IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

Game of Thrones

Publicerad 2012-05-31 14:43:04 i TV-serier,


Kollar en ny TV-serie nu igen. Nu är det Game of Thrones som står på schemat. Den är faktist jävligt bra så tänker rekommendera den åt er. Riktigt sevärd och tycker alla kan se den. Ända är att det är jäkligt många personer i serien man ska hålla reda på och hur de är släkt med varandra eller vad de har att göra med varandra.

I tie my hands up to a chair so I don't fall that way

Publicerad 2012-05-31 14:39:01 i Vardag,

Idag vaknade jag halv 2. HALV 2. Kändes lite dåligt. Ja har som varit vaken 2 timmar nu och halva dagen har redan gått. Men nå jaa har ju bara fått sova ordentligt de här två senaste dagarna så jag har väl tagit igen all förlorad sömn. Har inte sovit ordentligt sedan Rhodos så. Har inga planer för idag. Ska måla naglarna om jag orkar. Igår var jag till Mölle med mina vänner. För att umgås en sista gång med Louise före lördagen för sedan på söndag så åker hon till Åland.
Ses!

Jag är också bortskämd som de andra barnen

Publicerad 2012-05-30 11:09:11 i Vardag,

Sitter just på min nya dator, som jag fick igår. Och jag är så här GLAAAAAAAAAAAAAAAAD. Mamma sa det helt allvarligt bara: om du går upp på Jens rum så finns det en dator åt dig där. Och jag flinade jättestort och sprang upp för trappan till min nya dator. Nu ska jag ha frukost, är jävligt hungrig. Och nej ni får ingen bild på min frukost orkar inte anstränga mig att göra sådana smörgåsar som skulle se bra ut på bild.
Over and out

Come at me pollen

Publicerad 2012-05-29 16:42:58 i Funderingar,

Hheheh nu har jag fått nya mediciner. Här fan ska medicineras så att jag ser ut som en normal människa igen. Och så att jag kan andas utan att det hörs till personen som står 10 meter bort. Hoppas bara de funkar nu då.

Sometimes I want to disappear

Publicerad 2012-05-29 12:32:11 i Vardag,

Idag ska jag göra vad jag skjutit upp ett tag nu: städa mitt förbannade rum. Ja herregud ni kan inte ens gissa hur jävla råddigt det är. Eller ja Emelie kan för hon har sett det. Ser verkligen inte fram emot att börja. Eller att börja är ju alltid värst, när man väl börjat så flyter det på ganska bra. Janå ska väl börja på nu så jag blir klar någon gång, ska ju torkas damm i varenda vrå när jag städar för studenten. Mamma tror nämligen att folk ska komma och inspektera mitt rum. De kommer ingen göra, så torkade jag damm överallt i onödan. Damn.
Ses!

Dag 1 av förberedelser

Publicerad 2012-05-28 16:11:08 i Vardag,

Denna vecka ska det förberedas inför studenten. Så idag åkte jag in till stan för att handla bl.a. skumpa och servetter. Sedan köpte jag nya vita HM-skor som faktist är vita som jag tror jag ska använda på studenten på kvällen. Sedan var jag och beställde rosor som ska ges åt mina vänner på studenten. Har också hunnit vara till HVC för att kolla upp lite med mina pollenbesvär. Så nu ska jag börja på ny medicin imorgon. Imorgon kommer råkopiorna från fredagens studentfotografering till airaksinen. Annars så är morgonens planer att arbeta med utemöblerna.
Ses!

Gotta love how it's somehow all on me

Publicerad 2012-05-24 13:37:49 i Vardag,

Idag ser jag verkligen ut som ett pollenbarn. Ögonen är uppsvullna, röda, kliar och rinner. Näsan samma sak. Hoppas bara det går om tills imorgon när jag har fotografering. Kan ju inte precis fotograferas när jag ser ut så här. Skulle kunna sätta upp en bild på hur jag ser ut men ni skulle bli rädda då. För jag ser verkligen för jävlig ut. För på allt annat så har jag också mörka ringar under ögonen eftersom jag inte nästan fått det sovt något alls inatt. Somnade 3 och vaknade 20 över 5 och somnade om först runt klockan 8. Men nu ska jag sluta gnälla.
Ses!

straffet för att jag trotsade min allergi

Publicerad 2012-05-23 15:44:27 i Funderingar,

Gick ut för att sola. Fastän det är så mycket pollen i luften att det är roligt att inte hela världen är gul. Straffet? Faktist inte så illa som jag trodde. Frenetiskt kliande näsa som också är lite täppt. Ögonen har klarat sig. Så det var värt det. Absolutely.

Min älsklingsgrupp på Facebook

Publicerad 2012-05-23 12:37:13 i Funderingar,

Våran kära galenskapsgrupp, där vi igår slog rekord i kommentarer. 50 kommentarer är inget konstigt men igår blev det över 600. Ja herregud när vi kommer igång så kan man inte stoppa oss. Dessutom tog det oss en knapp timme att komma upp i 600 kommentarer. Vad vi talade om? Janå det började om namn men i slutet var vi nog in på helt andra banor.

Shut up and let me see your jazz hands

Publicerad 2012-05-22 12:26:47 i Vardag,

Nu har jag hittat mina skor till studenten, så nu är allt med kläderna fixat. Eller ska kolla om klänningen måste fållas upp. Vilket jag tror att det är ganska stor chans att den måste göras. Men det återstår att se när jag har provat skorna med klänningen. Sen nästa vecka så ska det börja fixas inför själva "festen". Hela huset ska städas, trådgårfsmöbler ska fixas och varenda hörn ska rensas på damm. Ser verkligen inte fram emot att städa mitt rum som just nu ser ut som ett bombnedslag. Men det har mest att göra med att Jens håller på och dra nå internetkablar och har flyttat om alla mina möbler.
Ses!

Sömnig

Publicerad 2012-05-21 11:33:49 i Vardag,

Är trött idag också. Tror det har mycket att göra med pollensäsongen. Och kanske att jag somnade runt 3 och var tvungen att skjutsa mamma klockan halv 8. Tänkte jag skulle sova när jag kom tillbaka, men så tog som allt längre än väntat för mamma var tvungen att åka till HVC och kolla upp sin arm. Så kom hem när klockan var 9 ungefär med mamma fortfarande i bilen för hon hade blivit sjukskriven. Gick och ligg på soffan och somnade där runt 10 och sov 2 timmar. Är fortfarande trött. Jävla pollen. Men nu ska jag börja leta mig till frissan. Ska färga håret, och så ska väl det klippas lite också,
Ses!

Söndag i trötthetens tecken

Publicerad 2012-05-20 15:46:23 i Vardag,

Idag är jag trött. Jag är så himla trött så ni vet inte. Kom hem halv 5 igår ungefär. Och steg upp 12 idag. Då jag vaknade var det p.g.a. av en mardröm, och mina ögon var helt ihopklibbade tack vare pollen. Och näsan var täppt som aldrig förr. Så pollen+pollenmedicinen+ lite sömn= jag är så jäkla trött att jag inte ens vet om jag orkar släpa mig till soffan för att kolla bronsmatchen mellan Finland och Tjeckien. Och jag som alltid gnäller om hockey. Nu ska jag försöka hitta nå studentskor och sen ser vi om jag hittar till TV:n eller inte.
Ses!

AWWW YEAH

Publicerad 2012-05-17 20:27:53 i

Alltså ingenting är härligare än en finländsk vinst. Jag satt och kollade matchen för mig själv. Vilket är tur, då får jag skrika hur mycket jag vill. Och det gör jag. Men ja slutade kolla lite mitt i matchen för jag har så svaga nerver. Får hjärtklappning och dör lite inombords. Men ja började kolla igen när vi hade kvitterat. Trodde ärligt inte först att vi skulle vinna, sen när vi fick 1-0 trodde jag vi skulle vinna i 21 sekunder. Men ja bra jobbat Finland! Jag blir så glad när vi vinner! :D

Pollen

Publicerad 2012-05-17 13:06:42 i Vardag,

Nu kände pollensäsongen att den skulle vrålstarta och slå till mig i ansiktet. Ögonen är svullna, rinner och kliar. Näsan är täppt så jag andas jättetungt. Mamma kunde höra mig andas när hon satt i köket och jag var i vardagsrummet. Har slängt i mig medicinen och droppat ögonen och hoppas att det går om inom en snar framtid. Ska försöka hålla mig inomhus idag, björkarna ser jävligt farliga ut. Ska väl försöka packa upp kappsäcken från Rhodos som har ockuperat en stor bit av mitt golv i en vecka nu.
Over and out.

Student 2012

Publicerad 2012-05-16 12:41:22 i Vardag,

Jag piolio är också student! Dock så har jag egentligen varit det sedan i höstast. P.g.a. kompletteringspoäng och dylikt. Men idag satt jag bara och tänkte : tänk så räknade jag fel och så är jag inte student efter att jag sagt åt alla att jag är det. Som tur är så är jag student nu då!

But I can't seem to catch a dime

Publicerad 2012-05-16 11:09:57 i Musik,

Igår eller var det kanske i måndags så fick jag en jättebra idè. Jag skulle radera all musik på telefon och börja om från början. Det var dumt. Det var inte alls någon jättebra idè. Men ja, man lär sig av sina misstag. 2GB är ganska mycket utrymme för ens musik.
Ses!

Skoshoppning

Publicerad 2012-05-14 16:01:36 i Funderingar,

Att hitta skor till sin studentklänning är ju tamefan omöjligt. De måste vara tillräckligt höga för klänningen är lång. De får inte vara för obekväma för jag ska springa runt med dem hela dagen. De måste passa färgmässigt till klänningen. Klänningen är grönblå, så t.ex. silver skulle passa jättebra medan svart inte skulle passa, och vitt skulle väl gå men är inte så brydd i att ha det. Så ska hur skorna ser ut passa till klänningen. Usch får huvudvärk. Får lov att dra in till stan någon dag för att hitta ett par skor. Jag hade faktist ett par skor på nelly som jag var ganska såld på, men som vanligt på nelly you snooze you loose. Nu finns de bara i storlek 41. Damn.

TV-serie tittande

Publicerad 2012-05-14 15:52:18 i TV-serier,

Hallåja. Bloggar inte så mycket just nu för jag har inget att säga. Just nu kollar jag ikapp TV-serier i och med att jag missade flera avsnitt när jag var på Rhodos och när jag förberedde mig för Rhodos. Just nu står Hart of Dixie på schemat. Och om ni inte kollat den TV-serien så borde ni göra den. Den är skitbra!(läs: skitobra som rhodosgänget skulle säga). Serien är bara på sin första säsong så det går snabbt att kolla ikapp. ;) Och enligt wikipedia så får jag åtminstone en till säsong av serien :D YEAAH

(500) Days of Summer

Publicerad 2012-05-13 13:16:35 i Film,

Helt okej film, fast inte vet jag nu om det är någon riktig favorit. Enda som är lite roligt med den är att de hoppar fram och tillbaka i tiden under hela filmen. Så det gör den lite annorlundare än andra filmer.

It's a beautiful day

Publicerad 2012-05-13 13:01:33 i Vardag,

Igår så gjorde jag inte så mycket efter att jag varit till Louise. Var hemma halv 11. Kollade en film och så började jag leta mig mot sängen där jag låg och läste tills jag somnade typ. Idag är det morsdag, och inga större planer för dagen. Alltså inga planer än så länge. Men vem vet vad dagen har med sig?
Ses!

Hemma

Publicerad 2012-05-12 16:13:13 i Vardag,

Nu har jag inte uppdaterat på över en vecka. Oopsie. Men ja, Rhodos var otroligt. Vi hann med en massa, men what happens in Rhodos stays in Rhodos. Men vad vi har gjort har ungefär gått ut på att sola på dagarna och festa på kvällarna. Både tråkigt och roligt att komma hem till Finland. Hade haft så roligt så att man kunde stannat där en vecka till. Och andra sidan var det skönt att komma hem till egen säng och att få sova. Men det allra bästa: mjölk. Mjölk har aldrig varit så gott som det var i onsdags när jag kom hem. Ikväll ska jag till Louise och fira henne, hon fyller på måndag. Följer dock inte med ut på krog sedan, är så himla trött. Nu ska jag kolla ikapp tv-serier, eller spela sims :D
Ses!

Dagen med stort D.

Publicerad 2012-05-02 11:10:27 i Funderingar,

Nu är det två timmar och en kvart tills storasyster kommer efter mig. Så plockar vi upp Marlene och Stina och sen drar vi iväg till flygplatsen där fllyget äntligen tar oss till Rhodos. Har nästan packat färdigt. Har en tröja och ett par skor som fortfarande är våta. Kommer säkert få slänga in dem i en påse för jag tror inte de hinner torka. Janå ni ska ha så trevligt här i Finland medan jag är och steker i Rhodos!
Ses!
Det här har ni att se fram emot medan vi är borta
Medan vi befinner oss i det här vädret:

Only if for a night

Publicerad 2012-05-01 13:27:01 i Vardag,

Imorgon drar vi äntligen till Rhodos! Som vi har längtar och som vi har räknat dagarna. Otroligt att vi äntligen ska dra iväg. Dagen till ära så skriver jag vad jag ska packa ner. Tror jag äntligen börjar ha allt nerprintat. Men kommer säkert komma på mera sen medan jag packar. Idag ska jag också fylla de små flaskorna från dermo med shampo och annat. Ska också tvätta en sista tröja och försöka tvätta mina vita skor som inte är så vita just nu. Så istället för att fortsätta sitta här så ska jag börja leta mig och göra de här sakerna.
Ses!

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela