IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

Daddy said you gotta show the world the thunder

Publicerad 2010-03-30 18:50:55 i Vardag,

Näst sista dagen i skolan idag för denna vecka sen blir det påsklov:) Och fick tillbaka min kemibok idag. Det var Emelie som hade den. Och hon som skrattade (tillsammans med Emilia) igår när jag sa att någon tagit den. Skrattar bäst som skrattar sist. Ibland i alla fall:D Läste någonstans en gång: skrattar sämst den som skrattar sist för han har inte fattat skämtet. Hahaha. Men nu ska ja nörda lite facebook och sen ska jag återgå till att läsa på religion och så ska jag försöka fixa läxorna också.
Ses!

These are the things that I want to remember

Publicerad 2010-03-29 18:46:07 i Vardag,

Usch vad jag är dålig på att uppdatera. Men har haft absolut ingen lust till det. Påsklovet är väldigt välkomnat eftersom jag inte orkar med skolan. Usch jobbigt. Har dessutom tappat bort min kemibok eller så har någon tagit den. Välj vad ni tycker. Hoppas den dyker upp snart. Men usch nu ska jag försöka orka laga matteläxan. Nikke blev evil och gav 5v uppgifter i läxa. Kommer säkert inte fatta någon heller. JOY.
Ses!

Stay away from me

Publicerad 2010-03-25 15:16:07 i Vardag,

Sitter och dricker oboy kom hem för en stund sedan. Slutade egentligen klockan 1 men hade ingen skjuts hem så fick lov att stanna i skolan. Satt och kollade på o.c så det gjorde nu inte så mycket att jag inte slapp hem. Hade glömt bort hur otroligt bra o.c är. I alla fall typ två första säsongerna. Sen blev det bara sämre och sämre. Förr var min favoritkaraktär Ryan men har ändrat till Seth p.g.a. hans sarkasm. Finns inget roligare än folks sarkasm. Hahaha. Kommer säkert hamna i sarkasmvärlden igen och bara tala sarkastiskt.
Ses!

Awake

Publicerad 2010-03-23 16:56:09 i Film,

Som Anna sa efter den här filmen vill man aldrig blir nersövd och opererad. Usch.

Varje år vaknar 1 av 700 personer upp under pågående operation... när de planerade mordet, trodde de aldrig att han kunde vara en av dem.

Clay Beresford har allt man kan drömma om: pengar, en vacker fru och en fantastisk karriär. Men inte det han behöver allra mest; ett nytt hjärta för transplantation. Så finner läkarna äntligen en donator och operationen kan genomföras. Med det som skulle göra Clays liv komplett förvandlas snart till en värre mardröm än han någonsin kunnat föreställa sig. Under operationen bli han lämnad vaken och vid medvetande, men helt paralyserad.

(cdon.com)

Factory Girl

Publicerad 2010-03-23 16:52:56 i Film,

En film som handlade om en riktig person jag aldrig hade gört talas om. Men den var jätebra och Hayden Christensen var så jävla snygg i den:)

”Jag var ung, glamorös och mittpunkten i en evig fest som gick totalt över styr.”

Factory Girl är den sanna berättelsen om en av 60-talets största stilikoner, Edie Sedgwick, som knappt hade hunnit komma till New York från Kaliforniens förorter förrän hon blev Andy Warhols musa och största stjärna. Hon blev frontfigur för Warhols hippa The Factory-kollektiv där den banbrytande kreativiteten gick hand i hand med oändliga utsvävningar med droger, sex och rock n’ roll. I en värld där världen till toppen var kort var endast fallet till botten kortare. Sienna Miller är lika cool idag som Edie Sedgwick var på 60-talets konstscen i New York.

I Factory Girl spelar den unga toppmodellen och trendsättaren sin första dominerande huvudroll mot Hayden Christensen (The Virgin Suicides) och Guy Pierce (Memento) som Andy Warhol.

(cdon.com)

Tisdag

Publicerad 2010-03-23 16:43:17 i Vardag,

I brist på rubriker. Känner mig lite udda just nu. Sitter och lyssnar på Led Zeppelin. Hmmm.. okej bara 1 låt men i alla fall. Skola idag bara och ikväll Desperate Houswives och cougar town. Bloggade inte igår för jag kollade på film och 7th heaven och the o.c. Fullspäckad kväll. Igår kom jag på mitt favoritord: murkla. HahahaxD Det är roligt att säga det. Kanske för att jag är konstig?:) MURKLA.

Sunday, beautiful sunday

Publicerad 2010-03-21 17:03:44 i Vardag,

eeeh söndag.. så roligt då. Notice the sarcasm. Sitter på datorn istället för att läsa på religion. Usch vad jag känner mig skyldig:D Men det är så tråkigt ämne det vi har om i religion just nu. Kyrkans födelse typ. I don't give a shit. Kan inte fatta att den här kursen är obligatorisk men inte den om världsreligionerna. Vem var så smart och hittade på det då? Skulle gissa på en kristen 60-årig gubbe. Jag blir så suur. Jag vill inte läsa på förhör. Och dessutom har jag matte som skulle behöva göras och en inlämningsuppgift också den i religion. BLÖÖH. Vill inte vill inte VILL INTE. Men ska försöka läsa igenom det sista i boken nu och sen ska jag börja på lite med inlämningsuppgiften. Usch.

The Cake Eaters

Publicerad 2010-03-21 09:34:11 i Film,

Usch! Tråkigaste filmen jag någonsin sett. Bortslösad 1 och ½ timme. Fattar fotfarande inte hur jag orkade se hela. Rekomenderas verkligen inte! Fattar dessutom inte varför den heter "the cake eaters".

Jumper

Publicerad 2010-03-20 10:36:17 i Film,

Såg på den här filmen igår. Jag tyckte den var trög i början och det hände ingenting. Sen blev den bättre och spännande. Tyckte heller inte om slutet. Tyckte det kom plötsligt på.

David Rice upptäcker en dag att han kan teleportera sig till vilken tid och plats som helst. Han lär sig sakteliga hantera sin unika förmåga och hur han bäst använder den till sin egen fördel. David inser dock snart att han inte är unik, att det finns fler med denna förmåga, sk. Jumpers, och att det finns de som gör allt för att utplåna dem.
(cdon.com)

What happens in Vegas

Publicerad 2010-03-19 17:41:08 i Film,

Har kollat på ännu en film. Gör inget annat nu för tiden. Den här gången blev det "What happens in vegas". Den var faktist riktigt bra. Trodde inte att den skulle vara lika bra som den var. Verkligen sevärd:)

 

Jack och Joy har aldrig träffats förr men vaknar upp efter en blöt kväll i Las Vegas och upptäcker att de inte bara gått och gift sig utan också tillsammans vunnit storvinsten på jackpot... samt att de inte står ut med varandra. Den ena fantasifulla jävligheten följer nu på den andra då de båda försöker komma ur äktenskapet och få pengarna för sig själva.
(cdon.com)

What's the point?

Publicerad 2010-03-19 17:30:10 i Vardag,

Fredag igen. Tycker veckorna har börjat gå snabbare nu när det blivit ljusare. Klockan är halv 7 och det är fortfarande ljust. AMAZING:D Idag missade jag bussen. Den gick annorlunda idag när inte högstadiet skulle med och tydligen dissade den Kråkbacken. Hmmf! Var tvungen att ringa pappa och så fick han skjutsa mig. Men kom nu inte så sent i skolan i alla fall.
BTW småsnöar här igen. Väldigt lite men i alla fall.

G.I. Joe: Rise of the Cobra

Publicerad 2010-03-18 14:26:26 i Film,

Jag hatar vanligtvis actionfilmer. Vet inte varför. Men den här älskade jag. Kanske för att Channing Tatum var med?:D

När allt annat slår fel ... slår de till! De kallas G.I. Joe och är en topphemlig insatsstyrka bestående av världens bästa elitsoldater. Efter att ett högteknologiskt hemligt vapen blivit stulet av den mystiska och hänsynslösa Cobra-organisationen måste G.I. Joe-gruppen kämpa mot klockan för att hindra Cobra från att använda vapnet och förvandla vår planet till kaos. G.I. Joe: The Rise of Cobra är ett fantastiskt actionäventyr med storheter som Channing Tatum, Marlon Wayans, Sienna Miller och Dennis Quaid i rollistan.
(cdon.com)

If it's true then tell me how it got this way

Publicerad 2010-03-18 14:20:16 i Vardag,

Slutade klockan 1 idag för jag hade två håltimmar. Slapp hem med buss också för högstadiet slutade 1. Snöar där ute igen. Som jag sa vi kommer ha snö tills skolavslutningen i år. Tyvärr. Nog för jag tycker om snö bättre än slask men nu får det väl ändå räcka? Tydligen inte. Men när jag var liten och ville att det skulle bli vår sa mamma alltid att det var snön som fick allt att smälta:) Och den måste komma innan det kan bli vår. Om jag inte ha drömt det. Hhahahaha:D
Ses!

Twenty years in the car

Publicerad 2010-03-17 19:16:16 i Vardag,


Onsdag idag så jag har kollat på nya avsnitt av 90210 och Melrose place. Säger bara: AWESOME. Skulle egentligen behöva räkna lite matte men orkar inte. Men tror faktist jag ska orka ta fram boken när jag uppdaterat. Om jag är duktig. Skulle verkligen inte orka. Absolutbeloppen och jag är inte så goda vänner. Nu som då kommer vi överrens men för det mesta är vi halvt osams.
Men nu ska det göras!
Ses!

Backstabber

Publicerad 2010-03-16 17:29:41 i Musik,

Buri tänk på vissa utvalda personer

Girl, your such a backstabber,

Oh girl, you're such a shit talker
And everybody knows it (everybody knows it)

Girl, your such a backstabber,
Run your mouth more than everyone I've ever known
And everybody knows it (everybody knows it)

This life is lived in perfect symmetry

Publicerad 2010-03-16 12:57:33 i Vardag,

Slutade klockan 12 idag för lärarna hade fortbildning. Så jag tog bussen hem. Skönt att sluta tidigare. Hade egentligen tänkt åka till stan idag men det blev inget. Ska väl int göra så mycket idag. Det blir väl Desperate Houswives och Cougar Town. Ska också försöka släpa mig ut och gå om jag är duktig. Så det är ett stort OM. Men nu youtube:)
Ses!

Homecoming

Publicerad 2010-03-15 18:31:31 i Film,

Kollade på filmen i lördags. En skräckfilm. Ganska läskig och riktigt bra. Och som vanligt så rekomenderar jag filmen:)

They were just easy lies

Publicerad 2010-03-15 18:26:54 i Vardag,

Måndag igen idag. Var och simmade efter skolan idag efter lite om och men. För när jag steg på bussen idag så tog gångerna på busskortet slut och jag tänkte:fuck ska till stan idag och jag har inte pengar till att åka buss båda vägarna och simma. Skulle ha kommit till stan och tillbaka men inte kunnat simma. Men Jessica skulle till Korsnäs så hon kom via Petalax med pengar för att hon är så snäll:) Men nu ska jag nörda youtube tror jag. Men först ska jag skriva ett nytt inlägg:D
Ses!

Jag 17 år!

Publicerad 2010-03-13 09:55:41 i Vardag,

Vad är det för en dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Pias födelsedag. Hurra Hurra Hurra!:) Jeij jag fyller! Bara 1 år kvar till bilkörkortet.

Hum Hallelujah

Publicerad 2010-03-12 17:52:37 i Vardag,

Fredag idag då! Inte så många planer. Sussi och Seppo ska komma hit och fira mig för jag fyller imorgon. Håller också på och laddar ner en film. Så det kommer väl snart något inlägg om den filmen. Igår kollade jag också film. My sisters keeper. Den var riktigt bra. Men tror jag sparar filmen tills imorgon. Ska försöka var lite social ikväll så. Och imorgon får jag säkert inte ladda ner något för Jens ska ha LAN så. Men nu ska jag sitta och kolla runt lite på Facebook.
Ses!

I wanna

Publicerad 2010-03-11 13:51:38 i Vardag,


Slutade klockan 1 idag så nu sitter jag där hemma. Jessica kom efter mig:) Har inte uppdaterat på ett tag för jag har läst på mitt kära matteprov som jag hade idag och så igår kollade jag på 90210 och Melrose place. Och det var fantastiskt. Hahaha. Har nu väntat på det en bra stund också så. Idag har jag av okänd anledning I wanna med The All American Rejects på hjärnan. Och har inte lyssnat på den på jättelänge. Idag har jag också lyssnat på en liten bit av Keanes nya singel. Och den var jättebra!
Ses!

Get out of my head

Publicerad 2010-03-09 15:13:29 i Vardag,

Kom hem från skolan för en stund sen. Har egentligen inte gjort någonting i skolan idag. Vi har varit och kollat på basket mest hela dagen. Matte var typ enda ordentliga timmen vi hade. Petalax vann brons efter att matchen före fölorat med 100-17. Hahaha. Men om jag skulle ha spelat skulle vi säkert fölorat med 120 eller liknade. Idag ska det läsas på matteprov och det är väl enda. Desperate Houswives förstås! Och cougar town.

SWEET!

Publicerad 2010-03-07 21:11:46 i Musik,

Blev jag lite lyckligare! Keane släpper ny CD i maj! I can't wait. Informationen sätts uppe i huvudet så jag kommer ihåg det:)

Hurry

Publicerad 2010-03-07 14:45:11 i Vardag,

Usch idag är det sändag vilket betyder att det är skola imorgon. Skulle helst stanna hemma lite till:) Enda bra med imorgon är att jag börjar med teckning på morgonen och att det är ny period så inga läxor ska göras tills imorgon. Men jag har ett matteprov som ska läsas på. Och det ska jag börja på med idag. Så jag inte blir underkänd igen. Så de är mina planer för idag. Läsa på prov. Och så ska jag försöka städa upp lite i mitt rum. Ser ungefär ut som någon skulle varit och letat igenom mitt rum för det ligger papper, böcker och kläder överallt. Enda delen av mitt rum som ser städat ut är sängen för det är enda delen som jag inte slängt papper på.
Ses!

We're throwing the stones at a glass moon

Publicerad 2010-03-06 17:12:42 i Vardag,

Ännu en dag när jag inte gjort något. Eller har suttit och klippt och klistrat lite men jag har inte löst världssvälten. Tyvärr. Tror inte jag har hjärnkapaciteten för att någonsin göra det heller. Har också trott att det var söndag flera gånger idag. När jag sedan kommer på att det är lördag blir jag lika glad varje gång för det känns som om jag skulle ha vunnit en dag. Och snart fyller jag också. Nästa lördag blir jag 17 år! Jeeeij jag slutar få barnbidrag! Sarkasm... Enda bra med att fylla 17 är att 17 är ett fint tal:)
Ses!

Videon är så himla sjuk. Tror att det ska vara en jättegullig video men så är det tvärtom.

The Ugly Truth och Fame

Publicerad 2010-03-06 13:51:07 i Vardag,

Alla som sett den här filmen har sagt att de tycker att den är jättebra. Men jag tyckte att den var dålig och jag kommer inte se den igen.

Har också kollat Fame och den var helt okej. Sämre än vad jag trodde den skulle vara men helt okej.

I've been running from something

Publicerad 2010-03-04 14:55:55 i Vardag,

Vem är slö? Det är jag. Har inte gjort någonting idag. Har bara suttit vid datorn och kollat på TV. Men går ju inte att gå ut heller för det är fortfarande lite av en snöstorm. Eller det blåser inte lika mycket som igår men tillräckligt för att jag ska vilja hålla mig inomhus. Igår var det nu riktigt ordentligt snöstorm. När jag skulle sova blev jag tvungen att lyssna på musik så jag skulle somna. Tycker inte om ljudet av blåst när jag har två stora granar utanför mitt fönster som kan trilla ner på huset. Gamla måste de vara också. För så länge jag kan minnas har de varit så där stora som de är. Usch. Om de skulle falla ner skulle de falla rätt på mitt rum. Inte trevligt.
Ses!

Enda bild jag har på någon av granarna:)


It's time to make a start

Publicerad 2010-03-03 18:05:15 i Vardag,

Hej! Idag kom jag hem efter att ha varit på skäre sedan i lördags. Och mysigt och lugnt var det. När jag blir stor ska jag bo i en liten stuga ut i skogen. SOm skulle se ut ungefär som den där kojan de hade på Saltkråkan. Den som de "stora" barnen hade som Tjorven och Pelle hittade när det åskade. Där ska jag sitta för mig själv och skriva berättelser om troll eller något annat trevligt. Där har ni mina framtidsplaner. Ungefär. När jag blivit typ 60år:D Före det så ska jag arbeta. Förhoppningsvis. Men nu ska jag avlsuta detta inlägg. Orkar inte skriva som vanligt. Sitter på Facebook istället.
Ses!

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela