IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

någon måste ha dödat mig för jag är i helvetet

Publicerad 2010-08-31 15:16:10 i Vardag,

i grammatikshelvetet... läste just en blogg där det var en person som hade satt "dem" där det ska vara "de". Och då blir jag grammatikspolis får fel och kan inte läsa mer på den personens blogg. Usch är man inte säker så sätt "dom" då istället för "de" och "dem" för det är mycket bättre. Okej "dom" får man inte skriva egentligen de får bara förekomma i talspråk för annars blir Berit ledsen. Hahhaha. Var tvungen att dela med mig om denna hemska upplevelse. Nu ska jag gå och ta lugnande medicin. Skämt åsido. Har bara antihistamin. Undras om det kanske funkar? Som lugnande. I think not! :D

har BTW en hel massa inlämningsuppgifter som hopar sig tycker jag. Okej bara 2. Men de är jävligt långa:D

Nobody taught them to love slow

Publicerad 2010-08-28 09:38:29 i Vardag,

Lördag. Känns nästan som om halva helgen redan skulle vara färdig. Funderar fall om jag skulle åka ut till skäre idag. Kan ju inte missa villavslutning. Raketer och allting. Men vet inte om jag har nån bensin till vespan så i så fall måste jag åka och tanka vid ABC vilket jag aldrig gjort. Eller så frågar jag Jessica om hon vill skjutsa ut mig:) Men nu blir det youtube-nördande.
Ses!

There's something inside me that pulls beneath the surface

Publicerad 2010-08-24 15:33:18 i Vardag,

Blää idag är det en massa finska som ska göras. Och med en massa menar jag en lång jävla översättningsuppgift. Jeeeij. Tur i alla fall att det är typ enda. Idag har jag också bestämt detta: ska läsa biologi kurs 5 på distans med Jeanette så kan vi hjälpa varandra med omöjliga uppgifter och så ska jag läsa psykologi kurs kurs 5 med 3:orna tillsammans med Louise eftersom det krockar med historia nästa. Så det är klappat och klart så det är skönt så behöver jag inte oroa mig över dessa saker mera. Men nu ett Smallville avsnitt innan läxorna om jag hinner före maten.
Ses!

själva videon börjar vi 0:35 typ.

I wish that I could be everything you are

Publicerad 2010-08-23 19:18:49 i Vardag,

Idag är jag glad och det har allt och göra med faktumet att jag klarade matteuppgifterna vi hade i läxa. Yes!
Pia 1 - Math 99999999999. Jag knappar in på matten:D Hahahha. Fast jag har fortfarande en finskauppgift tills onsdag men jag har redan bestämt mig för att skjuta upp den tills imorgon. Så då blir det stress med den då. Men den dagen den sorgen. Now I'm off to Smallville.
Ses!
Blev just ännu gladare när jag fick ett meddelande på telefonen. Tänkte glatt : "oj nån vill nåt." Sen såg jag att det var Nokia som skickade. FMB.

Crawling in my skin

Publicerad 2010-08-22 10:49:30 i Vardag,

Blir lite dåligt med uppdatering märker jag.. men jaa har mycket annat att tänka på istället för bloggen. Mommo verka vara med lite i fredags och vaknade till och vi tror hon sa vatten hon talade så otydligt men då mamma frågade om hon ville ha vatten så nickade hon. Men hon somnade efter att hon nickat så något vatten fick hon inte och de kan ändå inte ge något åt henne när hon inte är riktigt med. Men igår sov hon hela tiden vi var där. Sen åkte vi och hälsade på en drös med släktingar också... Det var väl allt nu ska jag fortsätta städa. Dag 3.
Ses!

I can only blame myself, you can only blame me

Publicerad 2010-08-20 15:43:44 i Vardag,

Orkar inte uppdatera min blogg varje dag. Och igår var det dessutom en massa annat. Var och hälsade på mommo till sjukhuset och kort sagt så verkar det nu inte vara så bra. Sen var det kalas för min gudmor fyllde så. Och så var det ett par läxor som skulle göras, som jag inte gjorde men... whatever. Idag blir det väl sjukhuset igen och hoppas att mommo är vaken idag. Men kan ju inte hoppas för mycket.
Ses!

Get lost and then get found or swallowed in the sea

Publicerad 2010-08-18 19:52:27 i Funderingar,

Jag är så duktig på att uppdatera. Men jaa hade egentligen inget att säga heller. Dessutom tar det här jättelänge att skriva för jag bara skriver fel. Men nu till det jag tänkte skriva om. Höhö har ett tema idag. Dukti ja e. Läst en anorexiblogg för en dag sen? Igår? Äh whatever. Fast jag kan inte riktigt sätta in mig i en som anorexis värld. För jag ÄLSKAR mat. Mat det är gott. Förstår inte hur man kan bestämma sig för att inte äta. Kanske det är därför jag ser ut som jag gör? Hahahah. Men whatever. Tänker inte sluta äta mat fast jag ser ut som jag gör. För mat e bra för mage och själ. Och för ditt huvud. Tror jag. Är inte lätt att tänka om man är hungrig. Well the point of it all: God bless the food. Amen.
Hahah ses!
P.S. blev sugen på att baka nu. Någon som kommer och äter om jag bakar?:D

let's start up this shit

Publicerad 2010-08-16 19:02:40 i Vardag,

Världens minsta blogg is running again! Yes vad alla har längtat. Har inte bloggat på hela sommaren för jag har ett liv. Wait, that's not it. Jag har inte bloggat på hela sommaren för att jag inte har något liv och inte hade någonting att skriva om. That's it! Har fortfarande inget liv men whatever. Kan ju berätta om skolan:D Elu int. Hadd bara halv dag iidag och vi gjorde ingenting egentligen i skolan. Annars så är den här perioden ganska bra med 10 håltimmar och mera om jag tentar engelska, vilket jag tror jag gör. Men det var väl allt för denna gång.
Ses!

uppdatering från skäre

Publicerad 2010-08-05 13:37:39 i Vardag,

Uppdatera bloggen från skäre nu för jag är lite uttråkad. Väntar på att ett youtube-klipp ska få sig färdigladdat. Och ja vi har internet här. Mobilt. har egetligen inget att säga. Har inte gjort så myket idag heller. Solade en stund gick in för att fixa håret i en hästsvans för det var bara i vägen och det var då jag fastnade här. Men ska snart leta mig ut igen. Dumma slöa youtube. Men kommer säkert inte uppdatera på ett tag nu igen. Så detta kommer hända innan skolan börjar för mig. Ska till frissan nästa tisdag och klippa mig. Ingen färgning för Jessica tyckte jag hade fin färg på håret så ska bara korta av det lite. Bara topparna. Och så ska jag väl leta mig in till stan någon dag och köpa ett par skolgrejer och kläder. Men det var väl allt. Ett tråkigt inlägg. But I don't care. Det är enklast så.
Ses!

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela