IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

30 maj

Publicerad 2011-05-30 12:05:08 i Vardag,

Idag fyller min kära storasyster Jessica 25 år! Halvvägs till 50 som jag brukar säga för att bråka med henne :D Dagen till ära ska jag: göra så många textkompetenser jag bara hinner, arbeta 17.00-20.30 och baka tacopaj och packa eftersom vi drar iväg till Powerpark med lång matte imorgon:)
Ses!


Funny fact

Publicerad 2011-05-29 11:09:27 i Film,

Mannen som gav oss High School Musical gav oss också dansen i Dirty Dancing.

Kenny Ortega

Kolla Dirty Dancing igår för hundrade gången. Never gets old.

You saw all my pieces broken

Publicerad 2011-05-27 07:33:41 i Vardag,

Min blogg har dött lite. Orsaken är alla jävla prov och moddeuppgifter, matteuppgifter m.m m.m. De tar ju aldrig slut! Så hela min helg kommer gå till att: Skriva ca 6 textkompetenser, göra färdigt en psykologi-presentation och inte för att glömma: läsa på biologi-prov. Men ikväll tänker jag inte göra något av detta. För ikväll blir det (om vädret tillåter oss) sommarlekar och bränboll vid lågstadiet med en massa random typer:D Vi bjöd först in fullt med folk och sedan sa vi att de fick bjuda med ännu mera folk om de ville. Har ingen aning om hur många som kommer nu sist och slutligen :D
Ses!
Ride - Cary Brothers

I will try to fix you

Publicerad 2011-05-24 19:35:14 i Musik,

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face

And I
Lights will guide you home
And ignite your bones And I will try to fix you

Everything I can remember, I remember wrong

Publicerad 2011-05-24 12:19:24 i Vardag,

Dagens planer är att läsa psykologi-prov. Kommer gå skit fattar inte instuderingsfrågorna. Irriterand. BLÖÄÄ. Men ska i alla fall ta en powernap före jag börjar på med nå provläsas för jag är så trött nu så jag orkar inte ens tänka på att börja läsa på någonting. Men nu lite mera datanördande och sen min efterlängtade powernap.
Ses!
The National - Daughters of the Soho Riots

Läsa, skriva, läsa

Publicerad 2011-05-23 14:58:29 i Vardag,

Det är vad tiden går ut på just nu! Läsa och skriva. Läsa på på psykologi och skriva essäsvar, göra moddeuppgifter och klämma in matteuppgifter där emellan. Har märkt att jag arbetar bäst om jag arbetar efter ett schema. Så jag har gjort upp ett schema om hur jag ska fördela min tid idag. Gör det enligt att läsa 50 minuter och paus 10 min. Men nu har jag paus enda till klockan 6 för mat och annat roligt.
Ses!

It's your right to laugh at me

Publicerad 2011-05-22 13:51:25 i Vardag,

Dagens planer är att läsa på psykka-förhör och göra lite mera modde-uppgifter. Så borde vi inte ha matte imorgon så några matteuppgifter måste jag inte plågas med just nu. Sen ska jag försöka börja på med lite instuderingsfrågor till provet i psykologi på onsdag. Tänkte göra det igår men det blev inte till något. Har just städat upp i köket som såg ut som FAAAN efter att Jens lagat mat själv igår. Tänkte seriöst svimma när jag kom hem igår och såg det. Men nu ska jag leta mig i duschen för vi ska tydligen till Åminne och äta. Dessutom måste jag ju få annat gjort också. Alla hundra moddeuppgifter :D
Ses!
The Ark - It takes a fool to remain sane

When you lose something you can't replace

Publicerad 2011-05-21 11:12:30 i Vardag,

Lördag. Jag borde fixa lite moddeuppgifter och kanske börja på med lite psykologifrågor. Har provet först på onsdag men jaa vill inte stressa heller måndag och tisdag. Men ska i alla fall åka till skäre och äta lite mat. Förmodligen grillat och det kommer bli gott! Men nu ska jag kolla lite One Tree Hill och sedan kanske börja leta mig mot skäre :)
Ses!

shopping i stan

Publicerad 2011-05-20 18:56:48 i Shopping,

ooj va jag spenderade pengar idag i stan. Lite ångest har jag nog :D som vanligt då:D



röda converse - CipCap

Shorts - H&M

Topp - JC

Klänning - Gina Tricot

2x nagellack - Kicks
+
SOCKERVADD :D

AHAHAH

Publicerad 2011-05-19 19:57:55 i

HAHAHHAHA. Det här tyckte jag var skitkul:
För att hedra finska guldet har stockholms stad döpt om gröna lund till gran lund.
1.6. öppnas porterna, portvakten är Viktor Fasth som släpper alla in ..
HAHAHAHAHAH Känn på den :D

The scars of your love remind me of us

Publicerad 2011-05-17 20:22:36 i Vardag,

Vet inte varför jag påbörjar det här inlägget för jag har inget att säga. Slutade 12 var i arbetet. Har inte läst tillräkligt på psykologi tills imorgon. 4-sidors förhör. Och jag kan INGENTING. Och jag orkar inte läsa nu. Men börjar först 1 imorgon så får lov att läsa lite då. Borde också göra lite moddeuppgifter. Det får också lov att göras. Men ger mig själv åtminstone 1 timmes sovmorgon. Så de så.
Ses!

IHANAA LEIJONAT IHANAA!

Publicerad 2011-05-16 12:25:56 i

NANANA Känn på den Sverige. VI ÄR BÄST I VÄRLDEN PÅ ISHOCKEY!!! Ja nu vill ni förstås börja tala om OS 2006 och de andra gångerna ni vunnit över Finland, men just nu är Finland bäst i världen! Jag skiter i om ni vann 2006 och om ni var bättre i Eurovision. Har inget med saken att göra. För just nu år 2011 så klassade Finland ut Sverige och vi har vunnit och bevisat att vi är bäst! Det har inte med Sveriges otur att göra har helt enkelt att göra med att vi spelade bättre igår!
FORTFARANDE I GLÄDJERUS!!! AAAH :D

There's a fire starting in my heart

Publicerad 2011-05-14 11:47:41 i Vardag,

Idag är det Åminne som gäller då. Men före det så ska jag på Vårfest för miniorerna och juniorerna. Igår var vi där och övade också. Och igår var det förstås hockey som gällde också. Och ni som missade den matchen. MISSA VERKLIGEN. Har lite för svaga nerver för hockey egentligen. Så på söndag är det som svenskarna sa "drömfinalen". Men vi kör ju förstås på ett guld enligt 1995 modell. Så "enkelt" är det.
Vi ses i Åminne ikväll då!

Beastly

Publicerad 2011-05-12 14:19:41 i Film,

Nää den här filmen var inte bra! Och jag som hade sett framemot den. Men nej inge bra. Trög och slö och Vanessa Hudgens suger. Inte ens Alex Pettyfer och Neil Patrick Harris kunde rädda den.

Heart of courage

Publicerad 2011-05-12 11:41:34 i Vardag,

Är hemma från skolan idag för jag fick feber igår på eftermiddagen. Och runt klockan 10 så hade jag 38,5. Idag har jag bara stegring min temperatur ligger på ca 37,1. Så kanske blir det skola imorgon. Beror på om febern känner för att komma tillbaka senare ikväll eller inte. Nu ska jag nörda dator:)
Ses!
Two Steps from Hell - Heart of Courage

I've forgotten what it feels like to feel normal

Publicerad 2011-05-11 10:18:21 i Vardag,

Sitter hemma just nu för jag börjar klockan 1. Kom just ur duschen. Idag har jag fått mitt straff för att jag var ute så mycket igår och gick barfota på kall mark. Svullna ögon, täppt näsa och sjuk hals. JÄÄÄÄ. Men ögonen har blivit bättre efter jag droppade dem. Men nu ska jag sitta och nörda ett litet tag till. Sen ska jag fixa mig och göra lite textkompetens.

Ses!

Rooney - I'm shakin'

blir alltid...

Publicerad 2011-05-10 20:02:32 i Musik,

... lite smådeprimerad när jag lyssnar på den här sången men den är så jäkla vacker att jag inte kan sluta lyssna på den!
My Love - Sia

I will leave this town, just to sleep underneath your bed

Publicerad 2011-05-10 18:47:06 i Vardag,

Slutade halv 11 idag och for hem med 12:ans buss. Imorgon börjar jag klockan 1 och vi har bara 40-årsfest för skolan då så egentligen kan man räkna det som ledigt ;). Idag har jag suttit och stekt i solen i 2 timmar. Dock inte i bikini. Vill inte ligga på marken så, den verkar fortfarande vara ganska kall. Har också försökt mig på textkomeptensuppgifter. Det gick väl sådär. Den ena fattade jag inte riktigt, skrev typ halva ska fråga Berit imorgon. Började på med en annan som jag också skrivit hälften på nu. Hara bara uppgifter på hälft. Men nu ska jag gå ut med HP och uttnyttja det sista solljuset.
Ses!
Ingrid Michaelson - Corner of your heart

ny design

Publicerad 2011-05-10 12:35:07 i Vardag,

gjorde bloggen somrig nu när sommaren är här. Och nu ska jag ut och njuta av den:)
Ses!

Will you be my sugar rush?

Publicerad 2011-05-09 12:09:17 i Vardag,

Kom för en stund sedan från skolan. Åkte med bussen idag. Sitter just nu och väntar på sotaren som borde komma om ca en halvtimme. Så ska snart börja försöka göra några läxor och sen så ska jag räfsa upp kottar som vi har på baksidan av huset. De stör min far så kan ju vara snäll för en gångs skull och göra det. Kan ju hända att man får ett litet penningpris om man gör det också ;)

Ses!

Jessie J - Sexy silk

You can't deny you want the happy ending

Publicerad 2011-05-08 20:12:47 i Vardag,

Sitter just nu och arbetar med en reklamanalys. Och den är så dålig att det är hemskt. Men ska försöka göra den färdig i alla fall och sen ska jag forsätta med hela reklamuppgiften. Eller har egentligen redan min egen reklam men tycker nu att den är så dålig att jag tror jag ska ändra den lite. I alla fall göra den lite större. Och så ska den också analyseras sedan. Så har nog lite att arbeta med nu. Men slutar 12 imorgon också så det finns tid men ska ändå försöka få den klar. Men nu ska jag fortsätta med mitt arbete.
Ses!
She's got you high - Mumm-ra

P.s har gjort en ny header och tänkte fall om jag skulle göra om min blogg igen. Här är den:

Tycker ni jag ska ändra? Förmodligen gör jag det ändå senare i veckan men :)

blogg.se vägrar tydligen sätta upp mina inlägg så vete fan när det här kommer upp på bloggen nu då.

onödigt inlägg

Publicerad 2011-05-08 15:05:23 i Musik,

Hur mår du idag?
Faded

Hur kommer dagen idag att vara?
Chasing Pavements

Vad var de första du tänkte när du vaknade?
On Top

Vad är de sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
Prince Harry ( HAHAHAAHAH :D jo han e no ganska söt han :D)

Vad skulle du få heta om dina vänner bestämde namn åt dig?
Blinding (hahah :D)

Hur är det med kärleken?
Rabbit Heart (Raise it Up)

Vilken låt passar bäst in på den du är kär i?
Corner of your heart

Hur mår dina vänner?
Read my mind

Tycker dina vänner om dig?
w.a.m.s

Hur ser folk dig?
Your Eyes open

Spanar folk in dig?
Daughters of the Soho Riots

Kommer du alltid att bo kvar i Finland?
Say you don't want it (:D)

Hur kommer du att dö?
Bring me Back Down

Vad skulle du ha hetat om du var född i framtiden?
Sigh No More

Vilken är din oturs låt?
Rock You

Vilken är din tur låt?
Drumming Song

Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Runnin'

Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Running up that hill

Hur går det med ditt liv?
Mr. Brightside

Hur kunde det ha varit i ditt liv om du valt andra vägar?
Say (All I Need)

Vad ska ditt första barn heta?
Take it off

Hur kommer ditt liv att bli?
Desperately Wanting (låter som om mitt liv kommer bli fantastiskt! :D)

Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Preparedness

Finns det någon som är hemligt kär i dig?
Kids (HAHAHAHAHAHAHAHAHAH :D)

Kysser du bra?
Look After You

He will wait until you give yourself to him

Publicerad 2011-05-07 13:33:21 i Vardag,

Lördag, underbara lördag. Inga planer för idag ännu så länge men kanske det blir något senare ikväll. Man vet ju aldrig, Hade inga planer igår heller men sedan runt 8-tiden så tog jag och Marlene och gjorde en liten utfärd ner till strandservice som öppnade igår på årets första bollaglass. God var den också! Berodde säkert på att det var Louise som gjorde bollen ;D Men nu back to doing nothing at all :)
Ses!
Echo and The Bunnymen - The Killing Moon

Sommarlåtar

Publicerad 2011-05-06 18:35:04 i Musik,

Tror jag gjorde detta förra året också men ska göra det i år igen ha kommit lite nya låtar nu såklart när det är nytt år!

Kids - MGMT

 

When did your heart go missing? - Rooney

 

All the right moves - OneRepublic

 

Men den ultimata sommarlåten kommer nog alltid vara för mig:

Ride - Cary Brothers

The sky above us shoots to kill

Publicerad 2011-05-06 08:10:29 i Vardag,

Sitter i skolan på håltimme och borde göra reklamanalys men jag orkar inte. Efter den här håltimmen så åker jag och biologigruppen hem till Kerstin och har biologi där.. minns inte riktigt vad vi skulle göra men i alla fall skulle gummistövlarna vara med. Sen är det fullspäckad dag förutom efter maten då jag har en håltimme. Men nu ska jag faktist försöka påbörja min reklamanalys.
Ses!
Thistles & Weeds- Mumford and Sons

Well that's where I belong and you belong with me

Publicerad 2011-05-05 20:52:37 i Vardag,

Torsdag idag, alltså fredag imorgon! Skönt! Idag fick jag dessutom sluta redan halv 7 från arbetet istället för halv 9. Så istället för att pappa eller mamma skulle komma efter mig så tänkte jag att jag kunde gå hem istället är ju bara 2 kilometer. Annars idag har jag väl inte gjort några underverk. Har läst igenom hur man ska göra reklamanalys. Så den ska jag börja på imorgon på typ en håltimme eller så räknar jag matte som jag inte gjort. Och imorgon åker vi till Kerstin på biologi och går i skogen. Roligt med lite annorlunda undervisning nån gång :)
Ses!

Pia e här, Emelie är här tänk vad roligt att alla är här

Publicerad 2011-05-04 08:56:18 i Vardag,

Den där dumma sången har jag på hjärnan nu tack vare mig själv. Har suttit och hållt på med en modde reklamuppgift. Jäättetråkigt. Ja och Leppävirta borna är här idag. De var här igår också och då var vi ut på kvällen med dom och åt bland annat på Rax. De far hem idag efter maten. Just nu har de modde med ettorna. Men nu ska jag leta fram en reklam-bild att analysera.
Ses!

Off the map

Publicerad 2011-05-02 13:08:03 i TV-serier,

Börja kolla en ny tv-serie i helgen. Precis som jag skulle behöva något annat att distrahera mig från läxorna :D Skitbra i alla fall. I alla fall med tanke på att jag inte brukar gilla "sjukhus"-serier.


Handlar om några läkare som är någonstans i Sydamerika och jobbar på en liten klinik. Om man kan spanska så kan det här också vara en bra serie för de talar spanska nu som där då också.
På Kanal5 onsdagar 22:55 (21:55 svensk tid) alltså efter Grey's anatomy. Jag kollar den dock inte på TV.

I can fly, but I want his wings

Publicerad 2011-05-01 11:16:09 i Vardag,

1:a maj idag då. Mina planer för idag är att städa mitt rum som ser ut som jaa.. Finns inte tillräckligt med ord för att förklara hur råddigt det är. Städas skulle jag nu ha behövt gjort i åtminstone 2 veckor nu. Men har som inte kommit mig för att göra det. Så nu blir det dator en stund till och sen ska jag börja städa. Ska börja med att packa upp min kappsäck från då vi for till Jersey. Hhaha
Ses!
Lamb - Gabriel

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela