IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

Det börjar köra ihop sig

Publicerad 2013-04-25 16:42:11 i Vardag,

Hejsan! Har varit lite dålig med uppdateringen igen men det har börjat köra ihop sig så i skolan. Vi har många kurser på gång och mer uppgifter och deadlines än jag kan räkna på fingrar och tår(typ). I tisdags färdigställde jag en kursdagbok men fick genast 2 nya skriftliga uppgifter i en annan kurs. Så det kommer inte vara någon uppdatering här tror jag. Här ska ni få en lite insyn på mina två kommande veckor.
 
Mån 29.4: 20-minuters presentation färdig
Tis 30.4: en behovskarta och nätverkskarta utgående från en artikel
Tors 2.5: sagostund i finska (ska läsa en saga för klassen)
Fre 3.5: tent i socialt arbete, virtuell kursen hållbar utveckling ska vara färdig, 1-sidas berättelse färdig
Må: 6.5: skriftlig finska tent
Tis 7.5: muntlig finska tent, inlämning av finsk anhållan om barndagvård
 
Har förutom detta också skola 9-16 i princip varenda dag, en massa finskaläxor(vi läser typ 3 texter till varje föreläsning), examinationsuppgifter i mentalvård och de två nya skriftliga arbetena som ska vara klara i juni. Nu ska jag göra lite hållbara utveckling-uppgifter så jag får något undan.

Hej hej igen

Publicerad 2013-04-11 18:19:37 i Vardag,

Hej igen bloggen! Tog en kort paus för jag mådde så jävla skit senast jag uppdaterade och är inte särskilt roligt och höra om mina gnällerier. Är väl inte fortfarande 100% tillbaka men jag håller på komma dit, även om skolan försöker stressa ihjäl mig så försöker jag att inte ta åt mig av det. För det är onödigt. Och nu ska jag försöka konstruera en sidas finsk text så jag får några uppgifter undanlagade eftersom nästa vecka är fullsmackad me deadliner. Har finska tent, finska muntlig tent, ett finska föredrag och finska text som ska in. En jävla massa finska med andra ord. Plus jag hade ett bokreferat men det fick jag just klart. Och imorgon skulle jag varit ledig men tackade ja till arbete. Så imorgon blir det dagis 8.00-16.00 eller något liknande :)
Ses!
 
 

fuck

Publicerad 2013-04-02 15:47:32 i Funderingar,

Har inte uppdaterat på ett tag, och tänker ta fullständig paus nu. Från allt. Jag är så jävla trött på allt. Så ett ord som förklarar allt just nu är: fuck.
 
 

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela