IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

Alex Pettyfer

Publicerad 2010-12-30 19:25:05 i Film,

Vill se de här två filmerna som han är med i. De verkar vara skitbra. Synd att Vanessa Hudgens är med i den ena bara:( Men jag tänker se den ändå.. bara för att Alex Pettyfer är med:)

 

Charlie St. Cloud

Publicerad 2010-12-30 12:52:18 i Film,

Riktigt bra film faktist även om jag var skeptisk när jag började kolla den :)

Charlie överlever den fruktansvärda olyckan som tar hans lillebror Sams liv. Men innan brodern dör lovar Charlie att alltid ta hand om honom, och döden förmår inte klippa av det känslomässiga bandet mellan bröderna. Charlie ägnar sitt liv åt att hålla löftet till Sam.

När Tess dyker upp vänder hon upp och ner på Charlies värld. Kärleken till henne är så stark att han tvingas omvärdera sitt liv. Men kan han lämna Sam?

Shopping

Publicerad 2010-12-29 18:18:33 i Shopping,

Var till stan både idag och igår. Körde klockan 3 och igår och klockan 1 och 3 idag. Blev lite shopping också på samma gång.

Igår - nagelack från kicks x2, hårborste och rosett från Glitter, och två ansiktsmasker från Citymarket

Idag - tröja, "armband" och örhängen från HM, godis från citymarket, bälte från Vero Moda, tavla från anttila och häfte med papper från tiimari.

Stan idag

Publicerad 2010-12-28 10:33:35 i Vardag,

Sitter där hemma och väntar på att klockan ska röra sig mot halv 1. Ska åka in till stan med buss för ingen vill skjutsa mig :( Hhaha nej alla jobbar idag tyvärr. Ska köra igen idagl. Blir väl tredje gången nu. Imorgon ska jag in till stan igen och köra två gånger. Ganska roligt att köra faktist. Och inte lika svårt som jag trodde det skulle vara.
Ses!

Help I'm alive

Publicerad 2010-12-23 17:34:31 i Vardag,

Hallå! Var in till stan idag igen och körde. Gjorde lite backstart och körde runt i lite i stan. Och nästa vecka har jag tre körlektioner till. En på onsdag och två stycken på onsdag. Då blir det att köra buss till stan för varken mamma, pappa eller Jessica ka skjutsa mig. Nu ska jag kolla TV och sen ska jag klä granen :)
Ses!

Drag my teeth across your chest to taste your beating heart

Publicerad 2010-12-22 12:56:34 i Vardag,

Steg upp halv 10 idag för jag var tvungen att åka till HVC och diabetesskötaren. Där talade vi om bröd och saft. Och annat om mat. Imorgon blir det in till stan igen för att köra klockan 10. Uschdå. Kommer få sova först på julafton :) Tror backstart stod på schemat för mig. Tror inte det kommer gå nå bra för mig. Men i och för sig så gick det ju bättre än förväntat igår. Då jag växlade så sa han : "jaha jag ser att du har lagt i växlar förr" Hah har aldrig rört en växelspak före igår :) Ähh tar det som det kommer
Ses!

JULLOV

Publicerad 2010-12-21 17:50:44 i Vardag,

Typ en vecka sen sist. Har haft fullt upp med julfesten och prov. Och julfesten gick väl som den gick idag. Ingen har ju sagt att den var skitdålig så det var ju bra i alla fall. Betyget var jag förvånansvärt nöjd med, trodde jag skulle få mycket sämre vitsord. Sitter ganska bra när man tror man ska få 4 i någonting och får 7. Idag var jag också på min första körlektion. Körde runt i cirklar typ, bilen stannade ett par gånger för mig men annars gick det bra :)
Ses!

stand in för tomten

Publicerad 2010-12-15 15:50:18 i Vardag,

Tomten har det stressigt just nu så jag är tomte idag vid dagis:) Tomten är ganska snäll med min lön också. 20 €. Kommer sitta bra när jag ska och handla julklappar på typ måndag? Tror det blir måndag. Men ska ändå till stan både på tisdag och torsdag nästa vecka på mina två första körlektioner:) Men nu ska jag snart börja läsa på matteprov. FUN TIMES
Ses!

hmmm...

Publicerad 2010-12-14 20:50:00 i Vardag,

... vet inte riktigt hur finskaprovet kommer gå imorgon. Har grammatiken ganska på klart men orden däremot kan jag inte alls. Jaa får gå som det gå. Är det underkän så är det underkänt. På torsdag är det matte som gäller. Får lov och räkna lite i skolan imorgon och störa Nikke. Sen på fredag sista provet: hissa. Och det borde jag halvvägs kunna så det känner jag ingen större stress för. Men nu ska jag börja gå tota.
Nati nati :)

If you could only see the beast you've made of me

Publicerad 2010-12-13 18:12:28 i Vardag,

Har gjort klar min finskauppsats. Eller redan för nån timme sedan. Ska nu fortsätta med lite plugg till provet vi har på onsda. Sen ska jag också försöka mig på att cykla någon kilometer på motionscykeln.... om jag orkar. Stort om det där.
Ses!

medan jag kollar på Narnia...

Publicerad 2010-12-11 18:22:23 i Vardag,

... så funderar jag på hur jag ska orka göra något mer ikväll. Har gjort en finska artikel så nu har jag skrivit 3 så nu är jag äntligen färdig med det. Men jag skulle borda göra några essäsvar till psykka. Och producera en finskauppsats. Men det kommer ju inte hända. Blir tidig morgon imorgon istället så jag får något fixat. Har också julfest imorgon med miniorerna. Har verkligen den här veckan som kommer så "bra" planerat med tanke på provveckan.
Måndag- psykkaprov och stan och handla julklappar
Tisdag- Frissan(ska färga håret så det kommer ju ta hela kvällen)
Onsdag- Finskaprov och vara tomte vid dagis
Torsdag- Tomte vid dagis igen
Fredag- Hissaprov
CAN'T WAIT!!!

Don't pretend you ever forgot about me

Publicerad 2010-12-09 11:28:12 i Vardag,

Sitter på håltimme i skolan och gör ingenting. Skulle kanske kunna försöka mig på att göra lite finska, men ska just till biblioteket så jag tror inte jag börjar på någonting nu. Två sista timmarna har vi basket. I hate it. Värsta bollsport EVER. Vill inte... kommer aldrig förstå mig på det roliga med: 1. skidning 2. Länk och 3. Bakset. Vill inte... spela basket.
Ses!

Baby, seasons change but people don't

Publicerad 2010-12-08 15:45:51 i Vardag,

Någonting är konstigt nu här på mitt "skapa inlägg". Ser konstigt ut. Men whatever. Idag ska jag läsa på psykologiförhör.. Försöka skriva en finsk artikel och någonting annat som jag inte minns vad det var... men ska väl börja sätta igång så jag får det gjort någon gång..
Ses!

So tell me what you want to hear

Publicerad 2010-12-05 14:16:42 i Vardag,

Sitter och arbetar på en bokrecension till engelska. Problemet är att jag har glömt hur lång den ska vara? Så och om nån of my fellow classmates ser det här får ni gärna svara:) har för mig att den skulle vara 300 ord? Ja men får ta det som det kommer. Borde också börja läsa p biologi som vi har på tisdag. Kommer inte gå bra på det provet kan jag bara säga. På onsdag har jag engelskaprov och på torsdag har jag psykkaförhör.. Bra planerat det där. Men nu ska jag fortsätta med engelska.
Ses!

Boken jag läste:) Den var faktist riktigt bra.

Despicable Me

Publicerad 2010-12-04 12:59:20 i Film,

Älskade den här filmen:) Jättebra och jätterolig:)

Mitt i en välmående villaförort fylld av rosenträdgårdar omgivna av vita staket står ett hus som skiljer sig från mängden - en svart villa medendöd gräsmätta. Vad grannarna inte vet är att dold under detta hem ligger ett hemligt gömställe. Omringad av en mindre armé av hantlangare finner vi här Gru, mitt i planerandet av den största kuppen världen någonsin skådat. Han ska stjäla månen (ja, månen!).

Gru avgudar allt som är ont. Beväpnad med en arsenal av krymp- och frysstrålar samt stridsklara farkoster för land och luft, övervinner han allt som kommer i hans väg. Det vill säga fram till den dag han stöter på den enorma viljestyrkan hos tre små föräldralösa flickor som ser honom på ett sätt som ingen annan någonsin har gjort: en potentiell far.

Världens största bov har just mött sin största utmaning - tre små flickor vid namn Margo, Edith och Agnes.

 

Måste bara tillägga att Agnes var bästa med hela filmen:) Så söööt:)

we will leave you high and dry

Publicerad 2010-12-02 14:45:40 i Vardag,

Haha rubriken är första meningen som kom upp i mitt huvud när jag tänkte "hmm en låttext". Säger mig själv ganska mycket vet inte om det säger er något. Now I got confused. Tappa tråden där nu så börjar skriva om någonting annat istället. For hem med 12-bussen. Kom hem lagade pyttipanna för jag hann inte få någon mat i skolan (Fan ta er slöa mattagare) Äckligt var det, tycker inte om pyttipanna:( cyklade sedan ner till banken dit vi skulle och simma eller ha typ vattenjompa. Skittugnt. Hade också sim-test. Cooper-test eller vad det nu heter. Åkte till handlin å köpte barnmat, risifrutti och trip fö ja va hungrig. Cyklade hem och nu är jag ganska jäkla trött. Men ska ännu gå ut och gå en stund med Simone. Gud vad jag är duktig:D
Ses!

KAN INTE SLUTA...

Publicerad 2010-12-01 15:46:22 i Vardag,

... sjunga "I WHIP MY HAIR BACK AND FORTH, I WHIP MY HAIR BACK AND FORTH". Har gått och sjungd på det där hela dagen. Vilket har stört min omgivning. Särskilt Emelie. Och nej jag tycker inte om sången den har bara fastnat på huvudet, det irriterar mig.

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela