IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

jag skriver uppsats, jag skriver uppsats, jag skriver uppsats

Publicerad 2012-11-16 18:02:55 i Vardag,

lite i alla fall. Deadline 23.55 ikväll, det kommer bli fint det här hörni. Eller ja har redan en och en halv sida och den ska vara högst tre sidor. Efter det så har jag bara två uppgifter kvar. Men det är två 10-sidors uppsatser så de ser jag inte fram emot. Borde också städa rummet. Men nästa vecka är sista veckan i skolan före jul. Drar iväg på praktik vecka 48-51. Woop woop!
Ses!
 

piolios blogg suger

Publicerad 2012-11-14 18:08:56 i Vardag,

Jag är så dålig med den här bloggen. Och nu har jag inte tid heller. Måste skriva en uppsatts. Jippiekayey motherfucker! Tänkte bara dela med mig av faktumet att jag blev godkänd i min första tent! OPPA GANGNAM STYLE. Okej nu ska jag skriva uppsats före jag skämmer ut mig själv totalt på den här bloggen.
Smell ya later!

Our hearts littering the topsoil

Publicerad 2012-11-09 16:57:07 i Musik, Vardag,

FREDAG. AAW YEAH. Har för en gångs skull varit i skolan på en fredag. Två långa föreläsningar som nu inte var de mest intressanta jag varit på. Vilket resulterade i en himla massa dagdrömmerier. Ikväll ska jag åka till Sara-rara för att umgås och dricka glögg. Var tänkt vi skulle äta tortillas men vi sköt upp det tills imorgon. Men jag åt redan idag för mamma hade handlart ingredienser åt mig och Jens. Annars har jag en massa skolarbete som jag ska försöka fixa nu i helgen. Och inte i sista minuten. Hahaha, ahahahha. Jag tror inte ens på det själv.
Ses!
 
 

And so I run out to the things they said could restore me

Publicerad 2012-11-07 13:58:37 i Musik, Vardag,

Hej hallå! Har egentligen inte så mycket att berätta. Ska försöka ta tag i lite skolarbete om en stund. Idag har vi varit på ett riktigt intressant studiebesök till Mussor. Helt klart det bästa studiebesöket hittills! Och även fast det var 3 timmar långt och jag var himla hungrig när vi var färdiga så var det absolut värt det! Så himla intressant! Men nå jaa nu blir det lite Tumblr och sen så ska jag påbörja rapporten som vi ska skriva om studiebesöket.
Ses!
 

You won't believe what I tell you

Publicerad 2012-11-05 20:31:23 i Vardag,

Jaa dagens tent, vad ska man säga. Det gick väl inte så riktigt bra, med tanke på att jag började läsa 08:15 och vi hade tent 09:15. Bra jobbat Pia, klapp på axeln åt dig. Skrev ett ordentligt svar, ett halvt svar och ett svar på två meningar. Vi skulle besvara fyra. Är jag godkänd så gråter jag en glädjetår. Men egentligen så förtjänar jag inte att bli godkänd. Och annars idag har jag inte gjort någon större nytta. Var efter dermoshop-paketet,dit for 80 euro. Ajabaja Pia! Nu ska jag börja leta mig till sängen.
Ses! (hur många gånger talar jag nu inte om mig själv i tredje person då?)
 

fuck this

Publicerad 2012-11-04 20:55:31 i Vardag,

Klockan är 10 och ja har fortfarande inte läst ett piss. Hej hej underkänt hej på dig underkänt! Oh well, har absolut ingen lust alls att läsa heller. Ska dra några varv igenom anteckningarna och se vad jag lär mig
Ses!

Sit back and wave through the daylight

Publicerad 2012-11-02 20:22:40 i Vardag,

Jag tänker uppdatera igen, för att jag kan. Och för att jag är uttråkad. Ingen uppdaterar Tumblr, alla mina vänner har skaffat sig liv. Shocking. (förutom marlene. Allti tu å jag marlene! Vafö ji e allti tu å jag? Allti tu å jag) Den där rapporten som jag sa att jag skulle påbörja. Ja det var ju en ren skär lögn. Men det visste jag ju redan som jag uppdaterade. På söndag kommer jag sitta och gråta medan jag läser en 200-sidors finsk bok och skriver en rapport om ett studiebesök. Livet är fint ska ni veta!
Ses!
 
 

I'm not saying it's your fault although you could have done more

Publicerad 2012-11-02 16:18:17 i Vardag,

Ja det här bloggandet går bra. Och nu bloggar jag bara så att jag inte ska vara tvungen och göra skolarbete. Har fortfarande inte öppnat den 200-sidor ammattina sosionomi. Och jag har tent på måndag, och jag kan 4 finskaord ungefär. Det kommer bli fint det här ska ni se. Annars idag har jag cyklat ner till Stenco i regnet för att få ett brev med min uppsats på posten när läraren absolut ska ha det i pappersform. Det var trevligt, uppfriskande så att säga. Men nu ska jag åtminstone försöka få en rapport påbörjad som ska in på söndagsnatten.
Ses!
 

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela