IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

Pitch Perfect

Publicerad 2013-05-25 14:02:12 i Film,

Det har varit ganska delade åsikter om den här filmen, och jag tror antingen så tycker man om den eller så gör man inte. Jag hörde till den grupp som verkligen gillade den.Tyckte den var jätterolig och mycket sevärd. Men är nog kanske mera en flickfilm än pojkfilm.
 

The devil's on your back but I know you can shake him off

Publicerad 2013-05-24 13:00:04 i Vardag,

Hej hallå! Som ni ser har bloggen gått igenom ett par snabba ändringar. Jag bytte helt enkelt tema och jag gillar det så pass mycket att jag inte tänker sitta och påta med designen alls. Däremot är jag inte nöjd med headern så direkt det blir lite mera blommigt här i Kråkbackan ska jag ta fram kameran och knäppa en bild till en header. För nää, den där headern ser för jävlig ut. Idag är det äntligen lite molnigt vilket betyder att jag kan sitta inne och göra skoluppgifter med gott samvete. Ska fortsätta på uppgiften jag började med igår för den var mycket längre än jag trodde, och tar mycket mer tid än jag planerade.Men först ska jag slöa lite till.
 
Förresten så gillar jag verkligen mitt hår idag, förstås när man inte ska se någon alls.

You keep my secrets hope to die

Publicerad 2013-05-23 17:36:24 i Vardag,

Hej hallå! Idag har det också varit soligt här i Kråkbacken så jag letade mig ut igen när jag hade vaknat och ätit frukost(heh klockan var redan typ 1 då). Så har jag tillbringat resten av dagen liggandes i solen medan jag lyssnat på musik och läst Jane Austens "Emma". Nu tänker jag kanske hålla mig inne resten av kvällen för jag ska fixa en skoluppgfit som ska vara inne på söndag och kanske sätta igång med en hemtentamen och 7-sidors skriftlig uppgift som ska vara inne 3 juni. För nästa vecka kommer jag nästan inte ha nån tid över för det för jag ska och arbeta måndag, onsdag, torsdag och fredag. Önskar nästan det skulle kunna bli sämre väder en dag så jag skulle få mina arbeten gjorda.
Ses!
 

The Avengers

Publicerad 2013-05-23 17:02:57 i Film,

Kollade äntligen The Avengers igår, efter att velat se den sen den kom ut. Jag har bara inte kommit för mig att kolla den. Men jaa jag blev inte besviken. Så himla bra film! Jag gillade kanske mest humorn i den, att de vågade ha kul i den. Skrattade högt ut flera gånger tills jag kom ihåg att klockan var två på morgonen och jag hade upp fönstret.
 
 
 

We got all the stuff to mess all of you up

Publicerad 2013-05-22 14:18:44 i Vardag,

Hej hallå! Ännu en dag är det soligt i Finnelandet. Tills jag gick ut vill säga. Då blev det molnigt, hann sola ca 45 minuter tror jag och så blev hela himlen täckt med moln. Samma sak hände igår, men då hann jag sola kanske 2 timmar. Men sedan när jag gav upp när det var molnigt kom solen tillbaka. Idag kom den inte tillbaka. Men jag tror vi lugnt kan säga att solen hatar mig. Egentligen skulle jag borda sätta igång med mina skoluppgifter nu när det ändå är molningt ute. Men heh det tänker jag inte göra. Ska läsa lite. Sedan ikväll ska jag försöka sätta igång med skoluppgifterna.
Ses!
 

Och mina böcker tog över

Publicerad 2013-05-13 14:16:02 i Böcker,

Hej hallå! Känns som det behövs lite text på den här bloggen också. Och inte bara bilder på vad jag slösat pengar på. Idag ska jag börja på det värsta jag vet: att städa mitt rum. Det ser ut som fan själv just nu. Började egentligen redan igår men då lämnade jag med att försöka få in alla böcker i bokhyllan. Hade 7 nya böcker som skulle in, och det var tjocka böcker så jag var tvungen att ta bort kanske 15 böcker för de 7 nya. Så tänkte jag gömma de 15 böckerna i skåpen under glasskåpen. Men nej där var det fullt. Jag har bloggat om hur jag ordnade mina böcker där. Och det inlägget finns HÄR.Så då fick jag lov att riva ut alla böcker ur de två skåpen. Och jag som hade sagt att det var typ 40 böcker som inte hade rum i bokhyllan. Eh, lite underräknat kanske för det var faktist 125 böcker. Jag visste inte ens att jag ägde så många böcker, och det är som mängden som inte har rum i bokhyllan.
Så, så där såg det ut på mitt golv imorgon. Lagade bort 30-40 böcker så fick jag rum med dem jag fortfarande ville ha i skåpen igen. Men jaa.. kanske borde bromsa i med bokköpandet. (hahahah tror jag inte ens på själv)
 
 

Shopping

Publicerad 2013-05-13 14:00:00 i Shopping,

Yeaah börjar blogga igen så kan lika bra börja med ett inlägg där jag visar vad jag köpte i lördags när jag var till stan.
Alla mina pengar försvann i lördags. heh.
Köpte två tröjor från Gina Tricot. Och den vita tror jag kommer vara min favorittröja länge.
 
En ny kasse att ta till stranden i sommar, och också ny skolväska tror jag från Gina Tricot. Den jag har haft sedan tvåan i gymnasiet har sett för jävlig ut i ett år nu.
Träningsbehå från Cubus(för jag har tappat bort min och i ett svagt ögonblick lovade jag mina vänner att åka ut och springa i sommar), Topplack, ögonskugga och parfym(impulsköp) från Kicks. Och ett nytt par solglasögon från Gina Tricot. Nu äger jag bara 5 par solglasögon.
Och sist men inte minst: The Perks of Being a Wallflower. Skickade och frågade Anna om den var bra, och hon sa det var hennes favoritbok, så då kände jag att det var värt att köpa den.
 

Heh.. blogga

Publicerad 2013-05-09 14:47:16 i Vardag,

Ja ännu en gång sitter jag här och märker att det gått 100 år sedan senaste inlägget. Ooops. Men har haft fullt upp med skolan så har inte haft ork med någon blogg. Den extra tid jag haft från skolan har jag spenderat med mina vänner. Men nu är det snart över. Har den här fredagen och nästa fredag kvar i skolan. Sedan är det leeeedigt. Eller jag har en hemtent och två skrifliga uppgifter som ska göras. Men när jag inte har nå skola så borde det inte ta så länge. Ska också städa upp rummet som har sett för jävligt ut i 100 år. Dammråttorna har börjat bli stammisar. Men ja, nu ska jag slösurfa lite.
Ses!
 

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela