IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

I know I've got a big ego. I really don't know why it's such a big deal though

Publicerad 2013-01-14 14:34:54 i Vardag,

Idag tog jag ledig dag. Hade bara en föreläsning och den var inte obligatorisk. Anledning till varför jag ville ha ledig måndag? Jag låg hela dagen igår och var krapula. Nåjaa, oma vika. Därför uppdaterade jag inte igår heller, låg i sängen hela dagen och tyckte synd om mig själv. Idag skulle jag stiga upp 10 ocb få lite skolarbete gjort. Ehh jaa, jag steg upp halv 1. Men nu ska jag fortsätta arbeta lite. Och hoppas att mamma kommer hem snart och lagar mat åt mig för jag är hungrig, men för lat för att laga mat. Heh.
Ses!
 

What a shame that you came here with someone

Publicerad 2013-01-12 17:57:13 i Vardag,

Hej hallå! Idag har jag inte varit så aktiv. Somnade runt halv 6 igår. Eller idag egentligen blir det ju då. På morgonen i alla fall. Steg upp halv 2. Heh. Jag har gjort samma som igår. Lyssnat på musik och ritat. Eller sitter och limmar just nu. Ska slänga in en bild på vad jag sysslar med. Ikväll blir det utgång, så nu ska jag börja fixa mig. För jag har ingen aning om vad jag ska dra på mig.
Ses!
Efter att jag hade limmat typ 5 bitar så ångrade jag redan vad jag hade påbörjat. Men jaa bara att bita ihop nu.

Filmer jag vill se 2013

Publicerad 2013-01-12 15:32:53 i Film,

1. Gangster Squad
 
 
2. The Great Gatsby
 
 
3. The Mortal Instruments: City of Bones
 
 
4. The Host
 
 
5. Catching Fire
(som vi bara fått en liten teaser från än så länge)
 
 
6. Percy Jackson and The Olympians: The Sea of Monsters
(ingen trailer än så länge)
 
7. Warm Bodies
 
 
 8. Jack the Giant Killer
 

Hej hej

Publicerad 2013-01-11 23:18:48 i Vardag,

Jag ska fortsätta med bloggningen! Jejejejejejejejejejje. Okej jag börjar blir lite trött, som ni kanske märker. Men jaaa, jag har inte gjort någonting av värde idag. Har suttit i sängen och ritat och lyssnar på musik. Men imorgon ska jag komma med ett ordentligt inlägg. Ska skriva om vilka filmer jag vill se 2013. WUUUH. Be excited you guys!
Eller så inte.
Ses!

Party Hard... typ

Publicerad 2013-01-10 19:40:10 i Funderingar,

Konversation med ordningsvakterna när vi hämtade ut jackorna ur narikka så tidigt:
Ordningsvakt 1: ni e första som far! Va tidigt ni far
Sara, jag, Ellinor, Jeanette: *skrattar lite åt hur pinsamt det är att vi far så tidigt*
Ordningsvakt 1 då både jag, Ellinor och Sara fått våra jackor: nää nu kan ja int börja släppa ut nå mera folk! (på skämt förstås om ingen fatta he)
Ordningsvakt 2: Alltså får jag fråg vad ni ska gör nu ni när far så tidigt? Ska ni far hem å sov?
Ellinor: nää vi ska far hem å ät chips!
Ordningsvakt 2: snälla, säg att ni skämtar!
Ellinor: he sorgliga e att vi int gör he...

"jag ska börja blogga igen"

Publicerad 2013-01-10 19:34:03 i Vardag,

Sa jag. Hahahahha. Aah det är härligt när jag till och med går på det själv. Men jaa för att känna att ni är delaktiga i mitt liv (which you totally are) så ska jag berätta vad som har hänt de senaste dagarna!  Började skolan (eller yrkeshögskolan trolololo) igen. Det var tråkigt. Vi började läsa socialpolitik. Lööjligt tråkigt. Vi har typ fått höra om femhundraelva olika lagar - men inte gått igenom vad de faktist innebär. Är det meningen att jag skulle komma med kunskap om hela Finlands lag till den här kursen? Och igår var jag ut till Leipätehdas. Vi kom, vi såg, vi for till Sara och åt chips. Ärligt vi gick bara in och såg. Fick ett halarmärke dock. Det var ju det viktigt, för jag som inte äger någon halare.
Ses!

But I would rather be alone than pretend I feel alright

Publicerad 2013-01-05 14:22:22 i Vardag,

Igår var vi ut med Anna och firade henne. Eller vi satt på O'malleys några timmar. Sedan slöade vi vid Stina en stund innan vi åkte hem. Och jaa, jag som skulle börja gå sova tidigare letade mig i säng halv 5-tiden. Det går bra det här. Idag hade jag tänkt börja på med min prakikrapport. Men frågan är om jag orkar. Kan hända jag lämnar det tills imorgon. Som vanligt då.
 
 

Mogenhetstest

Publicerad 2013-01-04 17:53:52 i Funderingar, Vardag,

Jag har nu spenderat lite av kvällen åt att färglägga disney-prinsessor. Igår kollade två barnfilmer. Hitta Nemo och Bridge to Terabithia. Grät till båda. Inte så mycket till Hitta Nemo för jag satt i en biosal fylld med folk. Men blev lite tårögd. När jag kollade Bridge to Terabithia däremot så grät jag som ett barn som förlorat sitt kramisdjur. Jag är mogen jag vet. För att jämna ut det lite ska jag åka ut med mina vänner ikväll. Jejejejeje.
Ses!

Mina favorit-youtubers

Publicerad 2013-01-02 22:17:26 i Youtube,

Eftersom jag spenderar löjligt med tid på youtube just nu så tänker jag dela med mig av mina favoit-youtubers och mina favoritvideor med dem. Inte satta i någon särskild ordning.
 
1. danisnotonfire
 
 
 
2. AmazingPhil
 
3. JacksGap
 
JacksGap + danisnotonfire
 
 
4. Sam Pepper
 
 
5. Marcus Butler och PointlessBlog
 
 
6. Tyler Oakley
 
 
 
 
Blööö blev himla långt inlägg det här. Men jaa.

2012

Publicerad 2013-01-02 14:55:21 i Funderingar, Vardag,

Jaa ska väl försöka mig på någon sorters årsöversikt nu. Har säkert glömt hälften.
 
Januari - Det sista tiden vid Gymnasiet i Petalax påbörjades. Kanske skulle ha tagit det på vara lite mera än jag gjorde. Och enligt mina blogginlägg var detta när jag blev beroende av Tumblr. Jag visste verkligen inte vad jag gav mig in på och att min mentala hälsa skulle riskeras. Jag lagade en film om vår resa till PowerPark. Sugigare film har aldrig skådats.
 
Februari - hade fullt upp med att planera inför ABI-dagen. Jag höll på med en massa nedräkningar. Nedräkning till ABI-dagen, Rhodos-resan och The Hunger Games. Läste ganska flitigt till studentskrivningarna. Kunde ha satsat lite mera. Och jaa vi hade knarkhundar som kom till skolan och kollade om vi knarkade. Jag trodde vi skulle få runebergstårtor. Besvikelse.
 
Mars -  Studentskrivningarna startade, jag fyllde 19 och firade inte för det var mitt bland studentskrivningarna. Jag fick äntligen kolla The Hunger Games efter att ha gnällt om den på bloggen i 100 år.  Blev också klar med studentskrivningarna och började vikariera på dagis från och till
 
April - Jag var mycket på dagis och började förbereda mig lite smått för Rhodos-resan med brudarna. Kollade också en hel massa med film. Härliga tider med andra ord. Jag döpte om min blogg från det trevliga "FUCK IT" till "TROUBLE IS A FRIEND OF MINE" och försökte övertala Ellinor att döpa sin blogg till "trouble".
 
Maj - Åkte till Rhodos och gjorde Rhodos stad osäker. På rikigt. Fick veta att jag säkert var student. Började förbereda inför studentfesten och försökte hitta de perfekta skorna.
 
Juni - Fick studentmössan på huvudet och firade på Strampen och Ollis. Låtsades att det var sommar fast det var ca 10 grader. Arbetade från och till på Dermoshop. Chillade mest. Fixade andra skedet och firade midsommar.
 
Juli - Flyttade till skäre. Fick reda på att jag inte sluppit in på barnträdgårdslärare. Och efter många om och men så beslöt jag mig slutligen för att åtminstone gå ett år på socionom och tackade ja till studieplatsen och närvaroanmälde mig.
 
Augusti - Sista lediga månaden före jag skulle börja studera. Tror det var nu jag beslöt mig för att bo hemma ännu ett år. Det kan också varit i juli jag kom fram till det. Firade villavslutning vid Jeanette med kräftskiva och cyklade full medan vi sjöng "What makes you beautiful". Jag antar det var nu jag kom in i min One Direction- fas som jag fastnade i tills november. Pinsamt. Jag arbetade också på dagis ganska mycket.
 
September - Började studera. Hade en lärare som hette samma som jag så de undrade om jag hade ett smeknamn. Och jag vägrar gå efter namnet piolio hela tiden så jag sa pappas smeknamn på mig: pion. Trodde inte det skulle fastna, men det gjorde det. Mina klasskamrater kallar mig pion. Inte för att jag klagar. Blev också extremt skoltrött riktigt fort och blev en person som lämnar allting till sista minuten.
 
Oktober - Första snön kom. Jag fixade praktikplats till dagis. Tror också det var nu vi hade höstlov? Var ganska dålig på att uppdatera. Alla inlägg handlade om skolan och skoluppgifter.
 
November - Hade min första tent i yrkeshögskolan och skjöt upp att läsa på den så mycket att jag började läsa en timme före vi hade tenten. Good job. Blev godkänd. Just och just. Hade värsta klantmånaden där jag föll ur sängen var och varannan minut, gick in i klädskåp och föll över datasladdar. Var halvt död på den här bloggen och väldigt aktiv på tumblr. Började också på min första praktikperiod som var 4 veckor lång. Slutade med One Direction och blev beroende av youtube och youtubers. BLLEH.
 
December - Var på praktik. Var löjligt dålig på att uppdater när jag spenderade all tid på twitter, tumblr och yotube. Spenderade också mesta av den här månaden med att vara trött. Julen kom och gick. Hade för en gångs skull en vit jul vilket jag var löjligt glad över. Nyår firades in med mina vänner. Och jag åkte hem tidigt för att sova. Vilket inte riktigt lyckades.
 
 

2013

Publicerad 2013-01-01 19:10:04 i Vardag,

Jaha, 2013 då. Nyåret firade jag in med mina vänner och lite väl mycket alkohol. Nå jaa. Och det första nyårslöftet gjorde jag klockan 4 på morgonen då jag mådde så himla dåligt: jag ska aldrig dricka igen. Jag kom hem halv 2, men somnade 8(!!!) p.g.a. att jag hann bli krapula innan jag somnade. Nu har jag nu som då vågor av illamående. Men det är i alla fall inte lika farligt som efter förra nyåret. But still. Och jag vill bara tacka alla mina vänner som tar pinsamma bilder på mig när jag är full och sedan mobbar mig. PUSS. Men jaa nu ska jag fortsätta dricka min cokis och lyssna på musik
Smell ya later

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela