IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

Hoppipolla

Publicerad 2011-01-31 18:07:25 i Vardag,

Borde egentligen sitta och analysera mitt drama just nu men jag orkar inte. Har suttit och räknat en hel jävla massa matteuppgifter så nu är jag åtminstone klar med det. Men ska börja på med analysen, för jag vet att när jag en gång kommit igång så kommer det inte ta länge alls. Men tror jag skjuter upp halva analysen tills min håltimme imorgon. För jag tror faktist jag ska ta och orka träna lite idag också.
Ses!

Den här videon har allt:D En bra låt och en av världens bästa serier:)

Intron till skins

Publicerad 2011-01-29 22:05:45 i Musik,

Här kommer alla på samma gång.

Säsong 1 och 2 är introt jättebra. Säsong 3 börjar man fundera vad de sysslar med. I säsong 4 tänkte jag "vad fan hände" och i säsong 5 blir jag bara arg. Ännu en orsak till varför generation 1 alltid kommer vara bättre än de andra generationerna:)

Nya Skins

Publicerad 2011-01-29 21:55:08 i TV-serier,

Nya Skins var väl helt okej. Lite för tidigt för att säga om det är i samma klass som första generationen. Men tycker inte att det verkade vara skins mera. Kändes som om jag kollade något helt annat. Men den nya generationen tycker jag verkar ha mycket potential. Men det tyckte jag om generation 2 först också. Och sen i säsong 4 så sket det sig. Och måste bara fråga: vad fan har det gjort med introt till skins? Det blir ju bara sämre varje säsong. Nej tacka vet jag introt till säsong 1 av Skins.

Tänkte sätta introna till skins här men då blir inlägget så långt så jag gör det i ett nytt inlägg:D

Nobody said it was easy

Publicerad 2011-01-28 21:44:43 i TV-serier,

Nästan en vecka sen sist. Har int orkat med min blogg. Idag var det vinterbal. Inget speciellt egentligen. Ska gå och ladda ner nya avsnittet av skins:D NY SÄSONG OCH NY GENERATION! Hoppas den är lika bra som generation 1, cause let's face it, generation 2 sög.
Ses!


Just a blur of red and yellow that everyone chose to ignore

Publicerad 2011-01-22 20:31:40 i Vardag,

Hejsan!:) Kände mig lite tvungen att skriva ett inlägg när jag kom på att jag inte uppdaterat nå ännu idag. Var till stan idag för att köpa nya jeans. Hittade dem på Vero moda. Som alltid. Måste säga att jag tycker att vero moda har bäst jeansbyxor:) Köpte också två nya tröjor från gina tricot som jag stod och dreglade över redan i torsdags men då hade jag inga pengar. Också ett nytt masacara köpte jag eftersom det jag har, har börjat torka. Men nu blir det youtube för mig. Ha en bra kväll!
Ses!

Love & other drugs

Publicerad 2011-01-21 13:22:16 i Film,

Den här filmen var jätterolig:D Och jag tyckte den var jättebra. Var lite trög först i början men sedan blev den bara bättre och bättre:)

 

Can you hear my heart, beating like a hammer?

Publicerad 2011-01-21 13:12:48 i Vardag,

Jag är inte riktigt så bra på det här med bloggning. Men har inte orkat. Och igår hade jag inte tid. For till stan efter skolan. Gick till Marco Polo där vi åt pizza hela klassen +Lasse. Sen gick jag och Anna runt lite i stan. LITE. :D Hahah. VI var typ till HM, Glitter och gina tricot. Resten av tiden satt vi i Rewell Center och talade. Bl.a. med Jeanette. Halv 9 gick vi på bio med Emelie:) Love and other drugs. Kom hem klockan 11.

Roliga händelser i stan :
En 6-åring som vi inte kände räckte ut tungan åt Anna och mig:D
Emelie fick inte tillbaka sin växel vid citymarket:D När hon försökte säga det åt han som  satt i kassan ignorerade han henne jättelänge:D
En karl i biosalongen skrattade jätteroligt så vi skrattade lika mycket åt honom som åt filmen. HÖHÖHÖH:D

HONK HONK!

All the black inside of me, is slowly seeping from the bone

Publicerad 2011-01-17 20:29:29 i Vardag,

Måndag idag igen. Har fått en hel massa matteuppgifter som ska fixas till nästa måndag när Nikke är borta. Har gjort 3 av dem kanske. Är 37 allt som allt. Har två håltimmar imorgon när jag får lov och fixa några till av dem. Tillsammans säkert med ett helt gäng av lång-matematiker. Nu blir det lite full house å sedan duschen:)
Ses!

Never Let Me Go

Publicerad 2011-01-16 12:53:19 i Film,

Kollade den här filmen i fredags och den var faktist riktigt bra. Var först tveksam till den p.g.a. av namnet.

 

 

The Social Network

Publicerad 2011-01-15 12:17:09 i Film,

Den här filme var jättebra! Och Mark Zuckerberg verka ju vara lite av en skitstövel.

En sen kväll 2003 sätter sig Harvardstudenten och dataprogrammeringsgenit Mark Zuckerberg ner vid sin dator och börjar intensivt jobba med en ny idé. Ur allt bloggande och programmerande växer det fram som snabbt ska komma att bli ett globalt socialt nätverk och en revolution inom kommunikation. Bara sex år och 500 miljoner kompisar senare är Mark Zuckerberg den yngsta miljardären genom tiderna... men för den här entreprenören så leder framgången till både privata och rättsliga komplikationer.
(cdon.com)

Take a bite of my heart tonight

Publicerad 2011-01-14 18:11:49 i Vardag,

Faila lite i min allt gott-strejk idag, mamma hade köpt godis åt mig så jag blev lite småknäpp. Men jaa har ju en dag i månaden när jag får vräka i mig av allt jag kan komma på. Så jag hade tänkt ha det i slutet av månaden. Sista lördagen i månaden. Men det blir istället nu då typ andra veckan i månaden men jag ändrar det till första veckan så blir det lättare att minnas. Första fredagen på månaden. Det här är säkert jätteintressant att läsa:D
Ses!

oh oh, I want some more

Publicerad 2011-01-12 14:40:20 i Vardag,

Uppdaterar igen i brist på annat. Var just duktig och gjorde matteläxan så jag har fritt fram ikväll och göra precis vad jag vill:) Just nu sitter jag och lyssnar på musik, och gosar med Kimi, men börjar känna lite av min allergi. Har glömt att ta medicinen min- igen. Men jag tror jag ska skicka mail till "mina vänner" i Leppävirta.
Ses!
BTW: på tal om Leppävirta så ska vi dit 24-25 januari. Så Emelie om du ser det här så ska du säga till Jari om du ska med eller inte:)

I won't ever be your cornerstone

Publicerad 2011-01-12 12:26:47 i Vardag,

ÄR ledig idag. Vilket är ganska jävla skönt. Känner mig riktigt utvilad, för en gångs skull den här veckan. Men jag sov i kanske 11 timmar också. Somnade runt halv 12 och vaknade halv 11. Eller vaknade ett par gånger inatt också för jag drömde hela tiden. Har inte gjort så mycket idag. Gjorde äggsmör och värmde upp 2 piroger. Jag är en sån bra kock! :D Men nu ska jag fortsätta göra igenting:D
Ses!
Pyro - Kings of Leon

Tell those dreamers they can dream up all they like in this place

Publicerad 2011-01-09 13:23:51 i Vardag,

Usch, skola imorgon. Skulle inte alls orka. Men jaa börjar kanske bli dags att åka tillbaka till skolan, har ju verkligen börjat dega ihop. Sitter och gör ingenting hela dagarna. Kollar tv-serier hela dagarna. Därför är min blogg ganska död också. Har ju inget att skriva eftersom jag inte gör någonting. Så nu ska jag fortsätta kolla några TV-serier.
Ses!

What do you do when your hearts in two places?

Publicerad 2011-01-08 14:22:46 i Vardag,

Har inte uppdaterat på någon dag nu igen. Igår gjorde jag bara om designen.. Och den ser för jävlig ut men jag orkar inte göra om den. Skriver bara nu för att fördriva lite tid medan jag väntar på att några serier ska ladda ner. USch kom just på att skolan börjar på måndag. Uschdå. Tror dessutom jag ska köra på måndag... men jag har skrivit tisdag i min telefon så jag måste ringa och kolla upp det på måndag... Men nu ska jag fördriva tiden med annat.
Ses!

We're marchin on

Publicerad 2011-01-05 18:15:57 i Vardag,

Sitter just nu och målar och väntar på att målningen ska torka. Kan ta ett tag. Överraskningsfesten igår gick bra:) Simone och Anna anade ingenting:D Vi var i badtunnan drack champagne och så var Emelie och jag modiga också och var och slängde oss i en snödriva:) Idag ska jag inte göra någonting. Måla lite till med mina nya akvarellfärger. Så ska väl vara lite på datorn och sedan ska jag fortsätta med målandet:)
Ses!

Your fingertips are like a superhuman touch

Publicerad 2011-01-03 22:13:40 i Vardag,

Var till stan idag igen. Åkte in med kvart före elva-bussen. Gick runt lite på stan och klockan 1 körde jag. Kan ärligt säga att det gick ganska skit. Men ja kör ju för att lära mig. Gick efter den lektionen runt lite på stan igen och klockan 3 körde jag igen och den gången gick det riktigt bra. Sen var jag i stan tills kvart över 5 när jag åkte hem med bussen. Shoppade även lite idag... tror ja börjar ha problem:(
Ses!

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela