IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

INTE SNÄLLT!

Publicerad 2010-11-24 19:09:54 i Funderingar,

Jag tycker inte om google translate nå mera ja nu...

För er med nedsatt syn så översatte jag Moi Pia. Och inte för att jag är allmänt dum utan jag hade ett helt brev från en från Leppävirta där men jag tog bort resten av brevet för att jag tyckte att ni inte behövde se det:D

Easy A

Publicerad 2010-11-24 08:30:00 i Film,

Filmen var jättebra men kvaliten som jag laddade ner den i sög...

 

Patricia

Publicerad 2010-11-23 21:17:40 i Vardag,

patricia om I really fucked it up this time:
tänker snart slut läs din blogg ja! får så jävla dålit samvete då ja ser allt du ha gjort å ska gör me skolan hit å dit å ja ork int ens öppn väskon! :(

Hahah du ska ju int tro att jag ens gjorde allt det där. Biologi va ungefär enda jag gjorde:) Men ja känner me så bra tå ja skriver allting på bloggen så tror alla att jag är duktig:D

I really fucked it up this time

Publicerad 2010-11-21 14:48:19 i Vardag,

Ska försöka mig på att göra viktiga saker så småningom. Ska finslipa på en biologiuppgift som de inte var nöjda med. Skriva e-mail till mina finska vänner. Kolla igenom orden till engelska imorgon och läsa lite på finskaord. Sen ska jag dra damsugaren några varv längs golvet och dammsuga upp obefintligt damm. Och plocka bort böcker från förra perioden som ligger och skräpar i mina lådor. Så ska börja med det nu.. Kanske i den där ordningen? :) Och komma på någon ide till julfesten. Har redan en halvfärdig ide men ska finslipa på den lite tror jag bestämt.
Ses!
Kom just på! Sista teorilektionen imorgon i bilskolan:D

Harry Potter and the Deathly Hallows

Publicerad 2010-11-20 12:09:33 i Film,

Den här filmen var så epic. EPIC! Finns knappt ord att beskriva den. Den var mörk, men fanns ändå humor och hopp i den. Och jag älskade den där lilla spänningen som finns mellan Ron och Hermione så man bara sitter och väntar när det ska hända mellan dem. Öven fast jag har läst böckerna så sitter jag ändå och funderar när det kommer hända något mellan dem. Alla måste se den. Annars kan vi inte vara vänner. Och jag kommer ju gärna som stödperson till någon och kollar den igen :D

--------

Publicerad 2010-11-20 12:04:34 i Vardag,

ojoj.. ha inte uppdaterat min blogg på sådär 5 dagar. Hur kan världen har fortsatt snurra utan min närvaro? Big question. Har int haft tid, ork eller lust att uppdatera. I tisdags var ner till minior de sa vi inte skulle dit i alla fall. Lämnade att tala med Simone en bra stund. På onsdagen pluggade jag hela kvällen. I torsdags var jag ut och gick med Simone en bra stund. Och igår var jag på HARRY POTTER. Ska laga ett inlägg till om det. Igår så bestämde vi lite om julfesten, eller vem som skulle vara i kommiten. Så där är jag med nu. Sedan hade julkommiten möte i en halvtimme. Vi kom inte fram til någonting. Eller vi kom fram till att vi skulle komma fram till något tills måndag. Hahaha :D
Ses!

Marie Antoinette

Publicerad 2010-11-15 18:42:10 i Film,


ganska bra film. Har sett bättre men jag är en sucker för filmer från 1700-1800-talet.



Marie Antoinette var en österikisk prinsessa som blev Frankrikes drottning redan som tonåring. Hennes utsvävande leverna och smak för överdådig lyx gjorde att hon kom att bli en av de mest hatade personerna i Frankrike. Under franska revolutionen greps hon tillsammans med sin make Ludvig XVI, satt fängslad i ett år och avrättades slutligen i giljoutinen.

NAAAAJS (i brist på bloggrubriker:D)

Publicerad 2010-11-15 12:41:55 i Vardag,

E ji som om folk sko lägg märke ti bloggin menn tå ja kommenterar patricias. Now I know what to do.
Har psykologi men är klar med vad vi ska göra så nu gör jag ingenting istället. Men jag ser ju aktiv ut när jag skriver så Simon kanske inte märker något :D Skrev om finska idag och det gick som det gick. Kan lika bra vara 4 som 6. Får jag 4 får det fan vara 4 i den där jävla kursen. Idag står bilskola och biologiuppgift på schemat. Tidig kväll ska jag försöka med ikväll också. Är så jävla trött från att jag aldrig lyckades somna igår. Jävla hosta.
Ses!

Håller på med intelligenstest. Känns som om jag skulle ha samma IQ som det där trollet.

Beautiful saturday

Publicerad 2010-11-13 10:46:59 i Vardag,

Uscdå idag ska jag städa... Och mitt rum ser ut som fan själv skulle varit där och haft fest. Inte trevligt. Försöker därför slösa bort lite tid vid datorn men ska nog snart börja leta mig upp till mitt rum och städa. Har dessutom över natten fått sjukare i halsen och hostar fortfarande. Å snåra rinner. Bara så ni vet. Nu ska jag bara sitta på facebook en liiiten stund till och sen städning!
Ses!

Pride and prejudice

Publicerad 2010-11-12 19:13:09 i Film,

En av mina älsklingsfilmer :) Loveee it! Alla borde se den.

De fem systrarna Bennet är uppvuxna med sin mor och har ett enda mål i livet – att hitta en man att gifta sig med. Den näst äldsta systern Lizzie kan dock komma på hundra anledningar till varför hon inte vill gifta sig.

När Fru Bennet nås av den spännande nyheten att en förmögen ungkarl i sällskap med en grupp sofistikerade vänner skall tillbringa sommaren i en herrgård i närheten, fylls både hon och hennes döttrar av hopp om ett stort urval av presumtiva friare

(cdon.com)


 

Fixing all the problems that you made in your own head

Publicerad 2010-11-11 17:49:51 i Vardag,

NANANA har temadag imorgon så jag har inget att göra tills imorgon:) SKÖNT. Okej skulle kunna fixa lite på nästa biologiuppgift, men nää chillar ikväll. För i helgen ska jag städa och läsa på finskaprov. Och så ska jag till socken kom jag just på. Så jag har nog att göra i helgen. Men nu ska jag klicka runt på internet.
Ses!

It must be the chemistry between you and me

Publicerad 2010-11-10 17:10:37 i Vardag,

Fan ta er alla bloggare. Med bloggare menar jag mina bekanta på gymnasiet. Sitter och läser era bloggar istället för att läsa psykologi. FUCK YOU. Men jag tycker nog om er i alla fall. Skyller på er om det går åt helvete imorgon. Men nu ska jag faktist försöka börja göra någonting. Är bara på sidan 14 än och ska ända till 39. ååååh. FMB.
Ses!

You're no fun at all

Publicerad 2010-11-09 19:03:39 i Vardag,

Sitter och gör lite biologi. Igen. Suck. Men jag har bara en uppgift kvar efter jag har fixa den där uppgiften som ska vara in imorgon. Sedan är jag äntligen klar så är det bara provet kvar. Skönt. Men nu får det vara slut på pausen ska försöka fixa färdigt den här biologin nu. Har också någon engelska som ska fixas. Men jag tror jag gör det imorgon :D
Ses!


Tycker BTW att jag är riktigt duktig som fixade den där headern :D

The clock forgets to tick and I the same

Publicerad 2010-11-08 18:06:28 i Vardag,

Borde läsa lite finska och snart få mig iväg och göra det. Ska också fixa till lite biologi. Oj måste också tänka igenom vad vi ska göra på minior imorgon. Just jaa... Vi har inget planerat ännu. Uschdå ännu mera att tänka på. Skönt att vi inte har matte den här perioden så borde bli lite mindre läxor. Och snart är biologi färdigt. Är på näst sista uppgiften. Gud vad skönt att få den färdig. Men ska börja leta mig från datorn nu.
Ses!

FREEDOM

Publicerad 2010-11-05 13:20:56 i Vardag,

Har just producerat mitt sista prov för den här perioden. Gick nu som det gick. Tror inte att det gick så bra men det får man ta. Sen blir det ju matte och geografi på omtentamen. Eller geografi ska jag skriva för första gången eftersom jag var sjuk.  Ikväll är det sitz som gäller så när jag kommer hem ska det börja fixas till troll.
Ses!

ska inte vara ett sånt här fult troll. Just so we're clear.

But we'll fight it till we die

Publicerad 2010-11-03 09:40:17 i Vardag,

Sitter hemma med en temperatur på 37.0 grader och undrar om det räknas som stegring? För om jag har det blir det nog ingen skola för mig imorgon heller. Men jag känner mig inte särskilt sjuk, har bara lite sjukt i huvudet och i halsen. Men nu ska jag försöka mig på lite biologi och se om jag klarar av det.
Ses!

I struggle to find any truth in your lies

Publicerad 2010-11-01 19:54:12 i Vardag,

Pjjuh läser visst på finsaord fastän jag sitter här och uppdaterar min blogg. Multi-tasking you know. Okej ingen multi-tasking alls orkar bara inte tränga in en jävla massa ord. Har ju idag skrivit matteprov(gick käpprätt åt varma ställen), varit i bilskolan(halvsovandes), varit till "handlin" å köpt 10 coca-cola, 10 chipspåsar och 10 kismet(medan hon i kassan skratta lite åt mig) och också producerat en finskainlämningsuppgift(satt och svor i mitt huvud.) Så nu ska jag börja leta mig till sängen med min dator och finskaord... och kanske något kallt att dricka? En coca-cola sku sitt ganska bra nu.
Ses!

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela