IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

usch...

Publicerad 2010-05-26 16:14:48 i Vardag,

... jag vill inte läsa på finska ordprov. Blääh. Dessutom sket sig psykologiprovet idag. Han tog bara en av de frågor jag läst på och då en sån som jag inte läst som bäst. Och det sket ju sig när jag skulle skriva 2 svar och bara hade hum om den ena. Flummade ihop det andra svaret och har tur om jag får 1 poäng ens. skit,skit, skit.. Usch blev riktigt less på allting nu. Men det är bara att ta nya tag och tenta upp det på omtentamen. Men ändå fan fan fan.
Ses!

The Hitcher

Publicerad 2010-05-23 10:06:26 i Film,

Var inte en av de läskigaste filmerna jag sett men ändå riktigt bra. Haha fick lite brainfreeze i den här filme och tänkte "gud vad den där flickan liknar på hon som spelar Brooke i OTH" Så kom jag ju på att jag laddade ner filmen för att Sophia Bush var med. Hahaha:D

Collegeparet Grace och Jim ger sig ut på bilvägen inför Spring Break. Längs vägen plockar de upp en liftare, John Ryder, men de ångrar sig snart då mannen börjar ge dem obehagskänslor. Värre blir det när folk börjar dö längs vägen, de finner sig förföljda av den mystiska liftaren och plötsligt inser de att de själva står som misstänkta för de hemska dåden.
(cdon.com)

Stay Alive

Publicerad 2010-05-22 14:10:56 i Film,

Kollade den här för en 10 minuter sedan för jag vågade inte lämna den till kvällen när jag är ensam hemma. Hahha. Glad att jag gjorde det. Den var fan läskig fast det var ljust ute:D


Ju mer realistiskt och beroendeframkallande ett dataspel är, desto bättre. Stay Alive får spelarna att frysa i ådrorna samtidigt som adrenalinet rusar genom deras kroppar. Spelet bygger på en berättelse om mord och galenskap...

Ett gäng ungdomar från New Orleans kommer över en piratkopia på det verklighetstrogna spelet ”Stay Alive”. Det bygger på en sann historia från 1800-talet om ”The Blood Countess” en aristokratisk kvinna som sägs ha tagit livet av 650 unga flickor och badat i deras blod för att bibehålla sin ungdom. Nu verkar det som om hennes ande lyckades fly och har funnit en fristad i spelet. För ungdomarna är utgången av det verklighetstrogna spelet mer än gastkramande - den är dödlig! En efter en tvingas gruppmedlemmarna att se döden i vitögat, och de dör exakt på samma sätt som de rollfigurer de haft i spelet. Frågan är – vem är det som bestämmer spelreglerna? Är det spelarna? Eller är det spelet självt som driver med dem?

(cdon.com)

 

Dear John

Publicerad 2010-05-22 13:58:05 i Film,

Ville se den här filme jättelänge och såg den typ förra veckan och ja tyckte ärligt talat att den var skittråkig. Alla hade sagt att den var jättebra och att man grät när man kollade m.m. Jag tyckte den var dålig och enda bra med den var att Channing Tatum var med i den.

The young Victoria

Publicerad 2010-05-22 12:00:41 i Film,

Väldigt bra film, men jag tycker oftast om filmer som handlar om "förr i tiden". Jag tycker den är riktigt sevärd


Året är 1837 och den då knappt 18-åriga prinsessan Victoria till- träder tronen som Englands drottning. Hon sitter på en av världens mäktigaste positioner, men bakom hennes rygg utspelar sig ett maktspel om hennes framtid. Imperiets öde vilar i hennes händer – men hennes eget väntar runt hörnet …Oscar®-vinnaren Graham King, Martin Scorsese, Tim Headington och hertiginnan Sarah Ferguson har producerat denna imponerande och storslagna kostymfilm om en av Europas mest betydelsefulla härskare – och om den kärlek som mer än något annat kom att styra hennes liv.
(cdon.com)

I wish that I could be everyhing you are

Publicerad 2010-05-21 17:08:15 i Vardag,

Äntligen helg!:) Idag var en av de roligaste dagarna på länge har skrattat så himla mycket. Kanske det beror på att det är fredag som jag tyckte att allt var så kul? Eller så var jag helt enkelt på flumhumör. Men nu är jag jättetrött tror det har med pollen och göra för de här senaste dagarna så har jag varit trött hela tiden. Men ska nörda youtube nu och försöka att inte somna.
Ses!

Ett annat stort plus är att det bara är två veckor kvar i skolan:)

Hoping life will start again

Publicerad 2010-05-20 16:50:43 i Vardag,

Hejsan! Dagen gick bra fast jag inte hade någon Anna eller Emelie. Men skoldagen gick lite slöare än vanligt. Slutade 1 kom hem och nördade dator. Sov en liten stund. Är trött nästan hela tiden nu när pollen är som värst. Hoppas att det börjar lugna ner sig snart. Annars har väl inte så mycket hänt idag. Vi fick vara ute på finskalektionen. Nicke berättade om pennfemonemet. Haha. Och det summerar väl hela dagen ungefär. Nu ska jag leta mig bort från datorn och ut. Där jag ska försöka mig på mina läxor och bokanalys.
Ses!

Love never wanted me

Publicerad 2010-05-19 20:37:28 i Vardag,

Har inte uppdaterat på ett tag nu för jag har helt enkelt inte orkat eftersom jag är så slö. Kan inte ens skylla på skolan eftersom jag är så dålig på att orkar göra läxor. Men idag har jag faktist gjort det jag kunde av matten, gjort lite av finskan men ska vänta tills mamma kommer hem så hon kan hjälpa mig med en översättning. Imorgon, fredag och måndag blir det ensamt i skolan för mig för Emelie och Anna far iväg till Paris. Men överlever gör jag väl. Positivt i alla fall är att jag slutar klockan 1 imorgon:)
Ses!

björkhelvete

Publicerad 2010-05-16 10:37:01 i Vardag,

Ser inte trevlig ut idag. Pollen har kommit ikapp mig och mitt vänstra öga ser för jävligt ut. Är också smått röd i högra ögat och så är jag täppt i näsan. Så det är ingen happy day. Ska dessutom försöka mig på en finskauppsats och så tror jag jag ska orka plocka lite i rummet. Men får se hur det blir med det. Men nu ska jag klicka runt på youtube ett tag och sen finskauppsats.
Ses!

Even when you're breaking my heart

Publicerad 2010-05-14 18:33:06 i Vardag,

Åskar från och till här i Malax men just nu verkar det vara ett litet uppehåll. Har kollar säsongavslutningen av Supernatural och The Vampire Diaries. Och gud vad jag grät när jg kollade Supernatural. Var så himla sorgligt. Jag ljög nu åskar det igen här. Stängde av internet men kan ju fortsätta skriva en stund. haha fortsätter på inlägget ca 1 timme senare. Åskan tilltog så jag tyckte det var bäst att leta mig från alla elektriska saker:D Men det var väl allt jag hade och säga. Ett flumminläg blev detta men vad gör det?:D
Ses!


Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

Publicerad 2010-05-13 20:09:31 i Film,

Jättebra film. Gud vad jag älskar fantasy:D Filmen sätts till bland mina favoritfilmer. Dessutom så är han som spelar Percy Jackson jättesöt:D

Percy Jackson håller på att bli utslängd från skolan - men det är det minsta av hans bekymmer. Gudarna på Olympia och andra monster verka ha tagit klivet ut från Percys bok om grekisk mytologi och in i hans liv - och de är inte på gott humör. Zeus åskvigg har blivit stulen och Percy är huvudmisstänkt. Nu måste Percy och hans vänner hitta det stulna föremålet och avslöja ett mysterium mäktigare än gudarna själva.
(cdon.com)

Sam's lake

Publicerad 2010-05-12 20:44:05 i Film,

Tyckte inte den här filmen var särksilt läskig. Men jag kollade ju den med pappa och Jens och det var relativt ljus ute. Kanske om man kollar den själv när det är mörkt så kanske den är läskig:D

 

Beauty and the briefcase

Publicerad 2010-05-12 20:33:39 i Film,

Tyckte faktist att den här filmen var ganska bra. Det som var roligt var att Hilary Duff inte var en 16-åring som hon ofta brukar vara i sina filmer men i den här filmen så var hon färdigutbildad i typ 20-årsåldern.

 

They say that life is for learning, well teach me to live

Publicerad 2010-05-12 17:43:50 i Vardag,

4 dagar ledigt. Skönt. Hade dessutom sovmorgon idag. Körde till skolan och mötte på polisen och när jag körde hem mötte jag en också. Men fortfarande så kommer ni se mig och Blåa Faran på vägen:) Vissa är väl bättre än andra. Mohahha. Eller så inte. Men nu blir det lite youtube och sen ska jag leta mig ut med hunden:)
Ses!

Night Train

Publicerad 2010-05-11 16:34:37 i Musik,

JAAA! Igår släppte Keane ett nytt album som jag nu har laddat ner. Pure happiness for my soul. Men gud vad de har ändrat stil från första albumet Hopes and Fears. Bara för att jag känner för det tänker jag dela med mig av mina älsklingslåtar från alla deras album:)
Hopes and Fears

Bedshaped

This is the last time

Under The Iron Sea

Is it any wonder?

Crystal Ball

Perfect Symmetry

Love is the end

Again & Again

Night Train(nya)

My shadow

Stop for a minute

Har också många till favorit Keane-låtar. Hade svårt att välja ut dessa låtar:) Ville ha flera. Grattis om du lyssnar på alla:D

Stop for a minute

Publicerad 2010-05-11 15:50:23 i Vardag,

Idag är det tisdag. Som jag trodde var igår. Har konstaterat idag att man kan skriva om vad som helst hur som helst och sedan kalla det en dikt. Kanske man borde göra att skriva dikter till sitt jobb. Kan skriva om min frukostsmörgås. Det borde bli en bra dikt. Jag tror verkligen på den:D Eller så skulle jag kunna skriva om måsen som höll morgonkonsert utanför mitt fönster. Det skulle bli en arg dikt. Skulle berätta om hur jag tänkte att jag ville ta finska ordboken och kasta den rätt på den jävla fågeln.
Ses!

You're just a line in a song

Publicerad 2010-05-10 16:37:10 i Vardag,

Måndag... Skrev om matte idag. Eller jag hade aldrig förra provet så jag hade OB i kursen så. Tror det gick bra. Men vem vet? I alla fall 2 uppgifter gick helt åt skogs. Trodde det var tisdag en stund idag och tänkte:vafan? har jag missat måndagen? Jag var ju inte till skolan igår. Men fick det på klart att det var måndag. Tänkte kolla supernatural idag men så kom jag på att jag kollat ikapp så nu måste jag vänta tills fredag tills jag kan kolla ett nytt avsnitt. Så det är lite sorgligt.

Vad ska jag göra med mitt liv utan min dagliga dos av Supernatural?

I don't want you to hide

Publicerad 2010-05-09 14:55:34 i Vardag,

Hemma från skäre igen. Det var riktigt trevligt att vara där. Men nog är det roligare att vara där när det är varmare och det går att simma. Ida skulle jag egentligen behöva lägga all min tid på matteprov men jag kommer mig liksom inte för det. Men har faktist gått igenom all teori. Skall väl räkna lite senare idag. Men nu håller min dator på och dö av ansträngning..
Ses!

The rainy roads of our old town

Publicerad 2010-05-07 19:31:22 i Funderingar,

Idag har jag varit kreativ och målat lite. Så tänkte dela med mig av det och en Keane-låt:)

De här sista målade jag förra veckan:) tror jag det var i alla fall:D

Sen så hatar jag min blogg just nu för den är ful men jag orkar inte röra om i alla jävla koder för då skulle väl hela blogghelvetet lägga ner helt. Bajs.

look at your watch

Publicerad 2010-05-05 18:13:25 i Vardag,

Idag har jag varit duktig. I alla fall lite grann:) Har skrivit klart min moddeuppsats. Den sög men i alla fall den är klar. Har räknat massor med matteuppgifter och så har jag läst på finskaord. Har också bytt lakan i min säng och bytt ut mitt fönster mot myggnätet. Och ni som nu inte har sett mitt hus så kan jag föklara vad det betyder. Vårt hus är så gammalt så vi inte har vädringsluckor. Istället har vi små fönster med två glas. Det innersta glaset byter vi på sommaren till ett myggnät och så öpnnar man det yttra fönstret. Och varför jag har gjort detta när jag just har varit sjuk? Därför jag har så otroligt varmt hela tiden var jag än är.
Ses!
Och fall om någon vill veta något verkligt intressant så har jag bytt mitt citat igen där uppe under mitt namn:)

sjuker

Publicerad 2010-05-04 10:57:48 i Vardag,

Hejsan! Jag är sjuk om ni inte förstod det av rubriken och därför har ni inte sett mig i skolan igår och idag:) I söndags började min sjuklighet eller hur man nu skall uttrycka det. Vaknade klockan 5 någon gång av illamående. Spydde sedan klockan 6 på morgonen. Åkte hem från skäret relativt tidigt p.g.a. att jag inte tycker om att vara på skäret när jag är sjuk. Illamåendet gick över nån gång på kvällen och ersattes av hög feber. Sov från och till. Vaknade sedan klockan 3 på natten för att jag hade svårt att andas. Tog sjukt när jag andades och jag kunde inte lägga mig ner för då kändes det som om jag inte fick luft. Klockan 5 gick jag och väckte mamma för att andningen hade fortfarande inte blivit bättre, så vi åkte iväg till akuten. Doktorn sa att det inte var något allvarligt och jag fick recept på astmamedicin och så fick jag ett sjukintyg. Och idag börjar jag känna mig lite bättre men har fortfarande lite feber så tror inte det blir någon skola för mig ännu imorgon men man får se..

What you waiting for?

Publicerad 2010-05-01 12:36:02 i Vardag,

Drar snart iväg till skäre med Jessica och hunden. Tar en lugn 1:a maj. Som vanligt. Igår gjorde jag ingenting målade lite med mina nya penslar från IKEA. Och kollade nya avsnitt av: The Vampire Diaries, One Tree Hill och 90210. Och kollade också ett par supernatural avsnitt. Men här kommer ett par favoritvideor från youtube. Det var egntligen det det här inlägget var meningen att handla om:D
Ses!

 

 

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela