. Youtube, Twitter, Tumblr, Youtube, Tumblr, Tumblr. Sa jag Tumblr? Jag är löjligt beroende av det och jag tror seriöst att det börjar bryta ner min mentala hälsa. Mina vänner är oroliga. Men ja ska försöka starta upp bloggen igen. Åtminstone blogga någon dag i veckan.
Ses! (förhoppningsvis)
 
 
 

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela