IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

ja e så dukti

Publicerad 2011-08-31 19:45:16 i Vardag,

Nu måste jag få skryta lite med vad jag har gjort idag. Idag på morgonen så laga jag två texter av finska läsförståelsen och läst och strecka under i psykologiboken ett par sidor inför förhöret på fredag. Ikväll har jag: gjort engelskaläxan, läst färdigt och streckat under i psykologiboken för förhöret, läst en timme på biologi och en halvtimme på matte. Ibland är jag så duktig. Belönar mig själv nu med vindruvor från igår och ett par Fringe-avsnitt. Som jag fortfarande inte kommit underfund med om jag tycker om det eller inte.
Ses!

SKOLA,SKOLA,SKOLA

Publicerad 2011-08-31 09:19:05 i Vardag,

Min bloggning just nu är awesome. Men har ingen ork och egentligen ingen tid heller med bloggen. Sitter och småskrattar åt ettor och tvåor som skriver i sina bloggar hur mycket de har med skolan. HAHAHA. Idag kommer jag måste göra: räkna matteläxa som vi helt säkert kommer få, säkert göra lite mera finska läsförståelse, skriva lite på modde-essä, läsa på psykka-förhör, läsa på biologi inför studenten och läsa matte inför studenten. Så jaa jag tror inte riktigt på att ni tvåor och ettor har det lika tugnt som oss tyvärr. Men nu ska jag läsa lite på psykka-förhör så jag får några saker gjort. Har sovmorgon idag:) Börjar efter maten. Nice.
Ses!

Nails

Publicerad 2011-08-28 15:05:06 i Vardag,



orkar inte riktigt med att uppdatera nu så ni får bara en bild på mina nymålade naglar. Idag ska jag skriva färdigt en finskauppsats, läsa på engelskaförhör, läsa på biologi och matte. Sen har vi också ett par moddeuppgifter som man kanske skulle börja på med och så har jag ett par matteuppgifter också som ska räknas. Älskar verkligen sista året just nu.

No led in our zeppelin

Publicerad 2011-08-23 19:41:47 i Vardag,

Ni kan ju gissa er till vad jag gjort idag. Precis suttit och läst biologi och räknat matte. Dagarna börjar blir ganska monotona när man gör samma sak hela tiden. Därför skull det faktist vara roligt att fara ut på krog imorgon som bl.a. Marlene och Jenny har funderat på att göra. Fast hur fan man ska orka vara i skolan då sedan på torsdag är ju en annan fråga. Men det är ju sista Holiday Love så man skulle ju nog kunna leta sig dit då. Vi får se vi får se hur det blir.
Ses!

Som ni vet så är jag inget fan av mainstream musik som jag kallar det så det här är ungefär enda låten jag tycker är bra som de spelar på krogen :)

children shouldn't play with dead things

Publicerad 2011-08-22 16:03:06 i Vardag,

Måndag idag då och jag har påbörjat vecka 2 av detta skolår. Vet inte hur jag ska orka ta mig ur sängen och göra några läxor och läsa på studenten idag. Usch. Börjar bli ganska nervös över studentskrivningarna nu. Fast vetja man klarar det. Har dock lite dåligt samvete över att jag inte läste alls på studentskrivningarna över helgen. Men dagens planer är då: göra färdigt diktanalys så jag slipper den, engelskaläxa, biologi studentläsning, matte studentläsning. Positivt är att jag har sovmorgon imorgon! :)
Ses!

Soul Surfer

Publicerad 2011-08-20 11:13:03 i Film,


Okej jag brukar allmänt hata dessa filmer som jag kallar solskenshistorier men den här älskade jag. Den här filmen är baserad på en riktig historia. Den handlar om Bethany Hamilton som blir attackerad av en haj som biter av hennes arm när hon är och surfar. Trots det så lär hon sig surfa igen. Som sagt solskenshistoria. Hon var 13 år när det hände och hon är 3 år gamlare än jag in real life.

trött

Publicerad 2011-08-18 18:59:15 i Vardag,

Är så trött redan på att läs till studenten. Eller att läsa på biologi går bra men jävla matte går ju inte alls. Nu har jag fullt med uppgifter igen som jag inte fattar någonting av.. så nu måste jag ha någon att förklara igen. BLÖÖÖ. Jag tror inte jag blir godkänd nu i matte i höst. Men då är det bara att ta det igen på våren. Tänkte jag skulle läsa några ord ur sanasampo för att bli smartare i finska. Men vet inte hur jag ska hitta orken till det just nu. Ska gå och dricka ett glas saft. Jag behöver lite socker känner jag.
Ses!

Bones sinking like stones

Publicerad 2011-08-17 20:47:57 i Vardag,

Avslutar kvällen som jag avslutade den igår med Pretty Little Liars. Idag har jag tillverkat en finska uppsats, läst ett kapitel i psykologi, gjort ett par biologi uppgifter och försökt räkna matte. Matte gick. Jag räknade det idag på håltimmen och jag svor som fan själv. Studenten kommer inte gå bra. Jag måste ha hjälp. Måste fråga Nikke eller någon annan smart imorgon. Vi har ocskå haft vårt första ABI-kommite möte idag. Nu Pretty Little Liars :)
Ses!

Tisdag

Publicerad 2011-08-16 20:41:34 i Vardag,

Seriöst det är bara tisdag ännu.. är trött hela tiden och då ska man försöka engagera sig och läsa på biologi och matte. Det första går bra men fanimej matte är det värsta jag stött på. Varför skriver jag lång matte? WHYY? Joo för Nikke sa att jag kunna prova på det. Men han får skylla sig själv sedan när jag kommer ropa på honom hela tiden i korridorerna att han måste komma och hjälpa mig. Nu ska jag chilla med Pretty Little Liars:)
Ses!

Lost in Austen

Publicerad 2011-08-15 21:36:13 i TV-serier,


Något som ni ska kolla så är Lost in Austen. Är en mini-serie på 4 avsnitt. Handlar om Amanda vars älsklingsbok är Stolhet och Fördom (Pride&Prejudice) och så hittar hon en dörr så hon kommer till världen där boken utspelar sig. Hon åker dit och Elizabeth Bennet(huvudpersonen i Stolthet och fördom) till Amandas värld. (vår värld.) Dock så följer man bara Amanda. Hon försöker få boken att utspela sig som den ska, men det blir bara fel hela tiden. Det är i stora drag vad den handlar om. :)

She knows just what she likes no matter what the price

Publicerad 2011-08-15 15:52:19 i Vardag,

Första dagen avklarad på mitt sista år vid Gymnasiet i Petalax. Lärarna har redan lyckats göra så jag har ångest över skrivningarna. Dumma student :D Men jaa idag måste jag läsa nå annars får jag ännu mer ångest. Det går faktist bra och läsa när man kommit igång det är att komma igång som är jobbigt. Såg på mitt schema ida att kurser som jag tagit bort fortfarande är där. Som matte och samhällslära. Matte kommer jag ha nu då med tanke på studenten. Men jag vet inte med samhällslära. Skulle helst inte ha så mycket denna period med studentskrivningarna som kommer i slutet av den så jag tror nog den kursen ryker. Nu ska jag chilla lite mera så jag orkar studera sedan.
Ses!

She can get it

Publicerad 2011-08-14 21:39:33 i Musik,

Har just målat naglarna och diggar den här låten. Snart ska jag väl försöka sova.

En av mina gamla favoriter :)

Skäre bitches

Publicerad 2011-08-14 15:09:12 i Vardag,

Befinner mig just nu på skäre för vi ska äta här så. Gårkvällen var helt okej. Vi börja med en liten förfest vid mig, sen skjutsade Julia oss till stan. Vi gick till Fontana men det var inget drag där fast det var mycket folk där så vi gick till Ollis där det var bättre. Värst med Ollis är bara det att det att det är så trångt och varmt. Men det blev nog helt okej kväll och idag är jag jävligt trött. Kommer sova som en stock ikväll.

My sweet prince you are the one

Publicerad 2011-08-13 13:00:13 i Vardag,

Ligger just nu i sängen och ska väl snart börja leta mig mot duschen. Ikväll blir det krogen med i alla fall Marlene. Sen vet jag inte vem annan som ska komma. Eller Ellinor skulle väl komma. Igår hade jag och Marlene film-nostalagikväll. Vi kollade Sunes sommar och Eva&Adam. Vi skulle kolla Bert också men vi orkade inte. Nåt mycket annat har jag väl inte att berätta. Kan inte fatta att skolan börjar på måndag och då är vi ABI. WTF börja ju just gymnasiet. På tal om det ska jag försöka slita mig från datorn så jag kan läsa på biologi och matte.
Ses!

I'm coming up on infra red

Publicerad 2011-08-11 14:31:34 i Vardag,

Torsdag idag då och jag är så jäkla trött. Steg upp tidigt igår när vi skulle till Ikea och idag steg jag upp tidigt för jag skjutsade Jens till HVC och jag hade frissatid halv 9.  Var vid frissan till typ halv 11 och sen när jag kom hem så sov jag till halv 1. Idag skulle jag borda packa upp sakerna från IKEA, städa rummet och städa upp i skåpen. Ska lägga upp vad jag köpte från Ikea sedan. Jag spenderade väl kanske 50 euro där. Köpte inte så riktigt mycket sedan från Ideapark. Hittade dock inte det jag letade efter, skulle måsta hitta en klänning till min ABI-maskeraddräkt. Och på tal om ABI så måste jag ju läsa på studenten också. FUCK. Och ja som ni märker så har jag döpt om bloggen från "skärilive" till "fuck it" bara för jag kollade skins generation 1 igen. Gotta love Chris!
Ses!

On my way to Tampere

Publicerad 2011-08-10 07:33:35 i Vardag,

Sitter just nu i Saras bil med Sara, Marlene och Josefin. Vi är på väg till IKEA och Ideapark. Vi litar blint på GPSen och hoppas den leder oss rätt. Vi körde just lite fel dock men det hör ju nästan till när man är på roadtrip.

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela