IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

Staden

Publicerad 2012-01-28 10:37:39 i Vardag,

Idag bär det av till Vasa. Ska shoppa tyg till min maskeraddräkt till ABI-dagen. Som jag ska sy själv. Jag säger bara: önska mig lycka till jag kan inte sy. Så det kommer kanske upp senare vad jag har köpt. Om jag orkar ta bild på det vill säga. Ska också se om jag hittar några krogkläder för ikväll ska vi ut och på och jag har inga kläder.
Ses!

Min stol

Publicerad 2012-01-27 17:53:54 i Funderingar,

Hade som ett projekt att göra om min stol för jag tyckte den var så vit och tråkig. Har nog haft den klar ett tag nu men här kommer bilder på det i alla fall.

Före:


Efter:

Min bästis

Publicerad 2012-01-26 17:49:35 i Vardag,


Kimi ligger i min säng så vi myser lite. Egentligen får han inte vara i min säng för jag är allergisk mot honom men jag är lite rebell. Kommer klia som fan ikväll däremot. Måste komma ihåg att ta medicin före jag tar natten.

sjuker

Publicerad 2012-01-23 19:25:08 i Vardag,

Sitter och känner att jag håller på att bli sjuk. Men jag har bestämt att jag inte ska bli sjuk för jag har lovat att köra imorgon när vi ska åka och ge blod från hälsolära. Dessutom har jag muntligt prov eller vad det nu heter i korsholm på onsdag. Vet fortfarande inte vad jag ska tala om. Heheh. Eller byter ämne hela tiden. Har funderat att tala om finlandsvenskarnas ställning, presidentvalet eller tala om relationer på nätet. Eller ja jag vet inte, gud måste börja bestämma mig. Nu ska jag kolla Grey's Anatomy.
Ses!

Presidentvalet

Publicerad 2012-01-22 21:18:29 i Vardag,

Han jag röstade på gick inte vidare till andra valomgången. Pinsamt är att jag inte riktigt minns vad han heter. Heheh. Nr.9 iallafall. Han heter Paavo.. Arhimäki? ÄÄÄH något liknande. Till nästa valomgång tänker jag rösta på Haavisto. Inte tänker jag nu rösta på Niinistö. När jag gjorde testet för att veta vem jag skulle rösta på så höll jag minst med honom. Hade mera gemensamt med Soini. Bara sådär annars: Soini fick 42 röster i Malax! WTF? Nu ska jag gå runt och kolla skitigt på folk i Malax och försöka lista ut vem av malaxborna det är som röstat på honom.

We used to laugh, we used to smile

Publicerad 2012-01-13 22:45:33 i Funderingar,

Kankouran - Rivers

Vet inte varför det är så svårt att uppdatera sin blogg. Kanske för jag inte längre nöjer mig med att bara skriva om vad jag hade för lektioner idag. Det är som lite tråkigt. Ja men jag kan bjuda på en rolig bild från tumblr så länge tills jag får tillbaka min blogginspiration. Sådär beside the point så kom jag fram till idag att jag överanalyserar saker, kommit fram till det förr men jag kan ändå inte sluta överanalysera. Well anyhow here's the picture!

Okej blev två...

Tumblr och Grey's Anatomy

Publicerad 2012-01-12 21:20:08 i Vardag,


Blir inte så mycket bloggning just nu för jag har börjat nörda Tumblr och så nördar jag fortfarande Grey's anatomy. Tur att det inte är så mycket med skolan än så länge. Imorgon borde jag dock få min rubrik till min historia uppsats så då får jag väl kanske mera att göra. Jeij.
Ses!

Skolan börjar starta igång på riktigt

Publicerad 2012-01-11 15:26:20 i Vardag,

Idag ska jag fundera på vad jag ska skriva om i min historiauppsats. Eller har det ungefär på klart. Bara jag får skriva om det då förhoppningsvis. Sen ska jag läsa lite hälsolära också. Så ja inte så många läxor men vi gör kanske lite mera i skolan. Skulle också borda låna en bok till modde. Hehhe men jag minns inte vad för sorters bok jag skulle läsa så måste fråga. Janå bara 36 dagar kvar till ABI-DAGEN! Och då är helgerna inräknade. WOOHO snart klar!
Ses!

Stay on my side tonight

Publicerad 2012-01-09 19:21:06 i Musik,

Jimmy Eat World - Disintegration

Idag är en sån dag när jag lyssnar på deprimerande musik utan att veta varför.



I've spent my last nights
Strung up and pulled tight.
Holding out, sleep and grow.
An answer comes without a please:
'Do what you want.'

[Chorus:]
Wonder why I'm so caught of guard when we kiss.
Rather live my life in regret then do this.
What happened to the love we both knew?
We both chased.
Hanging on a cigarette you need me,
You burn me you'll burn me.

Hushed with a finger
Don't say you'll never when you might,
Or just another time.
This poison comes instruction free.
Do what you want, but I'm drinking.

Wonder why I'm so caught off guard when we kiss.
Rather live my life in regret then do this.
What happened to the love we both knew?
We both chased.
Hanging on a cigarette you need me,
You burn me you'll burn me.

Lie lie better next time, stay on my side tonight oh
Lie lie better next time, stay on my side tonight oh
Lie lie better next time, stay on my side tonight oh
Lie lie better next time, stay on my side tonight oh
Lie lie better next time, stay on my side tonight oh
Lie lie better next time, stay on my side tonight oh
Lie lie better next time, stay on my side tonight oh
Lie lie better next time, stay on my side tonight oh
[continues through chorus]

Wonder why I'm so caught of guard when we kiss
I'd rather live my life in regret than do this
What happened to the love we both knew, we both chased
Hanging on a cigarette you need me you burn me you'll burn me
What happened to the love we both knew, we both chased
Hanging on a cigarette you need me you burn me you'll burn me.

What happened to the love we both knew, we both chased
Hanging on a cigarette you need me you burn me you'll burn me.

Sista perioden har påbörjats

Publicerad 2012-01-09 16:43:05 i Vardag,

Idag var en ganska lugn dag. Hade modde två första timmarna och tredje timmen hade jag hälsolära. Slutade klockan 12. Tyvärr enda dagen jag slutar tidigare. Har ganska full period. Eller har väl 20 lektioner. Alltså 10 håltimmar. När jag kom hem somnade jag och sov 2 timmar. Oopsie. Nå ja ikväll blir det väl att ta det lugnt, det är på tal om att vi ska träffas och planera vår abi-resa.
Ses!

söndagen före den sista perioden i GIP

Publicerad 2012-01-08 17:11:55 i Vardag,


Spenderar denna söndag med att kolla The Secret Life of the American Teenager och Grey's anatomy.

Gårdagen däremot firade vi den sista lördagen på jullovet. Åkte på förfest till Louise och sedan drog vi vidare till Ollis. Jag körde, hade inte varit chaufför sedan i april så jag tyckte det började bli min tur + att jag ska inte dricka alkohol före abi-dagen. Kom fram till detta efter nyår. Nu tillbaka till TV-serierna.

Julgodis

Publicerad 2012-01-07 15:39:16 i Böcker,


Fick den här boken i julklapp och jag är riktigt sugen på att göra godis, men frågan är ju om man kan göra julgodis fast det inte är jul? Det finns också drinkar i den, kakor och små salta saker. Jag sitter och kollar i den hela tiden så när jag har tid kommer jag säkert laga någonting ur den här boken.

TV-serierna startar upp igen

Publicerad 2012-01-06 16:06:42 i TV-serier,

Äntligen börjar TV-serierna på nytt efter de haft uppehåll under julen. Pretty Little Liars och The Lying Game började förr i veckan och nu ska jag kolla de nya avsnitten av The Vampire Diaries och The Secret Circle.


Filmer jag ser fram emot

Publicerad 2012-01-05 13:47:44 i Film,

1. The Hunger Games
Förmodligen filmen jag ser mest fram emot. Har läst alla tre böcker och eftersom Harry Potter är slut så måste jag ju ha någonting annat att vara beroende av.


2. Titanic
Jag är så glad att de ska släppa Titanic på bio igen. Har alltid varit lite ledsen över att jag inte fick se denna mäktiga film på bio men nu har jag chansen.JEE



3. Snow White And The Huntsman
Jag är en sucker för sagor och den här filmen verkar vara otroligt bra. Kommer nog försöka åka på bio och se denna film också.



4. The Amazing Spiderman
För det första så är Andrew Garfield men. Jag kollar allt han är med i för han är snygg. Plus att Emma Stone är med och jag skulle nästan bli gay för henne. Älskar hennes röst. Plus att jag gillade de andra Spiderman-filmerna så jag gissar att jag kommer gilla denna också.


5. G.I. Joe 2: Retaliation
Jag gillade förra filmen. Och två ord till: Channing Tatum. Det förklarar allt.


6. The Avengers
Chris Evans, Chris Hemsworth och Scarlett Johansson i samma film. Tänker inte säga mera.


7. The Lucky One
Zac Efron är så himla snygg i den här filmen.

småändringar

Publicerad 2012-01-05 12:33:15 i Vardag,

Ändra min blogg lite så kanske jag får min stackars blogg uppstartad igen. Tryck F5 om ni inte ser ändringarna. Vet inte varför jag skrev ut det där för ärligt talat så borde alla veta det vi det här laget :)

SATAN

Publicerad 2012-01-02 18:23:04 i Vardag,

JA BLIR SÅ SUR! DUMMA INTERNET!! HA FAN SITI PÅ MSN HELA DAGEN SÅ JAG SKA FÅ BILDER OCH VIDEOKLIPP FRÅN EMELIE SÅ BESTÄMMER SIG MITT INTERNET FÖR ATT HOPPA AV!! SATAN NU MÅSTE VI BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN HELVETE. FUCKYOU INTERNET.

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela