IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

Liver rullar på

Publicerad 2012-07-31 13:53:33 i Vardag,

Jag orkar inte uppdatera. Lever ett stilla och harmonifyllt liv, typ. Borde ordna tid till HVC och ett recept för jag ska vaccineras, borde söka studiestöd och kolla kanske upp vad som gäller i höst. Men jag orkar inte. Lat som jag är. ÄÄh det är ju sommar. Det var allt för nu. Ses om några dagar kanske bloggisen. Men man vet aldrig. Kanske jag slutat blogga nu. Whoo knows 

Ett år bestämt

Publicerad 2012-07-26 10:52:58 i Vardag,

Förresten kom på idag att jag inte berättat vad som sker i höst för mig. Igår skickade jag och tackade ja till socionom-platsen och närvaroanmälde mig för hela året. Det blir alltså Roparnäs och socionom för mig nästa år. Hur länge jag lämnar där får tiden utvisa. Lämnar ännu ett år hemma för att snylta på mor och far men sen flyttar jag ut. Då får ni se vart det blir. Det vet jag inte själv ännu heller. Så nu när ni igen vet om allt som händer i mitt liv så är ni väl nöjda? ;)
Smell ya later!

21 Jump Street

Publicerad 2012-07-24 11:30:55 i Film,

Kollade den här filmen efter att mina vänner åkt hem. Tyckte den var riktigt rolig och ett stort plus var ju att Channing Tatum var med i filmen. Sevärd film, verkligen.
 

The Woman In Black

Publicerad 2012-07-24 11:22:28 i Film,

Jag tyckte faktist den här filmen var jättebra. Himla läskig. Vi satt och hoppade till mest hela tiden när vi såg den. Stina tyckte däremot inte att den var bra och Anna satt mest och kollade bort så att hon inte skulle hoppa till lika mycket. Men det var i alla fall en av de bättre skräckfilmer som jag sett.
 
 

Why don't you let me carry your load?

Publicerad 2012-07-24 11:11:53 i Vardag,

Nu har jag inte uppdaterat på ett par dagar. Har hållt på med andra saker. I lördags var min kusin med familj hit till skäre. Och i söndags åkte jag upp hem med Jessica för att ha filmkväll med Marlene, Stina, Anna och Ellinor. Sedan igår var pappa hem så jag satt på med honom ut till skäre igen. Annars så har jag inte gjort så mycket.
 

Hela dagen

Publicerad 2012-07-19 16:39:10 i Musik, Youtube,

 
har jag haft den här på hjärnan. Seriöst hela dagen. Nyannyannyannyannyan hela tiden. Och jag tycker den är bra. Vilket är bevis på att man inte ska lyssna på sånt här klockan 2 på natten för då fastnar den.

Keane

Publicerad 2012-07-18 16:39:09 i Musik,

Idag är mitt älsklingsband Keane i Finland. Första gången sedan 2004. Och varför är jag inte där? För jag suger. Hade tänkt åka och hade frågat mina vänner och allt om vi skulle åka. Enda som verkade lite såld på idèn var Sara. Men så gick det inte som planerat med sommararbetet och då tänkte att jag inte skulle ha möjlighet att åka. SÅ nu sitter jag på skäre och kan bara drömma om att vara där. För jag skulle ha haft pengar till det. Förhoppningsvis så kommer det nya chanser. För jag ska banne mig se Keane live.
 
 
 

Livet på skäre

Publicerad 2012-07-17 18:00:50 i Vardag,

Mina dagar består för det mesta av det samma. Läsa, lösa korsord, spela kort, sola och simma. Idag har det inte blivit någon solning för det har varit mest mulet här. Simma ska jag göra så fort jag fått bulle och saft. Kaffe för de mer vuxna i sällskapet. Annars så händer inte så mycket i mitt liv just nu. Ska kolla upp ett par saker med hösten och sen har jag det bestämt.

Liten uppdatering

Publicerad 2012-07-17 11:19:17 i Vardag,

Nu har det gått en par dagar sedan min sista uppdatering. Har hunnit vara på ett bröllop där de tyckte att jag eller Jessica var nästa i tur att gifta oss. Ha, är ganska bestämd på att inte gifta mig så då får vi se hur länge de måste vänta på mitt bröllop. Annars så är mina planer för hösten fortfarande inte fastställda men om någon dag eller två tror jag det kommer vara bestämt. Så då får ni se var jag hamnar.
Ses!

In the future where will I be?

Publicerad 2012-07-13 12:38:46 i Funderingar,

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Har beslutsångest. Alla andra hittar sina lägenheter, har tackat ja till sina studieplatser och jag har fortfarande inte bestämt mig riktigt. Ska jag åka på socionom nästa år? Ska jag ta ett mellanår som jag sa att jag aldrig skulle göra. Och på det där mellanåret vad ska jag göra då? Ska jag söka arbete någonstans och arbeta ett år? Eller ska jag börja studera till något jag inte ens funderat på. Ska jag stanna hemma ett år eller ska jag flytta? Och vart ska jag flytta. Om det blir socionom så blir det Brändö eller Smedsby. Om jag börjar arbeta så stannar jag förmodligen hemma ett år till. Just nu vet jag inget men måste börja bestämma mig.

Dumt huv får kroppin liid

Publicerad 2012-07-12 12:15:11 i Vardag,

Var och simmade för en halvtimme sedan. Det var kallt men jag hållde mig i vattnet i en halvtimme ändå. Nu har jag  kallt. Eller sitter och är småfrusen så egentligen fryser jag inte utan det känns bara kallt på kroppen. Nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska åka hem med mamma ida om nån timme. Eller åka hem med pappa imorgon. Lutar mot att jag ska stanna här en minut och sedan ändrar jag mig. Och varför ska vi åka upp? Vi ska på bröllop på lördagen. 

Mulen dag

Publicerad 2012-07-11 11:58:03 i Vardag,

Åh blir så ledsen när jag kommer upp på morgonen och så är det mulet. Inge roligt. Och enligt Foreca så kommer jag få ha det vädret i 10 dagar nu. Det hoppas jag verkligen inte. Så blir väl en sitta inne och läsa dag. Fast ska försöka leta mig ut och simma också. 
Ses!

Filmer jag vill se

Publicerad 2012-07-10 13:19:48 i Film,

När jag var på bio i söndags så fick jag två nya filmer till filmer som jag vill se. Dumma trailers i början av filmen.
 
The Great Gatsby- Verkar vara en otroligt bra film med fantastiska skådespelare. Borde inte kunna vara annat än en superfilm.
 
 
The Dark Knight Rises- Har inte kollat de andra Batman-filmerna och aldrig kännt något behov av att se dem. Men efter jag såg trailern i biosalongen(en annan än denna dock) så började jag fundera om kanske det är filmer jag borde se. För jag vill se den här.
 

Journey 2: The Mysterious Island

Publicerad 2012-07-10 13:08:53 i Film,

Helt okej film. Fast Vanessa Hudgens levererar fortfarande ingenting till filmerna hon är med i. Hon kan inte skådespela för att rädda sitt liv. De andra fick lyfta upp henne igen. Som tur var lyckades de andra skådespelarna rädda filmen. Fast ettan var mycket bättre.
 

Gårdagen i bilder

Publicerad 2012-07-10 12:51:25 i Bilder, Vardag,

Var själv på skäre till kvällskvisten. Roade mig b.la. med att lägga patiens. Fick det aldrig att gå ut.
 
Myste med hunden från och till.
 
Solade och läste innan det blev mulet.
 
Var och simmade.
 
Sköt sonder en ölburk med luftgeväret. En tom ölburk. Och nej jag sköt inte på den på verandan utan hade satt upp den i ett träd.
 
Började leka med kameran
 
Sen kasta jag pil två gånger och fick sedan gå därifrån p.g.a. myggen.
Sen på kvällen for jag upp till lands för att åka till Stina på kaffe när hon fyllde år.

Inget ÅA för mig

Publicerad 2012-07-09 12:12:31 i Funderingar,

Janå där gick en dröm i kras. Blev inget av med att flytta till Jakobstad och läsa till barnträdgårdslärare. Lite tugnt när man drömt om det sedan åttan. Men ja vissa saker så är det helt enkelt inte meningen ska hända. Blir ett år på socionom (åtminstone) nu istället. Kanske det är det som är meningen. Vem vet vad som kan hända där? Och ett års studier är aldrig bortkastade. Någonting kommer jag ju lära mig. Och nästa år blir det att försöka igen. Och går det inte då så fortsätter jag tills de tar in mig dit. För jag ska dit. Och på malaxdialekt: tå får me faan om ja sko gev me!

The Amazing Spider-Man

Publicerad 2012-07-08 20:50:28 i Film,

Herrejävlar vilken bra film! Alltså de tidigare Spiderman-filmerna kan slänga sig i väggen. Och då tyckte jag om de filmerna också men den här var så otroligt mycket bättre. Andrew Garfield levererade nog mera än vad Tobey Maguire. Han var så himla övertygande. Och en riktig biofilm som ska kollas på bio i 3D. Åk iväg och kolla den!
 

You can take a picture of something you seen

Publicerad 2012-07-07 21:55:34 i Bilder, Vardag,

Är mulet nu på kvällskvisten här på skäre. Men vattnet är fortfarande relativt varm och jag har det mysigt där inne. Sitter och ritar och får lyssna på min egen musik i hela stugan eftersom mamma och pappa är till Åminne och dansar. Det är roligt att vara för sig själv nu som då.
Klickar ni på bilden får ni den i större format. Så kanske ni ser lite bättre.

Skäre

Publicerad 2012-07-07 12:38:53 i Vardag,

Håller på och dö av värmen från och till. Även fast det inte verkar vara så jättevarmt ute. Så nu drar jag till skäre på obestämd tid. Får se när nästa uppdatering blir om det blir någon alls.
Smell ya later alligator!

Misslyckad solning

Publicerad 2012-07-06 14:03:11 i Vardag,

Försökte sola på mitt vanliga ställe idag men var helt omöjligt p.g.a. alla jävla bromsar. Kunde inte slappna av så så satte mig vid utebordet istället där det inte fanns några bromsar. Har inte fått ryggen solad nå idag men det är smällar som man får ta. Men till slut så hittade bromsarna dit också så jag gav upp helt och hållet. Idag blir det ollis med mina vänner för att fira Stina den fina. Hehhee. Och imorgon vet jag inte men lutar mot att jag ska ta en visit till skäre. Time will tell

Det måste finnas ett bättre sätt...

Publicerad 2012-07-05 22:03:21 i Böcker,

... att ha mina böcker på än detta. Det kanske skulle vara en idè att sälja ett par böcker. Dessutom så hittade jag en låda som var fylld me böcker. Och så har jag några undangömda i leksaksskrubben tror jag.

This is a place where I feel at home

Publicerad 2012-07-05 15:27:28 i Vardag,

Idag är ännu en dag när jag gjort absolut noll procent nytta. Har legat i sängen och kollat TV-serier. Tanken var att jag skulle gå ut och sola men har inte varit nå väder alls för det. Har regnat från och till sedan klockan 2 kanske. Och före det så var nästan hela himlen full med regnmoln. Och mina vänner verkar ha dött eftersom de inte spammar i vår kära grupp på facebook. Måste väl stå för spammet jag då.
Ses!
 

Ooopsie

Publicerad 2012-07-04 22:14:14 i Vardag,

Råkade powernappa från halv 8 till halv 10. Nu kommer jag vara upp hela natten. Nå jaa, tur jag har veronica mars att kolla. Och tur att jag inte har något att göra imorgon. aww sweet sleep. Om ingen fågel känner för att köra sin fågelsång klockan 3 på morgonen.

Andra skedet fixat!

Publicerad 2012-07-04 18:25:16 i Vardag,

Skönt att äntligen ha andra skedet fixat. Nu är jag så jäkla trött så resten av kvällen tänker jag ligga i sängen och kolla Veronica Mars.

At once I knew, I was not magnificent

Publicerad 2012-07-03 18:01:34 i Funderingar, Musik,

 
Minns ni den gången jag lovade att sluta med sådana här inlägg. Vem trodde jag att jag skulle lura? Så länge jag bloggar så kommer det alltid nu som då komma ett inlägg med bara en random låt i som jag försöker tvinga er att lyssna på. Fast ingen gör väl det. Men jag försökte i alla fall få er att lyssna på bra musik. Bra försökt, hälften vunnet.

Dagens solbild

Publicerad 2012-07-03 17:43:29 i Vardag,

Tog längre än vad jag förväntade mig att ladda ner musiken så när jag gick ut var klockan halv 4. Inga planer för kvällen, ska försöka hitta till sängs någon gång för imorgon ska jag till halkbanan och ordna andra skedet färdigt. Skönt att äntligen få det överstökat säger jag bara!

Solning it is

Publicerad 2012-07-03 12:43:23 i Vardag,

Ligger just nu i sängen och funderar om det är lönt att gå ut och sola tycker det är lite molnigt. Men lutar mot ett ja. Så nu ska jag ladda ner lite musik, ta en bok och leta fram bikinin.
Ses!

En studieplats fixad

Publicerad 2012-07-02 15:11:23 i Vardag,

Jee slapp in till socionom! Så slipper jag inte in på barnträdgårdslärare eller klasslärare så har jag ändå någonting att göra i höst! Wiiii. Nu är det bara att vänta på svar från ÅA.

Fast igen

Publicerad 2012-07-02 13:25:58 i TV-serier,

Kollar Veronica Mars och har fastnat totalt igen. Bloggningen kommer förmodligen bli sämre några dagar framöver.

Skäre

Publicerad 2012-07-01 15:03:42 i Vardag,

Sitter på skäre nu och ska börja leta mig ut i solskenet och läsa lite Narnia, igen. Gud vet hur många gånger jag läst den bokserien. Nå ja ha en trevlig söndag! Vi hörs väl när jag kommer hem.

And my friends cause they're so beautiful

Publicerad 2012-07-01 11:08:42 i Musik,

Dedikerar den här låten till mina kära vänner. Som jag inte träffat på evigheter känns det som. Vi måste göra något någon dag!
All my life I've been searching for something
Something I can put my finger on
Maybe I've been living for the weekend
Maybe I've been living for this cyber soul
Every Friday just about midnight
All my problems seem to disappear
Everyone that I miss when I'm distant
Everybody's here

I need love
Cause only love is true
I need every wakin' hour with you
And my friends cause they're so beautiful
Yeah my friends they are so beautiful
They're my friends

All my life I've been wastin', wastin'
Wastin' all my money, all my time
All the time that I'm waitin', waitin'
Waitin for the moment you are mine
The song about yeah I'm thinkin', thinkin'
Thinkin all the things that i've done wrong
All the time yeah i was forgettin'
You were mine all along

I need love
Cause only love is true
I need every wakin' hour with you
And my friends cause they're so beautiful
Yeah my friends they are so beautiful
They're my friends

I need love
Cause only love is true
I need every wakin' hour with you
And my friends cause they're so beautiful
Yeah my friends they are so beautiful
They're my friends

They're my friends...

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela