IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

I love you Finland, but I've chosen darkness

Publicerad 2010-02-26 22:25:16 i

Ibland känner man sig bara obeskrivligt ledsen. Som när Finland ligger under med 6-0 i ishockey mot USA. Jag tror det blir en sorgedag imorgon i Finland. Flagga på halvstång, tysta minuter hela faderullan. En sorgens dag. Det enda som kommer hjälpa i sorgearbetet är vetskapen om att Sverige åkte ut före oss! Suck on that!:D

Orange

Publicerad 2010-02-25 19:24:40 i Vardag,

Idag när jag satt på bussen på väg hem så började jag tänka på hur jag hatar ordet orange. Vet inte hur jag kom in på den tanken men min hjärna är ju inte normal heller så:D Men tillbaka till orange. Tycker det är äckligt att säga det och jag är inget stort fan av själva färgen heller. Då nån säger orange så tänker jag på såndär ful orange färg från 70-talet. Usch.

Just shine a light on me

Publicerad 2010-02-25 09:08:31 i Vardag,

Hallå! Första dagen i skola denna vecka och jag har inget och göra. Så jag sitter på facebook. Eller satt på facebook. Det började ju såklart jävlas när man inte har något annat och göra. Men nu funkar det igen! Det gjorde min dag lite bättre. Fick ut mitt betyg idag också fick 4 i matte som jag trodde så jag anmälde mig till omtentamen. Men en höjdpunkt var att se att jag fick 7 i finska! Var en trevlig överraskning. En annan trevlig överraskning var att Sverige åkte ur OS i ishockey! På något sätt så är detta en himla bra dag!:)
Ses!

You will see my shadow on every wall

Publicerad 2010-02-22 14:29:15 i Vardag,

Hemma igen med stegring. Hmm det var länge sedan jag sist var hemma med stegring. Host! Jag är sjuk hela tiden. Har fortfarande stegring. Men tror nog det blir skola imorgon i alla fall. Känner mig inte så sjuk just nu. Får se hur det är ikväll och imorgon. Dagen har jag spenderat med att kolla på serien 10 things I hate about you. Och helgen tillbringade jag med att nörda The Vampire Diaries. Måste seriöst vara bästa serien gjord någonsin. Kollade alla avsnitt och nästa kommer först 25 mars. Gaah. Trodde att the vampire diaries skulle vara något i stil med true blood som allvarligt är en av de sämsta serier jag någonsin sett. Fullt med halvporr och ojsan så råkar det finnas vampyrer där.
Ses!

mehehe

Publicerad 2010-02-20 13:21:03 i Vardag,

Jag är världens trögaste på att skriva här. Men känner absolut ingen ork att uppdatera. Varför? Jag vet inte. Jag är bara slö av naturen:D Ett rent fakta. Hade matteprov igår och jag tror att det gick rakt ut i skogen. Kan bara hoppas på en femma. Men ska inte hoppas för mycket för jag tror jag är underkänd. Igen. Hahah. Hmm vad mer ska jag säga. Tänkte egentligen inte uppdatera alls så. Det här får räcka.
Ses!
Btw ja e sjuk igen. Eller hadd stegring igår men väit int om ja har na idag...

Food

Publicerad 2010-02-17 17:31:55 i Vardag,

Jag började fundera på idag när jag satt och åt knäckebröd med ost på(var jättegott btw) när Anna och jag retas med Emelie för att hon är lite av en "picky eater". Sen började jag tänka på Emelies hat för korv. Som jag alltid retas med henne för så kom jag på saker som jag tycker är äckliga.
1. Lukten av ost. Fyfan är det bara jag som får kväljningar av lukten av ost. Usch. Måste alltid hålla andan när jag ska öppna påsen:D
2. Potatissallad. Säger bara: bad memories.
3. Kebab. Jag tycker kebab ser ut som råttkött. Alltså som köttet från en råtta. Haha. Tycker heller inte om smaken.
Ungefär allt jag kommer på just nu. Eller svamp och banan hatar jag. Usch. Sen så kom min mamma och jag fram till att tröjan jag har på mig idag så kan inte hållas ren en HEL dag. Brukar oftast klotta Oboy på den men nu har jag haft lite variation och klottat sylt istället:D
Ses!

Usch kan riktigt känna lukten. USCH!

In fact what makes you so special?

Publicerad 2010-02-17 10:05:23 i Vardag,

Sitter på håltimme och har ganska tråkigt. Emelie och Anna skriver franska. Und ich habe Hunger. Mina enda tyskakunskaper. Men det börjar ju snart bli mat. Om en halvtimme typ. Lite kortare. Usch kan inte koncentrera mig p.g.a. att jag är hungrig. Så får vi säkert något äckligt när jag är så hungrig. Nu ska ja vänta på mat.
Ses!

The poets are just kids who didn't make it

Publicerad 2010-02-16 19:42:36 i Vardag,


Vem är slöast av dem alla? Jo det är jag det. Eller lat är väl ett bättre va av ord. Ska göra en tyskauppsats och räkna lite matte tills imorgon. Har jag gjort det? Nej, jag sköt upp det till de två håltimmarna jag har imorgon. Som vanligt. Och säkert som vanligt så kommer jag inte orka göra det på håltimmarna imorgon. Uschdå. Men nej imorgon på håltimmarna får det bli. För jag ska snart ta natten. Varför så här tidigt? För att en av mina hobbys är att sova:) Men jag har gjort en ordentlig sak idag! Jag var ut å gick med hunden ca 2-3 km. Lite dukti är jag:) Lite i alla fall... men bara lite...
Ses!

Bullshitday

Publicerad 2010-02-14 09:56:53 i Funderingar,

Hallå kära bullshitday också kallad Alla-hjärtansdag. Alltså allvarligt så hittar jag faktist inte en större bullshitday än denna. En sån onödig dag. Kalla mig bitter om ni vill jag kommer ändå inte tycka om den här dagen. Ändå är jag på glatt humör denna vanliga söndag. Men nu ska det läsas på prov.
Ha en trevlig söndag!

Kalas

Publicerad 2010-02-13 17:45:16 i Vardag,

Nu åker jag strax på kalas. Hoppas det blir roligt och hoppas mitt humör blir bättre. Otroligt vad du kan få mig att bli arg, ledsen och frusterad på samma gång.

Let the guitar scream like a fascist

Publicerad 2010-02-13 12:13:33 i Vardag,

Hej! Har varit uppe en bra stund nu. Eller steg upp halv 12. Men jag känner mig lite småsjuk. Har sjuk hals. Kanske jag tappar rösten igen? Ikväll ska jag på kalas till Fanny. Hon fyller 9 tror jag? Jo det gör hon. Eller hon fyller imorgon. Så det är väl planer för ikväll. Så måste jag verkligen kolla igenom finskatexterna. Annars kommer provet på måndag gå så himla dåligt. Jag är så dålig på finska att det är pinsamt. Jag är från Finland och kan inte finska. Jag skäms lite faktist..
Ses!

I don't wanna forget how your voice sounds

Publicerad 2010-02-12 17:30:43 i Vardag,

Fredag! Skönt. Fast helgen ska spenderas med att läsa på finskaprov. Tyvärr. Men lite lugnt ska det väl bli också. Hoppas jag i alla fall. Skoldagen kändes trög och långsam och jag var trött. Samhällsläraprovet gick väl som det gick. Tänker inte uttala mig förrän jag fått reda på vad jag fick. Men nu blev jag trött på att uppdatera.
Ses!
BTW. Är det bara jag som tycker att Alla Hjärtans-dag är en bullshit dag?

Haahah

Publicerad 2010-02-11 19:28:02 i Vardag,

AKTIVITET. På min blogg saknas. Nån som vill uppdatera min blogg åt mig? Jag har ingen lust att blogga längre. Vet inte varför. Kanske för att det inte händer något? Och för att det är provvecka just nu. Imorgon har jag t.ex. samhällsläraprov. Det kommer gå åt skogen. I alla fall till diket bredvid skogen. Har snart läst igenom boken. Men tar en paus nu för att få lite motivation igen. Undras om den någonsin kommer komma? Tveksamt.. Ytterst tveksamt. Uschdå ångest. Blir att stiga upp klockan 6 imorgon och fila på detaljerna. Inte trevligt.

Sugar we're goin' down

Publicerad 2010-02-07 15:48:23 i Vardag,

Kom hem från skäre för ca 10 minuter sedan. Och jag är ganska trött. Har sprungit runt på isen och vänt på våran skoter. Först när vi kom dit drack jag varm oboy. Sen börja papp köra fram skotern och så körde vi ut till våra nät där vi mötte Kjell och Filip. Vi vitja näten. Vi fick ett par sikar och ett odjur:D Sen for vi tillbaka till skäre. Jessica, Jens och jag satt därinne och väntade på korvglöd. Kimi va ut och sprang och pappa körde skotern. Då skulle han köra upp ett spår vilket sen slutade med att den fastnade i snön och vi fick gräva bort snö och vända på skotern. Så motion har jag fått idag. Men nu ska jag vänta på mat och sen blir det att läsa på tyska.
Ses!

The best of us can find happiness in misery

Publicerad 2010-02-05 15:23:40 i Vardag,

Hejsan! Sitter med Kimi i famnen och det är ytterst obekvämt och svårt att skriva på datorn. Men han skulle bestämt upp i famnen. Så nu ligger han och sover medan jag försöker skriva. Jag har prövat på lättare saker. Dessutom är han så söt att jag ibland måste klappa honom:D Idag slutade jag klockan 2. En vanlig fredag idag så jag ska inte göra någonting. TV kanske en film. Får se hur det blir.
Ses!
(Tänkt lag opp en video men Youtube jävlas.)

I don't care what you think, as long as it's about me

Publicerad 2010-02-04 15:55:23 i Vardag,

Trött i armarna och fötterna. Har spelat badminton på jompa idag. Så är ganska slut. Milt sagt. Undras hur det kommer att kännas imorgon? Inte så bra tror jag. Usch och idag ska det räknas massor med matte och så ska jag läsa på tyska oregelbundna verb. Åhh vad roligt. Sarkasmvarning. Och om jag orkar.. ett stort om ska jag gå ut med hunden tror inte jag orkar men.. Nu ska jag gå och kolla TV.
Ses!

I don't think we can last another day

Publicerad 2010-02-03 08:16:52 i Vardag,


Hemma igen... med sjuk mage. Tycker jag bara är hemma från skolan hela tiden. Börjar ha många frånvarotimmar tror jag.. Damn... Usch vill inte vara hemma. Missar väl en hel del idag nu då.. Matte bl.a. Men jaa får väl arbeta lite hemifrån idag då. Inte slutet av världen. Ännu så länge. Drömde massor med drömmar inatt. Men tänker inte berätta för de var konstiga. Konstigare än drömmarna jag brukar ha. Eller kanske inte förresten. Men jaa i alla fall. Snöar därute igen. Kan inte säga att jag är ledsen över det. Jag är mer vintermänniska än sommarmänniska. Vet inte om jag alltid har varit det.. Tycker det har kommit på de senaste åren. Men nu ska jag avsluta detta.
Ses!

I won't always love these selfish things

Publicerad 2010-02-02 15:41:09 i Vardag,

Tisdag. En dag utan håltimmar. Inte trevligt. Dessutom kände busschauffören för att ta med oss ner i ett dike. Så trevligt omväxlande... Andra gången i mitt liv som jag har åkt i diket med en buss. Men tre gånger i diket. Körd ju med min vespa i diket. Och förra året körde Helge i ett dik med oss. Enda som hänt idag ungefär. Nu ska jag väl börja avrunda och leta mig mot TV:n.
Ses!

No one else will know these lonely dreams

Publicerad 2010-02-01 17:10:08 i Vardag,

Måndag igen då. Är överhopad med läxor tills imorgon så de ska jag väl börja göra så småningom. Idag fyller pappa 55 år! Enda som hänt idag. Har också två kusiner som fyller idag. Och egentligen så skulle Jens vara född idag men han kom för tidigt. Idag var bästa avsnitte av One Tree Hill. Ungefär. Är ett av mina älsklingsavsnitt av programmet. Skolskjutningen och Keith dör. Så himla bra avsnitt. Men nu ska jag försöka börja göra läxorna.
Ses!

GAAAH! Tänkte laga upp ett youtube-klipp men neej youtube vill inte komma fram. Kan visa det senare..

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela