IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

But for the record my heart's still sore

Publicerad 2011-03-31 20:05:44 i Vardag,

Haaha ganska roligt är att när jag är riktigt aktiv inom bloggen har jag inga besökare, men när jag är oaktiv har jag genast många besökare :D

Dagen har bestått av skola. Suprise suprise. Och kvällen har bestått av slöhet. Men har dock slängt in ett träningspass där på 45 minuter. Första gången på länge. Fy på mig. Har dessutom dissat min godisstrejk den senaste veckan. Men nu ska jag back on track! Så de så. Men ska börja leta mig till säng nu.
Ses!
Mt Eden Dubstep - Sierra Leone

Laugh now alligator

Publicerad 2011-03-30 13:30:45 i Vardag,

Slutade 1 idag då som sagt och körde hem. Typ andra gången den här perioden som jag inte fastnade i skolan. Dock får jag mycket mera uträttat om jag stannar i skolan. För nu har jag inte gjort någonting. Sadface. Skulle måsta räkna lite matte och finslipa engelskapresentationen tills imorgon. Så om jag kanske slutar blogga nu så kanske jag får något gjort?
Ses!

I have a heart, I swear I do

Publicerad 2011-03-29 20:59:54 i Vardag,

Det gick bra att köra till skolan idag. Dock så tog jag de flesta korsningarna i en aning för hög fart så det måste jag tänka på imorgon när jag kör. Lånar mammas bil igen för jag slutar klockan 1. Så jag skjutsar henne till arbetet imorgon. Tyvärr så börjar hon 7 så måste stiga upp tidigare. Men nu ska jag kolla Saltkråkan lite grann och sen så blir det sovdags!
Ses!

Broken sundown

Publicerad 2011-03-29 07:25:52 i Vardag,

Var för ca en halvtimme sen och körde för första gången by myself. Gick lika bra som i bilskolan. Ska köra till skolan idag också för jag har sovmorgon. Fick låna mammas bil. Hon är så snäll! :) Jag körde från hennes arbete då så ringer hon när jag varit hemma i 5 minuter. Visste vad hon ville så jag svarade : Hej, ja jag lever. Då tyckte hon allt var bra så kunde hon börja arbeta. Men nu ska jag börja klä på mig och äta någonting, Drog bara på mig mina mjukiskläder ovanpå pyjamasen så :D
Ses!

Dagen i punktform

Publicerad 2011-03-27 21:43:22 i Vardag,

  • Påbörjade dagen vid jaktstugan där det var soppdag. Åt alldeles för mycket. Men det var ju så himla gott! Särskilt brödet
  • Var på möte vid socken från klockan 13.00-13.40
  • Läste finskabok och tog en powernap på ca en timme
  • Var på kalas
  • Nu avslutar jag dagen med saltkråkan och imorgon kör jag upp!
Ses!

Good times gonna come

Publicerad 2011-03-26 11:10:15 i Vardag,

Vet inte varför jag påbörjade det här inlägget för jag är hungrig + att dammsugaren gick sönder när mamma dammsög så nu skulle jag kunna gå äta i lugn och ro. Men ja idag blir det möjligtvis stan och bio. Om en viss person inte har ändrat sig ;) Får väl fara själv i så fall. Eller så kan jag dra med Jens för han sa att också ville se filmen. Men nu mat!
Ses!

In a dream I was a werewolf

Publicerad 2011-03-25 20:04:23 i Vardag,

Har inte skrivit på hela veckan för jag har arbetat kl. 17.00-20.30 och oftast då jag kommer hem då så vill jag bara gå i duschen och sen ligga i sängen tills jag somnar. Dessutom ligger jag efter i skolarbetet. Har en bl.a. en finskabok att läsa färdigt och en jävla drös med matteuppgifter att räkna. JEEIJ. Tur är jag ledig nästa vecka. Och på måndag kör jag upp. Är ganska nervös dock. Eller rättare sagt VÄLDIGT. Men nu ska jag nörda dator och sen blir det film tror jag. Eller TV-serier.
Ses!
P.S. Läste ut The Hunger Games trilogin förra helgen och den rekomenderas! Kanske sätter upp en recension här. KANSKE :D
Cocorosie - Werewolf

I am cannibal

Publicerad 2011-03-18 13:30:20 i Musik,

Jag har faktist en guilty-pleasure när de kommer till musik: Ke$ha. Hennes musik är så mainstream och alla gillar den typ men jag kan ändå inte låta bli att älska hennes musik. I smyg. Scch! Det här är en hemlis;)


Happiness hit her like a bullet in the back

Publicerad 2011-03-16 16:53:53 i Vardag,

Har inte bloggat på typ 1 eller 2 dagar.. vet inte hur många. Idag händer väl inte så mycket. Ska försöka träna lite, läsa finskaboken och möjligtvis öva lite inför teoriprov. Förresten om någon av mina få läsare läser detta : Är det någon som vet om 8-bussen till stan går via besiktningsstation eller inte? :) Annars idag i skolan hände inte så mycket. Eller ja vissa blir man ju lite förvånade över hur de uppför sig... Men jaa orkar inte gå in på det inte. Ska göra något viktigare istället:) Som öva inför imorgon.
Ses!

Birthday

Publicerad 2011-03-13 20:32:25 i Bilder,

Idag fyller jag 18! Vilket alla som läser min blogg förmodligen redan vet :) Tänkte visa vad jag har fått i födelsedagspresent:)

MAMMAS GAMLA BIL:D EN PEUGOT 307!!:D





Hahaha nä men skämt åsido här är vad jag verkligen fick



2 lådor bestick ac Sussi och en låda bestick av Jessica

En cider av Jessica. Marlene och jag delade på den före vi for på krog med Jeanette

blommor av mamma, pappa och jens (alltså mamma :D )

Frozen

Publicerad 2011-03-12 14:08:23 i Film,

Kollade den här filmen för ett tag sen, och jag tyckte den var skitläskig. Förutom de där ologiska vargarna.

En skidweekend förvandlas till en mardröm då tre skidåkare sent på kvällen blir fast i liften. Det är för högt för att kunna hoppa ner, men för kallt för att de ska kunna sitta kvar. När en av dem ändå ska göra ett försök att hämta hjälp visar det sig att det som döljer sig i mörkret är långt värre än att frysa ihjäl...
(cdon.com)

 

Leave me paralyzed, love

Publicerad 2011-03-12 11:35:51 i Funderingar,

Sitter i sängen som vanligt. Om ca 11 timmar och 30 minuter så är jag 18! Måste bara gnälla lite om det;) Känns lite speciellare än andra födelsedagar. Men jag minns att när man fyllde 13 så var det också jättehäftigt. Och efter den födelsedagen så slutade jag lägga märke till mina födelsedagar nästan. När man var liten så höll man ju på redan ett halvår i förväg att se fram emot födelesedagen. I alla fall jag. Så planerna ikväll är krogen efter klockan 12. Så vet jag inte om jag ska firas före det. Men nu ska jag börja klä på mig och så ska jag ta en promenad i det vackra vårvädret:)
Ses!
The Notwist - Consequence

FYY PIA!

Publicerad 2011-03-11 20:53:03 i Mat,


Fuskade från min godisstrejk:( Åt chips och dipp och drack ett pepsiglas. Dumma mamma som köpt chips idag då ja va så jäkla snål just på chips.

Allur heimurinn óskýr

Publicerad 2011-03-11 13:37:04 i Vardag,

Tänkte åka till stan idag och öva till teoriprovet. Men jag orkar inte. Känner inte för att "riss runt" idag. Känns som om jag inte haft en ledig kväll på skitlänge. Så tänker ta vara på den jag har ikväll. Bara ta det lugnt. Och äta vindruvor. Jag saknar chips och popcorn. Ganska mycket. Är det inte första april snart?
Ses!

Snart...

Publicerad 2011-03-09 17:06:35 i TV-serier,

... fyller jag år och snart börjar The secret Life of the American Teenager igen. Can't wait!
Såg den här bilden på Facebook idag:

And I looove it :) Den här bilden får mig att längta ännu mer tills tslotat ska börja igen :)

skit

Publicerad 2011-03-08 11:53:50 i Vardag,

Skulle egentligen börja jobba 7 idag, men tydligen har jag minior då så jag har minior 17.30-19.00 och jobbar 19.00.20.30. Hade tänkt hinna träna lite idag och ha mamma att läsa min finskabok med mig först, och sen för en timme sedan tänkte jag att jag åker till bilskolan istället och tränar till teoriprovet. Då gick de planerna åt helvete. Dessutom är jag trött för jag har inte sovt tillräckligt. Och så börjar jag känna mig lite stressad inför teoriprovet. Tur jag slutar 13.00 imorgon. Om jag får skjuts hem vill säga
Ses!

Jennifer's Body

Publicerad 2011-03-06 20:47:32 i Film,

Den här filmen sög. Fast Adam Brody var skitsnygg i filmen :)

Töntiga, blyga pluggisen Needy och den coola, självupptagna cheerleadern Jennifer är bästa kompisar fast de inte har så mycket gemensamt. De får ännu mindre att dela när Jennifer helt plötsligt får smak på människoblod efter en fruktansvärd brand på den lokala baren. Medan Needys manliga klasskamrater brutalt mördas en efter en, måste hon snabbt försöka hitta sanningen bakom sin väninnas blodtörst innan den drabbar hennes egen pojkvän Chip!

Shows that we ain't gonna stand shit

Publicerad 2011-03-06 19:00:27 i Vardag,

Är tillbaka från skäre. Eller kom hem redan klockan 1 men jag har bl.a. läst på samhällsläraprov som jag har imorgon. Vet inte om jag kan det eller inte, men jag tänker inte läsa mera nu. Får gå som det gå. Har också ett matteprov på onsda, ska försöka tenta upp min 5:a men jag vet inte om jag orkar eller inte. Under sportlovet har jag dessutom fått ett jobb! Inte ett sommarjobb utan ett som börjar imorgon. Roligt kommer det bli i alla fall. Och lite pengar sitter ju aldrig fel :)
Ses!

Mys

Publicerad 2011-03-02 21:38:59 i Vardag,

Kom just från bastun, nu blir det mera mys med levande ljus och film :) Tyvärr inget godis eller annat gott när jag strejkar från allt. Men på fredag har jag godisdag:D:D JEEIJ :)

(Den här otroligt snygga bilden bjuder jag på)

This is just one of those lonely nights

Publicerad 2011-03-02 16:15:47 i Vardag,

Sitter ännu en gång framför datorn. Imorgon så åker jag till skäre och bosätter mig där tills söndagen. Ska bli skönt, var där redan idag några timmar. Så min blogg kommer vara död tills söndag. Eller jag kanske uppdaterar nå mera idag. Men det är ytterst tveksamt. Tror inte det kommer hända. Men nu ska jag försöka leta mig från sängen.... snart. Blir så sömnig av att sitta i den.
Ses!

WHY did I do that?

Publicerad 2011-03-01 20:35:49 i TV-serier,

Varför, varför, varför kollade jag promon till nästa avsnitt av The Secret Life of the American Teenager när nästa avsnitt kommer 28 mars. Varför? Hur ska jag kunna vänta till 28 mars? Jag behöver Ricky och Amy, NU!

You hit me once, I hit you back

Publicerad 2011-03-01 20:24:22 i Vardag,

Sitter ännu en gång och lyssnar på musik. Och så spelade jag lite tetris battle... men jag förlorade några matcher (3 st) så jag orkade inte med det spelet längre. Idag var jag till stan. Åkte med buss. På bussen mötte jag Sara. Så jag umgicks med henne tills jag skulle gå till Rönn och köra klockan 2. Tänkte hinna med bussen som gick klockan halv 4 men jag missade den. Så jag väntade tills kvart över 5 istället då. Gick runt lite på stan och satt sen och övade på datorn vid rönn. Gick till busshållplatsen. Träffade Sara igen. Satt med Sussi på bussen tills hon steg av då gick jag och umgicks med Sara tills jag klev av bussen. Och efter det har jag inte gjort någonting :)
Ses!

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela