IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

You'll sit alone forever if you wait for the right time

Publicerad 2011-06-29 20:41:12 i Vardag,

Kom just från stranden där jag varit med Stina och Marlene. De är mina summerbuddies :D Vi åkte dit till först ca halv sex. För varken Marlene eller jag hade bil förrän då. Låg och stekte en stund och sedan åt jag och Stina. Blev som sen middag för mig eftersom jag före det bara ätit 3 knäckebröd på hela dagen. Sen var vi på bollaglass till strandservice. Och talade en stund. Efter det åkte vi och nu är jag hemma :) Ska försöka leta mig till duschen snart. Ska i arbete 8.20-16.00 imorgon. One word: GRÖT :D Jag hinner få underbar gröt när jag åker till den tiden. JEEE. Och så får jag umgås med barn och får betalt för det. JEEEEE :)
Ses!

The Good Guy

Publicerad 2011-06-29 14:01:42 i Film,

Inte direkt någon höjdarfilm. När den var slut så tänkte jag bara : jaha? och? Näe ingen höjdare alls.

And if you were with me tonight, I'd sing to you just one more time

Publicerad 2011-06-27 09:36:54 i Musik,

Vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den här låten, men den ger mig fortfarande rysningar. Den är så himla sorglig och så otroligt bra,

Hear you me - Jimmy Eat World

Som ni märker är jag på Jimmy Eat World humör. Ett av mina älsklingsband of all time. Och det här är ungefär bästa låten ever made. Thank you God for Jimmy Eat World.

No one else will know that part of me

Publicerad 2011-06-27 09:27:20 i Vardag,

Har just packat färdigt för jag ska på minior-läger. Det blir väl bra. Kollade genom ledarna och de flesta som var uppräknade kommer jag säkert få dagarna att gå med. Det är bara lite bittert med lönen och att jag kanske skulle fått vara på dagis de här två dagarna. Och jag älskar att vara på dagis och tar emot all erfarenhet jag kan få inför nästa år när jag förhoppningsvis får åka iväg till Jakobstad. Men nu blir det internet-nördande en stund och kanske ett till inlägg :)
Ses!
23 - Jimmy Eat World

En gammal favorit. Fortfarandade lika bra

But I like to think at least things can't get any worse

Publicerad 2011-06-26 16:48:04 i Vardag,

Hemma från skäre nu. Och jag saknar redan att vara där. Det är min älsklingsplats på jorden. Jag hör hemma där helt enkelt. Bredvid havet som är min hemliga fascination. Fast nu är det inte hemligt längre förstås. Just nu försöker jag få kontakt med fröken Emelie Matkoski på facebook-chatten men hon vägrar svara! Tänker börja leta ut mig solen och läsa,men hade tänkt vänta tills Emelie skulle svara men det verkar ju ta evigheter. Så nu ska jag sitta här och förgås av värmeslag ett tag till innan jag går ut.
Ses!
Hurricane Drunk - Florence and the Machine

Midsommar

Publicerad 2011-06-25 16:09:09 i Vardag,

Gårdagen var bra. Vi var väl ca 6 familjer. Johansson, Norrgård, Herrgård x2, Sebbas och vi. Vi åt god mat och hade sedan efter maten en rolig lek. Som gick ut på att man skulle utmana folk i fyra olika grenar. Bl.a. pilkastning och hoppa hopprep. Att hoppa hopprep var min specialitet så jag utmanade alltid folk i det. Mohaha. Runt klockan 11-12 åkte vi tillbaka till skäre. Sen på skäre var jag upp til 2 halv 3 tiden och spelade sims 3. I've got some issues. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Hade funderat åka en vända till Åminne men mår lite småilla idag så jag tror jag skippar det.
Ses!
P.s. Mamma hade nog nå bilder från kvällen men ids inte sätta upp dem utan att fråga folk först. Och det orkar jag inte :D

på skäre

Publicerad 2011-06-24 11:57:32 i Vardag,

Sitter just nu på skäre. Internet-sticka you know. Klara mig inte utan blogg.se i några dagar. HA-HA. Jag har inga planer för midsommaren. Ska väl till min gudmor och fira idag men hundratals andra familjer:D Varför? Har inte orkat planera något annat och ha inte hört från mina vänner på skitlänge. Det är som de kravlat under en sten och lämnat dit. Det är synd för jag börjar känna av ett baking-crave så då vet ni ju vad som händer. Men om ni inte tar kontakt får ni inte smaka på mina experiment. Tänker nämligen försöka mig på några helnya recept. Bl.a. finns det fullt med tårtor jag har tänkt baka :)
Ses!

sommarlov

Publicerad 2011-06-21 20:38:42 i Vardag,

min blogg har tagit sommarlov. Så ska bara skriva lite grann om vad som händer just nu. Den här veckan arbetar jag på dagis tisdag-torsdag. Nästa vecka är jag på minior-läger måndag-tisdag. Sen kan det hända jag får vara på dagis igen. Men det är inte säkert. Hade också funderat att vi skulle åka till skäre mitt typ nästa onsdag men får se hur det blir då fall om jag får arbeta. Tackar och tar emot allt arbete jag får jag. :)
Ses!

skriba-läger,day one

Publicerad 2011-06-13 22:23:17 i Vardag,

For iväg klockan 9. Tog ca 2 timmar att komma hit. Måste vara i dumma Kokkola isället för Fiskartorp. Men det går väl bra för det. Vi har också lekt idag. Legendariska klädstrecket och hämta leken. Sen gjorde vi en liten samarbetsövning med dem. Konfirmanderna har ju haft lektioner och sånt emellan så då har Jenna och jag powernappat. Så ca 2 timmars powernap blir det sammalagt. Nu till sist har vi sjungt för dem, ska snart börja sova. Väckning klockan 8 imorgon. FRUKOST! Ser framemot den:) Är lite småhungrig.
Ses!

You're the pretender

Publicerad 2011-06-10 10:47:54 i Vardag,

Tänker bara hoppa på direkt vad jag gjort senast nu. Igår var jag till Åminne med Marlene, Stina och Jeanette. Vi solade och simmade. Resulterade dock i att jag brände mig. Så igår när jag skulle sova kunde jag inte ligga på rygg. Så det var svårt att somna eftersom jag gillar att kasta mig runt innan jag somnar och det kunde jag inte göra igår då. Idag drar jag iväg till skäre med Jessica. Och nu kom hon:)
Ses!

Same old story

Publicerad 2011-06-09 11:38:57 i Vardag,

Förvånad över att jag fortfarande har besökare när min uppdatering suger:D Men idag ska jag försöka få upp två filminlägg! Om jag orkar. HAHAHA. Igår var vi till Sandö då. I slutändan blev det: jag, Emelie, Marlene, Stina och Kike. Vi grillade, simmade och åt jordgubbar. Kändes inte som om vi faktist stekte så mycket. Åkte sen på kvällen in till stan och shoppade lite grann. Jag hittade en tröja och lite annat smått och gott. Sen var vi till Arnolds efter varsin fruitie:) Efter det var vi till Citymarket och sen drog vi hem. Roligt hade vi nu hela dagen! Och när jag kom hem hade "äntligen" mina skolböcker kommit som jag ska använda när jag läser till studenten. JEEEE.
Ses!

Your bridges are burning down

Publicerad 2011-06-08 11:13:47 i Vardag,

Har inte uppdaterat på skitlänge. Har helt enkelt inte orkat starta ett inlägg. Men kan väl dra igenom vad jag gjort de senaste dagarna. I söndags solade jag, sedan på kvällen var jag med Marlene till Åminne ett varv. I måndags sov jag till klockan 2(!) sen var jag med pappa till avstjälpningsplan med gamla möbler och en cykel. Igår cyklade jag med Stina och Marlene ner till Åminne. Det var jäkligt varmt medan vi cykla ner dit. Men när vi äntligen var där så blev det mulet och så regnade det ett par gånger. Sen på kvällen var jag till stan för Jens skulle ha en kostym till konfirmationen (mot hans egna vilja:D). Idag ska jag med Marlene och Stina +Emelie och Anna(tror jag?) till Sandön eller vart vi nu skulle. I alla fall ska vi sola.
See ya later!
Foo Fighters - Bridge Burning

Powerpark

Publicerad 2011-06-02 13:06:54 i Vardag,

Har varit i powerpark i två dagar kom hem igår. Vi har hunnit med ganska mycket. Bara chillat i stugan, kört gokart, haft vattenballongkrig, lekt gris, spelat kort och gått runt på powerpark. Har faktist inga bilder men en massa filmsnuttar men jag orkar inte ladda upp dem nu och jag måste i så fall fråga alla om jag får ladda upp dem. Orkar inte det heller :D
Ses!

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela