IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

Magic Mike

Publicerad 2012-09-27 17:41:01 i Film,

Var och kollade den här filmen med Marlene och Stina i lördags. Och jaa förlåt Channing Tatum men den här var inte bra. Än hur snygg du och Alex Pettyfer är, så nej tyvärr det här var inget för mig. Filmen slutade som mitt i tyckte jag? Och hade ingen egentlig handling. Vi satt och funderade senare om det var värt 10 euro. Men ja nog skulle jag ha betalat 10 euro för att se Alex Pettyfer utan kläder irl. Så vetja den var värt det. Kanske.
Den kan få en tumme för de snygga männen. Och då är jag snäll tycker jag.
 
 

TV-serierna startar upp igen!

Publicerad 2012-09-26 18:40:25 i TV-serier,

WOOP WOOP. För två veckor sedan började Glee. I måndags började HIMYM. Igår började New Girl. Och inom kort kommer nog säkert de andra tv-serierna också. Bara att vänta! Och om jag minns rätt så börjar Modern Family idag eller imorgon.

I don't know when you'll break but it's gonna be soon

Publicerad 2012-09-26 18:37:42 i Vardag,

Medan ungefär hälften av mina klasskompisar befinner sig på sitz så ska jag ta itu med lite skolarbete och skriva en rapport. Har redan läst lite om äldrevården så jag ska vara insatt imorgon när vi har projektmöte. Tror jag äntligen fattar vad en socionom faktist gör inom äldrevården. Prisa gud. Annars så har det väl inte hänt så mycket de senaste två dagarna. Ska skriva en recension om Magic Mike hit på bloggen också så fort jag känner för det och har lite extra tid över.
Smell ya later!
 

I've been looking for something else

Publicerad 2012-09-24 15:33:43 i Vardag,

Idag har jag kört malax-roparnäs och roparnäs-malax två gånger. Varför? För att första föreläsningen blev inställd och det fick jag reda på först när jag hade hunnit till skolan. Klockan var då halv 9 och nästa föreläsning hade jag 13.15. Kände inte riktigt för att sitta i skolan i fyra timmar så jag åkte hem tillbaka och chillade. Hade tänkt göra lite skolarbete men istället laddade jag ner lite ny musik och gjorde en ny skiva till bilen. Jeee. Nu blir det lite mera chill före jag börjar på med skolarbeten.
Ses!
 

Sometimes I go out by myself and I look across the water

Publicerad 2012-09-23 18:30:59 i Vardag,

Har äntligen börjat skriva på den första delexaminationen i allmän pedagogik. Yeeeee. Har skrivit två meningar. Men jag vet inte alls hur jag ska skriva eller vad jag ska skriva så jag vet inte alls vad det här kommer bli till. Förhoppningsvis så blir jag godkänd i den. Nå som tur är så har jag ännu några dagar på mig för den ska in först på fredag. Men nu ska jag fösöka fortsätta en stund till och sedan ska jag läsa lite om äldrevården. Wuuu det här studielivet är roligt.
 

I don't wanna be in love

Publicerad 2012-09-22 14:26:55 i Vardag,

Hoppsan! Nu har det gått ett bra tag igen sedan jag uppdaterade. Har helt enkelt inte haft någon inspiration att skriva här. Är mest på twitter och tumblr. Så om ni vill läsa mina tankar så är jag just nu ganska aktiv på twitter och där hittar ni mig under namnet @PiaEkholm. Där uppdaterar jag om alla mina dumma tankar, som jag inte orkar starta ett helt nytt inlägg på bloggen för. Men ska se om jag får igång bloggisen nu.
ses!
 

Pet peeve

Publicerad 2012-09-11 19:40:00 i Funderingar,

Vafan är pet peeve på svenska? Den där pinsamma stunden när man inser att man ibland är bättre på engelska än på svenska. Janå i alla fall min pet peeve är: när folk inte kan stava eller avstava ordentligt. Om någon stavar fel så sitter jag bara och stirrar på det där ordet och tänker för mig själv: säg inget Pia, folk tycker inte om att bli rättade, just let it go. Och så säger jag i alla fall SÅ STAVAR MAN DET INTE. Och svär tyst för mig själv när jag inte kan hålla käften. Och sen det här med avstavning. Om ett ord inte ryms på en rad och du inte vet hur du ska avstava det: ta en helt ny rad då istället för att avstava helt åt skogen. Särskilt stör det mig när någon skriver ett ord och så tycker de tydligen inte att sista bokstaven ryms så de lagar ett bindestreck och lägger sista bokstaven på nästa rad. Om du hade rum med det där bindestrecket måste du väl ha haft rum med den där ena stackars bokstaven?


Lose my tongue to talk

Publicerad 2012-09-10 21:07:18 i Musik,

 
 
Sitter och lyssnar på den här på repeat. Fastän den gör mig lite deprimerad. Vackert så!

For you, dear
I'd lose my tongue to talk, dear
No whispers in the dark, dear
For you I would

And if you, dear
Found my words were unclear
And my voice you can't hear
For you I would

Write you a poem
Just to let you know
I would write you a poem, my love

For you, dear
I'd lose my legs to walk, dear
No footprints in the chalk, dear
For you I would

And it's true, dear
If your demons are near
And you're drowning in tears
For you I would

Build you a boat
Just to keep you afloat
I would build you a boat, my love

Mjölk <3

Publicerad 2012-09-10 21:00:54 i Mat,

Alltså jag vill bara tacka Gud, den första mjölkbonden vem det nu var som kom på att vi skulle dricka mjölk. I salute you! Mjölk har blivit min absoluta favoritdryck igen. Man kan dricka mjölk till allt. Det är ren och skär fakta. Och så till den som kom på laktosfri mjölk: tack för att jag kan njuta av mjölk smärtfritt. Nog för att jag ändå kan dricka lite vanlig mjölk. Vilket jag gör i skolan eftersom de inte verkar ha laktosfri mjölk där? Så då måste jag hålla mig till ett glas. Men när jag kommer hem: omnomonom mjölk!


Ny header

Publicerad 2012-09-08 14:47:00 i Bilder,

Woop woop ny header! Tyckte den andra var för somrig. Nog för den nya är ganska somrig men tycker den har lite mer höstiga färger. Och det är den mest höstliknande bild jag har på datorn. Och jag vill bara tack Gud som gav mig de fantastiska förmågorna att redigera så jag kunde lägga ett vackert citat på bilden. Thank you and good night!


F5 bitches om ni inte kan se den!
 

My swagger's in check

Publicerad 2012-09-06 19:39:04 i Musik, Youtube,

Gud hjälp mig, jag tycker den här låten är bra. Det är pinsamt. Riktigt pinsamt.
 
Har mest att göra den här videon. Med Louis Tomlinson. Who got me in to this fandom? I want the fuck out. Kanske. Inte ännu. Hjälp mig.
 
 

Nytt, nytt, nytt

Publicerad 2012-09-06 14:04:00 i Shopping,


Fattigare blev man, det är Jeanettes fel. Hon stod bredvid och sa: toootally worth it. Janå både byxorna och tröjan är ju något jag har velat ha länge. Och hungerspels-dvdn likaså. Och en kalender klara jag mig inte utan. Är för råddig.


 

Back to school

Publicerad 2012-09-05 16:33:29 i Vardag,



Jeeeee idag drar jag iväg på back to school med mina socionomvänner. Och Jeanette och Sara säkert också. Ska bli roligt. Och imorgon är jag ledig och på fredag får jag åka till dagis och arbete. Och så får jag träna på min finska. Woop Woop. Sitter bra med jobb nu, var till stan en timme med Jeanette och Stina och blev 60 euro fattigare, men jag tänker skylla på Jeanette. Sätter upp bild imorgon på vad jag köpte om jag orkar.
Ses!
 

Skolan

Publicerad 2012-09-05 07:33:16 i Vardag,

Sitter i skolan just nu och väntar på att klockan ska bli 10.45 så jag får gå på någon lektion. Tyvärr så är det en stund till det. Klockan står just nu på 08.30. Tänker lyssna på lite musik och försöka fördriva tiden lite.

Dagens irritationsmoment

Publicerad 2012-09-04 17:20:00 i Funderingar,

När vi satt på en föreläsning och de hade en powerpoint. Och så hade de skrivit "sej" istället för "sig". Åååh sej är en fisk! Jag klarar inte av när man stavar sig som fisken sej. Det påtar i ögonen och jag ville nästan sträcka upp handen och fråga: vaarför? vaarför? Det känns lite som om de försökte vara "hippa" och bara: "jaa så här skriver dagens ungdomar det här är häftigt, nu är vi på deras nivå homedog." Men nu känner jag mig elak så jag tänker sluta. Mjeheheheheh.

Skolstart

Publicerad 2012-09-04 17:00:29 i Vardag,

Börja skolan igår. Är råddig som bara den och jaa, vet inte riktigt än vad vi sysslar med. Men kanske jag kommer underfund med det efterhand. Halva dagen har mest gått ut på att lära känna varandra. Har suttit och berättat om mig själv. Och jag tror ingen har insett ännu hur underlig jag är. SCORE! Annars så måste jag skaffa en kalender för mina anteckningar är lite överallt. Och nu ska jag sluta flumma. Imorgon börjar jag kvart före 11 men Jeanette och Stina börjar halv 9. Så det är bara att stiga upp tidigt och se glad ut! Kanske
Ses!


Man skulle ju kunna tro att jag kommit över det här med att klottra på pappret och lyssna på vad som händer istället. Men nej, tydligen inte Borde skaffa ett klottblock också. Men det kanske bara uppmuntrar detta dåliga beteende?

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela