IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

Pias musikmåndag #9

Publicerad 2015-07-06 22:30:36 i Musik,

Måndag betyder att jag ännu en gång ska dela med mig av lite musik i form av ett av mina favoritalbum. Denna gång blir det:
 
Paramore "Paramore" (2013)

(jäkla self-titled album som ser löjliga ut när jag skriver ut det så där.)
 
 Paramore är ännu ett band som följer med mig ända från högstadie-tiden. Och tyckte inte alls om det här albumet första gångerna jag lyssnade igenom det. Vet inte varför men gillade det bara inte. Så förra året försökte jag lyssna på det igen och då stormgillade jag det mitt i allt. Så det var bara att det måste växa på mig lite för att jag skulle gilla det. 
 
1. Part II
Still there are darkened places
Deep in my heart
Where once was blazing light
Now there's a tiny spark

2. Anklebiters
Try to remember how it felt
To just make up your own steps
And let anklebiters
Chew up, spit out someone else
Fall in love with yourself
 
3. Last Hope
It's just a spark
But it's enough to keep me going
And when it's dark out, no one's around
It keeps glowing

Helgen

Publicerad 2015-07-06 21:30:04 i Vardag,

Hejsan!
Det är lite småtrögt att blogga så här under sommaren. Sedan sist har jag arbetat några skiften till i arbetet. Men var ledig hela helgen. På fredagskvällen var jag, Louise och Marlene till Bygdegården för lite "inskolning" inför lördagen när vi skulle servera på ett bröllop. Senare på kvällen umgicks jag och Marlene. Vi chillade i solen lite, var till strandservice på glass och sedan in till stan en vända för jag skulle och hämta serveringskläder till lägenheten. På lördagen åkte vi då till Bygdegården halv 3 tiden jag, Marlene och Louise. Anna väntade där och lite senare kom Stina också. Tyckte faktiskt det var riktigt roligt att servera på lördagen. Särskilt roligt var det när man fick göra det med sina vänner. Vi fick åka därifrån halv 11-11 tiden och då åkte jag, Louise och Anna till Närpes och Tomatkarnevalen. Hade riktigt roligt där fastän vi inte betalade oss in i något tält. Avslutade kvällen runt 5-tiden. Sedan igår när jag kom hem från Närpes hann jag vara en timme i Malax före jag åkte iväg till favoritstället: skäre. Solade hela dagen och simmade en stund. Blev också bjuden på pepparrökt lax och nypotatis. Skitgott! Idag påbörjade jag en ny arbetsvecka och blir arbete imorgon och onsdag också före jag är ledig på torsdag och fredag.
Ses!
 
 

Sommarkväll i Molpe

Publicerad 2015-07-02 21:13:57 i Vardag,

Hallå bloggen!
Igår efter jag varit i jobbet till klockan 16 åkte jag hem till Malax tillbaka och var så trött. Var ärligt talat riktigt nära att jag skulle ha somnat framför ratten. Så när jag kom hem sov jag till kvart över 6. Då började jag fixa mig för vi skulle åka till Molpe och Mölle på pizza. (Om ni aldrig varit rekommenderar jag det starkt de har typ världens bästa pizzor). De hade också en trubadur som spelade där för de hade grillkväll där. Fast vi körde ändå på pizza istället. Sedan delade jag, Stina och Marlene också på en "sommarkanna", som innehöll om jag inte minns hel fel bl.a. vitt vin, jordgubbslikör och lime. Anna och Louise som var ansvarsfulla chaufförer fick lov och vara utan. Har faktiskt tagit hela två bilder från igår som ni får njuta av.
 
Vår utsikt över havet. (Detta efter att vi hade bytt bord för att vi ville sitta bredvid vattnet)
 
Aaaw yiies. Det var precis lika gott som det ser ut att vara. Kvällen får 5/5 toasts för gemytligt sällskap, god pizza och god dryck. Piste. 

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela