IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

This is a gift, it comes with a price

Publicerad 2011-02-28 17:19:31 i Musik,

Sitter och letar lite ny musik på youtube. Varför inte spotify, säger ni? För att jag fortfarande inte fattat vad som är så himla bra med spotify. När jag kommit underfund med det kanske jag skaffar spotify. Men tills det är det youtube som gäller för mig. Ska dela med mig av lite musik hade jag tänkt :)

 

Oscarsgalan

Publicerad 2011-02-27 12:13:59 i Film,

Ikväll kommer oscarsgalan. Eller rättare sagt inatt. Vet inte om jag ska kolla ännu. Men det lutar nog mot att jag ska kolla. Men kollar nog inte hela. Den håller ju på hela natten. Så det är mina planer för idag/imorgon: Oscarsgalan. Tur att man är ledig imorgon.
Ses!

When you try your best but you don't succeed

Publicerad 2011-02-24 09:04:45 i Vardag,

Sitter och kollar film: The Others. Helt okej. Men blir skittrött av att kolla film. Dessutom borde jag arbeta med en tidslinje som det inte verkar hända något med. Och så ska jag rätta min första text. Men jag hinner säkert. Kan ju vara optimist. Imorgon ska vi laga mat med en australienare. Konstigt att det är fredag imorgon, tycker den här veckan har gått jättefort. Men nu ska jag försöka koncentrera mig på filmen. Dessutom vill min dator starta om.
Ses!

Projektvecka, Dag 2

Publicerad 2011-02-22 10:01:26 i Vardag,

Tar en kort paus. Orkar inte med Jersey-historia just nu. Vill komma in på nå intressant historia och inte om när de började med att föda upp Jersey-kon. Jag vill ha mat nu. Jag är hungrig. Bara en halvtimme kvar. Typ. Men ska nog snart börja jobba igen. För Jeanette och jag ska ha en tidslinje lagad också och det kan ta ett bra tag att göra den. Borde dessutom snart komma till världskrigena och hur de påverkade Jersey.
Ses!

JERSEY-KO

Your best days were some of my worst

Publicerad 2011-02-21 15:10:54 i Funderingar,

Where were you
When everything was falling apart?
All my days
Were spent by the telephone
It never rang
And all i needed was a call
That never came


I wish that I could be
In the cellars of the sea
And disappear in them
Never to be seen again


In the end everyone ends up alone.

Awake my soul

Publicerad 2011-02-21 12:37:37 i Vardag,

Sitter i skolan på projektvecka. Och har faktist lyckats göra en hel del redan. Har nästan en sida skriven och får bara ha två sidor. Är lite orolig över för hur jag ska få det att funka. För tycker jag har mycket att skriva ännu. Men får väl i så fall ta bort lite småfakta. Vill hem och kolla The secret life of the american teenager. I'm hooked. Men nu back to work.
Ses!

Sing it out for the ones that'll hate your guts

Publicerad 2011-02-19 15:55:17 i Vardag,

Idag sov jag länge. Vaknade halv 12. Och jag brukar stiga upp ca 10 halv 11 tiden. Har inte gjort så mycket idag. Kollat ikapp mina tv-serier. Var till skäre fram och tillbaka. Ska snart äta mat och sen ska jag väl börja leta mig till dushen. Ska och arbeta till Socken ikväll med Jeanette. Some money in my pockets. Eller det jag får i lön nu ska jag spara tills vi åker till Jersey i april. Längtar dit. Längtar också tills i sommar för Anna och jag har bestämt att vi ska åka till London. Men just nu längtar jag mest till sportlov:D
Ses!

All the right moves in all the right faces

Publicerad 2011-02-18 22:01:14 i Vardag,

FREDAG! Och 4e perioden är slut och nästa vecka är projektvecka. Idag skrev jag moddeprov, tror inte det är mitt bästa prov men det gick inte skitdåligt heller. På biologi kollade vi film. Hade en håltimme räknade matte. Hade sedan matte två sista timmarna. Slutet av sista mattelektionen hade vi spotify-leken. Vi körde random lag. Jag var med Marcus. Ingen av oss lyssnar på mainstream musik tydligen så det gick inte så bra för oss:D Men jag gjorde i alla fall så vi fick två poäng :) Nu ska jag fortsätta mitt  TV-serie maraton.
Ses!

Where were you when everything was falling apart?

Publicerad 2011-02-17 20:07:04 i Vardag,

Orkar inte läsa på modde mera nu. Men jag tycker jag kan det någorlunda. Det är bara att lära sig utantill. Har kommit fram under den här kursen att drama inte riktigt är min grej. Idag var ABI-dag också. De hade riktigt bra program. Måste säga som alla andra tvåor: Tänk om ett år är det vi som gäller! Och uschdå snart måste man börja fundera på studenten också. Tur att man har koll på vad man ska skriva:) Tänker fortsätta min kväll med någonting. Glömde bort vad jag tänkte säga:D
Ses!

Alla hjärtans dag

Publicerad 2011-02-14 18:01:19 i Funderingar,

Vet inte om jag sagt det här många gånger men jag tror inte på Alla hjärtans dag. Tycker det är ungefär största bullshitdagen i hela kalendern. Enda med den är att affärer säljer många hjärformade saker.

(och oooh ja, att jag hatar alla hjärtans dag har såklart att göra med att jag är ensam och bitter, vilket jag är ju är: ensam och bitter. Tyvärr så har det inte någonting att göra med att jag tycker att denna dag är bullshit)

2 days later

Publicerad 2011-02-14 15:17:08 i Vardag,

HAhah alltid när jag bestämmer jag ska ta bloggpaus så några dagar efter så är jag här och skriver igen. När jag däremot inte bestämmer att jag ska ha bloggpaus så kan det bra gå 1-2 veckor mellan inläggen. Kanske för om man skriver att man inte ska uppdatera bloggen så finns det ingen press "att jag måste uppdatera min blogg nu". Igår spenderade jag dagen med samhällsläraplugg, mexican train och sommarjobbssökning. Jag hoppas jag får något jobb. Sedan på kvällen fick jag stegring och hade det också idag på morgonen så det blev ingen skola för mig. När jag hade sagt det till mamma skulle jag gå upp och sova igen så kunde jag förstås inte somna om. Så har nu inte fått någon sovmorgon. Nu ska jag fortsätta med att lyssna på Glee-musik.
Ses!

I WANT CANDY

Publicerad 2011-02-05 13:08:14 i Vardag,


Hade godisdag igår. Åt en hel massa med skit. Godis, tacopaj, chips och dipp, popcorn och chokladmousse i stora mängder. Hade ju också sällskap av Emelie och Anna. I slutet av kvällen var vi ganska jäkla mätta. Var också på halkbanan med Patricia. Vi hade ganska roligt där. Gick faktist ganska bra där. Råkade tyvärr köra på dockan. Men bara en gång. Idag ska jag försöka läsa ikapp lite biologi annars har jag inga större planer.
Ses!

Do you remember when we didn't care?

Publicerad 2011-02-02 16:56:47 i Vardag,

Jag har inga läxor tills imorgon:D Eller jag har fixat min matteläxa idag på min ena håltimme:) Så idag är mina planer lite träning, lite biologi och så ska jag kolla några TV-serier. Och imorgon kommer nytt SKINS-AVSNITT!!! Sett fram emot det sedan senaste avsnittet. Visste ju inte först rikitgt hur jag kände för det.. men jah älskar den nya generationen. I alla fall hittills. Men nu ska jag söka lite sommarjobb:)
Ses!

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela