IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

Praktikplats fixad!

Publicerad 2012-10-29 14:04:39 i Funderingar, Vardag,

Yes! Bara en vecka efter alla andra. Men ska få vara på det dagis jag själv var på när jag var ung. Hahahah när jag var ung låter som jag skulle vara i medelåldern. Ska bli roligt ser verkligen fram emot det. Plus att det snöar idag också och jag är ledig! Idag är helt enkelt en bra dag. WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE (jag uppför mig som en 5-åring varje gång snö är med i bilden)
 

Dagen efter

Publicerad 2012-10-28 14:37:07 i Vardag,

Blev inte alls att jag körde igår. Så idag mår jag som förtjänar. Med andra ord skit. Ska sova en stund och sen så ska jag kanske leta mig till Sara senare ikväll. Plus att jag är jävligt snål på pizza. Var är min krapula-pizza?
Ses!

But if the silence takes you then I hope it takes me too

Publicerad 2012-10-27 13:35:50 i Vardag,

Vaknade för några timmar sedan och har inte gjort något produktivt alls. Ikväll är det väl Ollis som gäller. Har inte ens kollat fram vad jag ska klä ut mig till än. Blir väl samma som ifjol. Hoppas kläderna fortfarande passar. Har inte någon aning heller om hur jag ska ta mig dit. Men jag tror nästan jag kör för jaa senaste gången blev väl det lite för mycket. Kanske. Hehehhe. Men nu ska jag fortsätta trolla runt på internet och så ska mina naglar målas och fixas.
Ses!
 

We're only young and naive still

Publicerad 2012-10-26 21:01:03 i Vardag,

Nu börjar det tydligen bli någon sorters vinter här. Så idag fick jag lov och ta på mig långkalsongerna när jag skulle ut och gå med hunden för en timme sen. Var riktigt uppfriskande kallt och månen lyste upp de mörka skogsvägarna så jag behövde inte treva fram i mörkret som jag annars brukar göra. Annars har jag väl inte gjort några storverk idag. Har renskrivit lite anteckningar. Men nu ska jag lyssna på lite musik och kolla runt lite på Tumblr.
Ses!
 

Detention

Publicerad 2012-10-26 17:01:00 i Film,

Kollade den här filmen under höstlovet. Och den var faktist riktigt bra. En av de konstigaste filmerna jag någonsin har sett, tänker inte ljuga om det. Ändå så hade den någonting som gjorde den så himla bra. Rekommenderar den verkligen.
 

You don't care a bit

Publicerad 2012-10-25 21:56:35 i Funderingar, Vardag,

En stund sen sist nu igen men men. Idag hade jag full skoldag. Dagen gick ändå ganska pass snabbt. OCH IDAG HAR FÖRSTA SNÖN KOMMIT! JAG ÄR TYP SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR GLAD. Är ännu en gång som en 5-åring som varenda annnan vinter. Men ändå så tänker jag inte börja på med att längta till jul. Det är inte ens november ännu. Kom tillbaka efter lilla jul då kanske jag är med och lyssnar på julmusik och dricker glögg. Jag är väldigt envis med att inte börja julen för tidigt. Annars så hade jag tänkt leta mig på filmkväll till en klasskompis men mamma for iväg med bilen och pappa hade inga vinterringar på sin. Så blev en hemmakväll som jag spenderade genom att sova 3 timmar. Ooopsie.
Ses!
 

Uppdatering

Publicerad 2012-10-16 19:09:17 i Vardag,

Eftersom Ellinor har börjat blogga igen så måste väl jag också försöka. Så vad har jag sysslat med sedan sist? Skola en hel del, men också en hel massa tumblr och så har jag kommit igång med mina promenadet igen. Helgen var rolig. Eller jaa, lördagen var det. Söndagen kunde ha varit bättre. Men man mår som man förtjänar dagen efter en krogrunda. Och jaa minns väl inte allt av den där lördagen. Heeh. Nu ska jag sluta flumma.
Ses!

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela