IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

The big screens, the plastic-made dreams, say you don't want it

Publicerad 2010-10-31 18:18:22 i Vardag,

Söndag.. Borde läsa på matteprov men jag gav upp för flera timmar sedan med övningsproven. Ska läsa teori sen och kolla vad som finns i den heliga boken också känd som Maols. Däremot har jag fixat ganska mycket på finska som ska in imorgon och fixat lite på biologi som ska in på onsdag. Borde också läsa lite finskaord tills tisdag, och träna lite på vad jag ska säga på muntliga provet. Joy. Ska därför leta mig härifrån.
Ses!

you'll never be what is in your heart

Publicerad 2010-10-29 21:59:50 i Musik,

Har inte gjort någonting nyttigt idag. Skulle egentligen ha varit tvungen att göra det, men jag orkade. Gör lite imorgon istället(hahha tror jag inte ens på själv.) Har väl egentligen inget att säga förutom: har upptäckt 3 nya band!
A fine frenzy
Mumford and Sons
One night only
återupptäckte också Cary Brothers:)


 

 

Provvecka

Publicerad 2010-10-29 09:58:48 i Vardag,

Lallaa aktiviteten sprudlar. Prov-veckorna kom som vanligt smygande. De kommer ju alltid så jävla fort? Mitt i allt är de där och man sitter hela kvällarna och göra absolut ingenting annat än läser. Men en vecka avklarad, bara en till nu så är det över igen. Tills det börjar lika oväntat igen. Huvadå
Ses!

Sådär ska jag vara ikväll. Göra absolut igenting. Sen på söndag kommer jag sitta och bannas igen :D

Love don't really mean a thing round here

Publicerad 2010-10-22 15:16:13 i Funderingar,

Ser inte fram emot imorgon. Inte alls. Men vem skulle göra det? Usch har ångest. Vill bara att det ska vara en vanlig lördag. Skulle gärna hoppa över den helt. Aldrig behöva uppleva den. Men kan ju också vara bra att kunna få det överstökat och säga hejdå på riktigt. Tror att djupt inom mig jag fortfarande väntar mig att jag ska kunna åka och hälsa på henne.

And the touch of your lips it's a shock not a kiss, it's electric twist.

Publicerad 2010-10-21 19:29:26 i Vardag,

Påbörjade dagen klockan 7. Kände mig halvdöd somnade först runt halv 2 igår. Anledningen till att jag steg upp så tidigt var för att jag skulle till HVC och göra sockerbelastningstest. Det hela går ut på att man: tar blodprov, dricker äcklig dryck som smakar som avdomnad coca-cola, väntar en timme tar ett nytt blodprov, väntar ännu en timme tar ett till blodprov och så är man klar. Var inte så jobbigt att vänta de där två timmarna heller, hade med mig biologi så satt och läste lite på det, lyssnade på musik, och läste en bok som jag hade med. Så det är enda jag gjort idag. Nu ska jag göra något annat:)
Ses!

You desired my attention but denied my affections

Publicerad 2010-10-20 15:34:40 i Vardag,

Borde verkligen göra lite biologi nu.. men jag orkar inte riktigt än. Men jag borde verkligen göra det. Ska inlämnas idag(!!) och jag har en del kvar på det ännu. Annars så är det HÖSTLOV! Som jag påbörjar imorgon med sockerbelastningstest vid HVC. Fun, fun. Klockan halv 8 på morgonen. Och det tar 2 timmar. Jeeij. Fredag inga planer än så länge. Lördag är det begravning som gäller :( Men nu fixa biologi!
Ses!

And a swelling rage

Publicerad 2010-10-18 19:43:57 i Vardag,

Belönar mig själv med lite paus så jag ska kunna uppdatera bloggen. Snabbt inlägg innan jag fixar det sista på matte. Sen blir det sängen med nya serien (för mig) Life unexpected. Skitbra serie rekomenderas. Kanske skriver lite vad den handlar om i ett annat inlägg. Dagen har bestått av: skola, kiosken i skolan, bilskola och så har jag varit och köpt mera coca-cola för på gymnasiet for alla som vi köpt. Nästan alla mina muffins for också. Well back to math.
Ses!
P.S dessutom borde anna komma till skolan imorgon! Om hon inte väljer att komma först på onsdag förstås:)

The butterfly effect 2

Publicerad 2010-10-17 11:39:39 i Film,

Inte alls lika bra som ettan men helt sevärd film. Handlar ju i princip om samma sak som i ettan i princip bara nya personer.

 

Istället för att göra någonting viktigt

Publicerad 2010-10-16 15:24:36 i Funderingar,

Tänker jag göra 7 sanningar som allt folk höll på med för ett tag sen:)

1. Jag går in i saker, hela tiden. Finns det en dörr,stol, bord eller pall i närheten kan du satsa pengar på att jag kommer gå in i nån av dem.

2. Jag tänker inte före jag talar. Vilket sätter mig i skiten nu som då.

3. Jag har hetsigt humör så när jag blir arg då blir jag arg med besked

4. Jag försöker ofta vara "kärringen mot strömmen" eftersom jag trivs så bra med att vara annorlunda och hatar folk som bara gör sånt som alla andra gör.

5. Jag berättar allt åt alla och har inte så många hemligheter, detta har att göra med att jag inte tänker när jag talar.

6. Jag är väldigt oteknisk. T.ex. så förtod jag mig på usb-portar och usb-stickor först för kanske 3-4 år sedan. Min lösning på tekniska problem är att försöka övertala mina saker att funka:D

7. Jag är en nörd. En fantasy-nörd, en harry potter-nörd, en narnia-nörd, en tv-serie nörd och en film nörd. Tror ni fattar jag är en nörd:D

Crash, crash, burn, let it all burn

Publicerad 2010-10-16 11:54:02 i Vardag,

Lördag och jag borde göra någonting vettigt. Istället ligger jag på soffan i vardagsrummet och kollar på TV. Men ska nog försöka i alla fall leta mig upp till mitt rum och byta om från pyjamas till kläder. Sen ska jag läsa lite biologi och fixa på inlämningsuppgiften lite. Skulle egentligen kunna fixa lite på finskan tills måndag också. För imorgon blir det lite av ett storbak här när jag ska baka till kiosken.
Ses!

She lost her sense of light

Publicerad 2010-10-15 19:48:57 i Vardag,

Åh kära, kära fredag. Har väntat sedan i måndags. Typ:) Idag var jag en vända till stan med mamma för att skaffa passfoton och så shoppade vi lite på samma gång. Fick 4 nya tröjor, ett bälte och en tidning. Och hör och häpna 3/4 av tröjorna var långärmade:) Måste ju klä sig varmt i vinter när det kommer bli kallaste vintern på 1000 år.
Ses!
P.S om jag orkar imorgon lagar jag upp bilder på vad jag köpte. Ett stort OM det men.

I knew that the lights in the city was to heavy for me

Publicerad 2010-10-14 15:57:47 i Vardag,

Länge sen sist, men har haft det ganska fullspäckat igen. Idag är enda dagen den här veckan som jag inte har någonting som måste göras precis tills imorgon. Så idag ska jag försöka fixa lite med det här helvetet mitt också känd som min blogg. Men vet inte om jag skulle orka det egentligen heller. Det var väl allt.
Ses!

GAAAH

Publicerad 2010-10-11 19:54:14 i Vardag,

Har en sån jävla huvudvärk att det är otroligt. Jag som ALDRIG har det. Men ikväll när ja skulle ha massor gjort då kommer den vackert smygande. Ska börja leta mig och sova redan nu. Har sysslat med en hel massa biologi hela kvällen. Gjorde också finska och försökte på matten men det bara sket sig så jag gav upp så Nikke får fan förklara igen imorgon. Eller så frågar jag någon annan smart.
Ses!

Her eyes are dark now and they hurt like hell

Publicerad 2010-10-10 10:31:20 i Vardag,

Har suttit och lekt lite med min blogg nu. Ska försöka fixa till den nu än gång för alla. Bara jag skulle orka. Blir väl senare ikväll, för ska göra x-antal läxor tills imorgon och så har jag förhör också kom jag på nu. Får se om det blir någonting gjort alls ikväll med bloggen. Har en del otittade tv-serier också. Ja, men vi ser väl det senare då om jag orkade eller inte. :D
Ses!

Ringing out like a shotgun in my head

Publicerad 2010-10-08 20:33:11 i Vardag,

FRIDAAY. FUCKING FRIDAY:D Happy day, happy happy happy day. I alla fall bästa dagen på denna vecka. Och idag kör jag en spelkväll med mig självl. Har viljat spela en hel kväll länge nu men har inte haft tid. Och med länge menar jag att jag kom på det i kanske tisdags eller onsdags. Så nu ska jag fixa några nya spel:)
Ses!

But I'm the one that's drowning now

Publicerad 2010-10-06 17:30:26 i Vardag,

Har ännu en gång försummat bloggen lite men har haft annat på gång. Är jobbigt så där annars och känner hur jag halkar efter i skolan lite grann. Sitter på timmarna men känner inte som om jag verkligen skulle vara där och sitter och funderar på annat. Så nu istället för att sitta här framför datorn ska jag försöka göra lite skolarbete.
Ses!

Find out games you don't wanna play

Publicerad 2010-10-03 12:53:03 i Vardag,


JÄVLA FINSKA... Allvarligt har typ 4 sidor som jag ska ha översatt tills imorgon och så ska jag göra ett sammandrag. Jag har på en timme typ översatt en halv sida.(hadd en halv översatt från förr också så nu har jag 1 sida översatt) EN HALV SIDA.  I want my mom. NOW. Men hon veta int när hon skulle komma hem. Och Jessica bakar någonting med Jens hemma hos sig. Och pappa har inte tillräckligt med tålamod för att hjälpa mig. FUCK. ja vill ha b-finska NUUU. Men nej tydligen är våran skola så dum att den inte kan erbjuda det. FUCK YOU SCHOOL. oh happy happy days. Nu tar jag en paus tills Jessica eller mamma kommer och räddar mig. Eller i alla fall en halvtimmes paus.
Ses!

It's about time to fly away

Publicerad 2010-10-02 10:58:59 i Vardag,

Lördag,och jag borde fixa nå finska. Översätta och skriva lite ord. Men jag orkar inte alls just nu. Känner mig riktigt trög. Skulle bara vilja sitta och spela spel hela dagen. Vet inte vad det är men varje gång jag skriver om hur lat jag är på bloggen så får jag motivation att göra saker. Så nu ska jag leta mig iväg och göra någonting, och ikväll ska jag leta mig till Korsnäs och fira Emelie, för hon fyller 28 oktober:)
Ses!

jävla idolhelvete

Publicerad 2010-10-01 15:22:21 i Musik,

Nej nu får ni ge upp med allt jävla idol överallt. När man är i skolan om dagarna sitter alla på rasterna och talar om idol. Vet du vem som for ut igår? Vem tycker du bäst om? GAAAH. I DO NOT CARE. Hitta ett annat samtalsämne. Sen när man kommer hem så tänker man: inget mer idolsnack idag: yeees:) (ingen i min familj kollar på idol så) loggar in på facebook. Så år det 5 personer som ha skrivit om det. Går till blogg.se och så på förstasidan står det om något i idol. AAAH TAKE ME FROM THIS HELL.

Sammanfattning: sluta tala om idol. Nytt samtalsämne, tack! Nästa vecka kan vi tala om Harry Potter istället. Yes, thank you:)

bild jag hittade på datorn. Orkade inte med google just nu:D

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela