IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

Imorgon

Publicerad 2012-02-28 16:49:32 i Vardag,

flyttar jag till skären tills söndag. Så jag antar min uppdatering kommer vara lika bra då som den är nu. För jag suger på att uppdatera- fast Emelie är ju ännu sämre förstås ;). Det är bra att inte ha pojkvän då kan man uppdatera sin blogg. Trololollolololo
Ses!

Lördag

Publicerad 2012-02-25 13:13:44 i Vardag,

Ska försöka leta mig och läsa igen. Men motivationen saknas när man vet att "alla andra" har helg och sportlov. Och jag är tvungen att sitta och läsa på hälsolära och psykologi.. Ee helst inte. Jag vill också bara vara ledig. Fast det blir jag ju förstås efter de fyra studentskrivningarna. Fast då hoppas jag på att få arbeta någonstans. Hoppa in som vikarie och sånt. Har faktist tänkt söka lite fler sådana platser. När jag orkar. Nu ska jag leta mig från datorn.
Ses!

Coldplay

Publicerad 2012-02-24 18:14:25 i Musik,

Alltså Coldplay måste ju vara ett band som innehåller världen största musikgenier. Tänk hur många år de ha hållit på och fortfarande allt de leverar är rent ut sagt guld. Jag som inte föddes med den musikaliska gåvan(damn you god, var förmodligen runt och trollade när gud gav ut musikaliska förmågor) kan bara sitta och lyfta hatten för dessa personer och vara jävligt avundsjuk.

Heather Morris

Publicerad 2012-02-23 10:44:54 i


Jag har en liten girlcrush på Heather Morris. Jag tycker hon är jättevacker + att hon är skitrolig. Hon spelar Brittany Pierce i Glee(min favoritkaraktär btw). Dessutom är jag avundsjuk på hur bra hon är på att dansa. Väldigt avundsjuk.



It's what the water gave me

Publicerad 2012-02-22 21:53:46 i Funderingar,

Idag blev jag barnslig igen som jag brukar bli. Min lillebror kalla mig knäpp. Han är bara avundsjuk för att han inte vågar vara lika barnslig som jag. Grupptryck you know. Är man karl som är man svag för det, vågar inte vara annorlunda. Vad jag gjorde? Jag var ute och byggde en snökoja och byggde en snölykta. Okej snökojan är inte är färdig. Måste väl leta mig ut imorgon för att få den färdig. Och som Anna brukar säga: No shame
Ses!
Florence + The Machine - What The Water Gave Me

kurs 1 avklarad

Publicerad 2012-02-22 14:23:06 i Vardag,

Har nu läst färdigt kurs 1 i psykologi. Vet inte riktigt var jag är i hälsolära för första boken är både kurs 1 och 2 men det finns som ingen riktigt indelning i den. Har nu bara 4 böcker kvar i psykologi. Bara... Ska väl snart leta mig tillbaka och läsa. Varför jag inte uppdaterar så mycket så beror på att mina dagar är lite enformiga. Läsa, dator, läsa och sen sova. Lite nedräkningar här: 30 dagar tills The Hunger Games, 18 dagar till första studentskrivningen, 19 dagar tills jag fyller 19, 68 dagar tills jag drar till Rhodos, 100 dagar tills jag får studentmössan förhoppningsvis.
Ses!

Psykologi och hälsolära

Publicerad 2012-02-20 10:37:19 i Vardag,

Idag ska jag påbörja läslovet och börja läsa på ovanstående ämnen. När jag kollat färdigt ett Gossip Girl avsnitt som jag håller på att kolla nu. Egentligen skulle jag inte orka läsa alls. Men helst skulle jag ju vilja ha studenten. ABI-dagen och kryssningen var förresten awesome. Tyvärr har jag inga bilder fastän jag hade med kameran. Så om nån ABI ser det här så skulle jag vara väldigt tacksam om ni skickade några bilder åt mig.
Ses!

EN DAG

Publicerad 2012-02-14 15:04:35 i Vardag,

BARA EN RIKTIG SKOLDAG KVAR! Sedan på torsdag blir det ABI-program (hoppas alla pallrar sig till skolan eftersom vi planerat programmen hela det här året typ. Till och med förra året planerades lite), sedan högstadiet och sedan klockan 1 så far bussen från skolan och vi drar iväg på kryssning! TAGGAD! Ikväll ska jag in till stan för att handla saker till ABI-dagen. Och så ska det handlas alkohol till bussresan så ett varv till alko ska jag hinna också :)
Ses!

Textkompetens

Publicerad 2012-02-10 17:37:43 i Vardag,

Textkompetensen skrev jag idag. Och ja gud har ingen aning om vad det blev till, en massa flumm i alla fall. Just nu känns det som det sket sig helt men gjorde det de så har jag ändå M och det blir jag inte missnöjd över. Ikväll funderar vi på att dra ut på krog. Jag blir väl kanske chaffis men det gör ju inget för jag ska dricka först nästa torsdag på kryssningen. Men ja nu ska jag chilla och vänta på att min granne ska komma över och hjälpa mig med abi-dräkten.
Ses!

Hej hopp 7 dagar kvar

Publicerad 2012-02-09 16:49:43 i Vardag,

Idag skrev jag mitt sista prov för min gymnasietid. Hmm hade inte tänkt på det före jag skrev det där. Det gick väl helt okej. Känns som man inte har nå mera att göra med skolan nu. Vad ska vi som göra nästa vecka förutom springa runt som ett par yra höns och tagga inför kryssningen? Imorgon inleds också studentskrivningarna med modde textkompetens. På måndag har jag engelska hörförståelse och sedan blir nästa studentskrivning för mig den 12 mars när det är, jag tror det i alla fall, modde essä som står på schemat. Men nu ska jag chilla och sen ska jag börja leta mig mot handlin för att köpa godis inför imorgon.
Ses!

Nedräkningar

Publicerad 2012-02-06 18:41:28 i Funderingar,

Idag fick jag hem en ny bikini och en sommarklänning. Dessa ska jag ta med senare när jag drar till Rhodos med Ellinor, Emelie, Marlene, Sara och Stina. Bara 85 dagar kvar! Och på tal om nedräkningar: bara 45 dagar tills The Hunger Games kommer ut. 9 dagar till ABI-dagen och kryssningen. Och 4 dagar tills hissauppsatsen ska vara klar. Snart klar med GYMNASIET: WOOOOOOOHOOOOOOOOOO

Jävla hissauppsats

Publicerad 2012-02-06 13:19:34 i Vardag,

Börjar blir ganska uppgiven på den här jävla hissauppsatsen. Sitter med den nu. Den ska va cirka 1500 ord lång. Jag har 800. Nästan hälften kvar ännu. Lite mindre, men ändå den är ju så jävla jobbig att skriva på. Ska försöka skriva den färdigt ikväll/imorgon. Är ledig imorgon tack vare att niorna ska vara här imorgon. Så då borde jag ju hinna. Ska försöka stiga upp någon gång imorgon. För jag hade också tänkt hinna till stan och köpa tyg till min ABI-dräkt. Nu ska jag chilla för jag är så jävla trött så när jag skriver på hissauppsatsen så blir det bara flumm. Som detta inlägg typ.
Ses!

The Hunger Games (jaa igen..)

Publicerad 2012-02-05 14:54:33 i Film,

Okej jag vet jag har tjatat om The Hunger Games 100 gånger men den här veckan har varit knäpp för den som är fan av filmen. För det första har det kommit en trailer. Den kom i tisdags. Plus att det kommit hundrafemtielva nya stills från filmen. Så tänker sätta hit den nya trailern. Den gamla borde finnas någonstans i mina gamla inlägg. Tryck på "Film" så borde ni hitta den.
Ses!

Pluggeliplugg

Publicerad 2012-02-05 12:28:48 i Funderingar,

Romananalys, hissauppsats,engelskauppsats och matteprov. Varför sitter jag här? Hade ju till och med satt datorn i viloläge för att inte hamna hit. Men så läste jag Böhmen när jag skrev romananlys och var tvungen att kolla vad det är idag. Det är Tjeckien om ni ville veta. Nej nu ska jag banne mig skriva färdigt romananlys.
Ses!

Runebergstårtor

Publicerad 2012-02-04 18:43:16 i Mat,


Efter besvikelsen igår så fick jag en runebergstårta idag istället! :) Jessica hade bakat. Hon hade också bakat skinkpiroger. Fast jag är mest glad över runebergstårtan. Så nu har jag ätit den för det här året. Fast fastlagsbullar är godare! Vad du än tycker Emelie! ;)

The last reason to make this last for as long as I could

Publicerad 2012-02-03 20:23:23 i Funderingar,

Frågan som ständigt snurrar runt i mitt huvud just nu är: Hur fan ska jag orka stiga upp imorgon? Ställde just alarmet på min telefon till den omänskliga tiden 05:30. Ställde dessutom min hatväckarklocka på klockan 6 så jag inte ska kunna somna om. Jag blir så jäkla sur på den när den ringer på morgonen med sitt störande pipande. Tänk jag ska bara snooza en halvtimme imorgon :O Måste vara rekord för kortaste tid jag snoozat. I onsdags snoozade jag fan från 06:15 till 08:30. Hahaha två timmar. Nu ska jag börja leta mig mot sängen.
Ses!

Jag blev bestulen på min runebergstårta...

Publicerad 2012-02-03 17:05:18 i Mat,



Eller ja så kändes det i alla fall. Rektorn sa vi skulle få en överraskning klockan 13.05. De stängde in oss i klassrum. Min spontana var: vi får säkert runebergstårtor. Med tanke på att det är Runebergsdagen på söndag tyckte jag det kändes logiskt. I stället kom det en knarkhund efter att vi väntat kanske en halvtimme. Eller det var nog mindre än det kanske. Tänkte bara: snälla stanna inte vid mig för att jag luktar hund. Tack och lov gjorde den inte det. Janå i alla fall blev det ju en händelserik fredag!

Jobb

Publicerad 2012-02-02 20:53:17 i Vardag,

Fick förresten jobb för en dag idag. Så på lördag ska jag arbeta 7.00-15.00. Jobbigt att stiga upp klockan 6 på en lördag för att hinna till korsnäs. Fast tänker på pengarna så känns det inte lika jobbigt :)
Ses!

I would go along with someone like you

Publicerad 2012-02-02 18:08:54 i Vardag,

Hej! Okej min blogguppdatering suger. Varför? Joo fö jag gör samma saker varenda dag. Åker till skolan, kommer hem, kolla modern family/grey's anatomy. Nu ska jag försöka hitta orken för att skriva min uppsats. Tänkte fall om jag skulle gå ut och gå så kom jag på att det är -25 därute. Lockar inte. Men nu hissauppsats!
Ses!

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela