IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

google translate e sååå bra

Publicerad 2010-09-30 17:13:23 i Funderingar,

eller inte. Nu som då så undrar man vafan den ger en för översättningar som just för en stund sen när jag satt med finska och skulle översätta. Så fick jag detta:

syns inte så bra men jag skrev in: väliaikana hän työskenteli kaupunkilehdessä och jag får: under övergångsperioden arbetade han som en stad med tidning.

Är inte något ljushuvud på finska men jag vet i alla fall att det där är inte rätt översatt:D

Take your skin off when you listen to me

Publicerad 2010-09-29 17:31:25 i Vardag,

Om jag skulle vara multi-tasker skulle jag uppdatera mera, men skolan går före min blogg. Chockerande jag vet. Borde hoppa av skolan som storbloggarna och satsa helhjärtat på min blogg. Hahaha den dag ja skulle få några sådana ideer skulle mina kära vänner nog ta ner mig på jorden. Men nu istället för att sitta här och klämma fram ett inlägg om allt och inget ska jag fixa lite finska och sen röra på min feta rumpa också:)
Ses!

I'll find strength in pain

Publicerad 2010-09-27 19:27:53 i Funderingar,

Duktig idag tycker jag. Först en fullspäckad skoldag, sen bilskola i 2 timmar och sen har jag lyckats plänga in ett 45-minuters träningspass. Fick ut finskaproven idag och det gick som förväntat. underkänt. Det var många i klassen som hade det och då tycker jag att man som lärare kanske ska börja fundera på sina undervisningsmetoder men neej då står han och säger att vi inte ha rätt attityd och inte har läst tillräckligt. Då blir jag arg när någon står och säger vad jag har gjort och inte gjort. GAAH. Fick kontrollera min ilska så jag inte skulle börja där på finskatimmen stå och skälla ut min finskalärare. Räkna lugnt och sansat till 10 som min mamma lärt mig och lät det passera. Men imorgon då går jag med Emelie till studiehandledaren och frågar om vi kan laga en B-finskagrupp för våran klass också. Annars överlever jag inte.
Ses!

I'm a thief and I'll take you

Publicerad 2010-09-26 19:07:50 i Vardag,

Söndag idag. Och första söndagen på länge som jag inte har någonting att göra till skolan imorgon. Skönt! Skulle egentligen ha behövt planera pyssel tills minior på tisdag, men vet inte om jag lämnar det tills imorgon. Tror nästan det. Men vete fan hur jag ska hinna för jag har bilskola imorgon också så. Nää nu ska jag rycka upp mig och få det gjort. Hmm, höstpyssel för barn över 7 år..
Ses!

Remember me

Publicerad 2010-09-26 15:14:51 i Film,

Fattar inte varför så många personer har prisat den här filmen. Jag tyckte att den inte alls var särskilt bra, de som tyckte den var bra var säkert Robert Pattinson-fans. Den hade potential att vara riktigt,riktigt bra.

Tyler Hawkins (Robert Pattinson) lever ett rotlöst liv och släpper ingen inpå livet. Kärlek står långt ner på önskelistan - tills han träffar Ally (Emilie de Ravin). Hennes mod och spontanitet inspirerar Tyler att släppa efter och tillåta sig att känna lycka och mening med livet. Men både Tyler och Ally bär på hemligheter som snart kommer att ställa deras förhållande och kärleken på hårda prov ...

(cdon.com)


Cloverfield

Publicerad 2010-09-25 11:34:37 i Film,

Ännu en skräckis. Inte särskilt bra sist och slutligen. Ett konstigt monster som springer runt i Manhattan. Inte särskilt läskigt alls.

Fem unga New York-bor arrangerar en avskedsfest för en vän vän samma natt som ett monster, stort som en skyskrapa, attackerar staden. Filmen berättas genom deras videokamera och visar deras försök att överleva den mest surrealistiska, skräckinjagande händelsen i deras liv.
(cdon.com)

I will hold on hope

Publicerad 2010-09-23 15:22:50 i Vardag,

Har tagit en kort paus från finska-plugget men ska snart upp på rummet igen och fortsätta. Usch vet redan att jag är underkänd men kan ju försöka anstränga mig lite i alla fall. Är så himla trött på skolan just nu. Hinner bara bli färdig med en sak så kommer nå anna skit man måste fixa. BLÄÄ. Borde vi inte få lov snart? Höstlov. Eller har vi haft det? Nää det kan vi ju inte ha haft. Som sagt för mycket skola. Minns ju inte vad som är näär längre.
Ses!

borde uppskatta sommarlovet mer än jag gör.

Life's for livin' so don't you give in, don't you tear it apart

Publicerad 2010-09-18 13:50:43 i Vardag,

Lördag idag igen. Jag trodde dock att det var söndag när jag vaknade och tänkte: neeej ja måst läs på matteprov. Kom på att det var lördag såg att klockan var halv 10 och somnade om. Steg upp klockan 12 med en aning huvudvärk. Kan inte sova till klockan 12 eller längre på dagarna någonting i mitt huvud säger ifrån och så får jag huvudvärk. Idag ska jag vara hjälpledare vid socken från 7 till 12 så det är vad som gäller idag. Sitter just nu och funderar om jag ska ladda ner sony vegas eller inte. Lutar mot att jag ska.
Ses!

They can't love what I don't show

Publicerad 2010-09-17 22:56:19 i Vardag,

Ungefär 3 dagar sen sist. Det är skolan som står i vägen som vanligt. Och så började jag kolla Glee. Hahahah jag bara byter TV-serie. Men nu har jag kollat färdigt Glee så nu vet jag inte vad jag ska göra. Läxorna kanske? Haha dom gör jag faktist. Ibland. Annat nytt är att jag börjar i bilskolan imorgon. Jag i en bil? Trafikolyckorna kommer öka ofantligt:D men nu youtube innan jag måste möta Jens som kommer från socken.
Ses!

Twelve

Publicerad 2010-09-14 11:30:26 i Film,

Den här filmen var ganska konstig egentligen, men jättebra! Rekomenderas starkt.

 

The thought of you makes me wanna cry

Publicerad 2010-09-14 11:16:34 i Vardag,

Har inte uppdaterat på en stund nu för det har varit ganska fullt upp. Igår hade jag filosofiprov så mycket av lördagen och söndagen gick till plugga filosofi och igår var jag så trött att jag höll på att somna hela tiden. Och så började jag kolla serien Misfits, och kollade hela första säsongen. Nörd jag vet, men det vara bara 6 avsnitt i säsongen så. Idag är det matte och finska som gäller. Och minior som jag ska och leda med Simone. Men nu ska jag avsluta det här inlägget för ja tänker skriva två andra:)
Ses!

Enjoy the silence

Publicerad 2010-09-10 16:06:18 i Funderingar,

Tvingas just nu lyssna på Jens skitmusik. Börjar ha lite sjukt i huvudet nu av den. Jävla baslåda. Nån dag kommer jag tappa humöret riktigt ordentligt och slö sönder den. Igår när jag skulle börja sova då började Jens spela musik. Och han var där nere och jag på vinden men jag hörde ändå vad han lyssnade på. Just därför när det äntligen kommer va tyst kommer jag enjoy the silence!
Ses!

sönderstressad... igen

Publicerad 2010-09-09 19:48:37 i Vardag,

Usch är riktigt trött och stressad nu. Tills imorgon har jag finska och filosofiförhör på måndag filosofiprov och mellan det en jävla massa matteuppgifter. Inte kul. Skulle hinna ut och gå med hunden idag också. Blöö. Tidig uppstigning imorgon tror jag så jag hinner stressplugga lite. Skulle sitta bra med lov nu. Vete fan hur jag ska klara nästa period så himla fullspäckad som den är. Får ångest redan...
Ses!

Infect me with your love and fill me with your poison

Publicerad 2010-09-08 14:46:59 i Vardag,

Tycker jag har varit ganska duktig hit tills idag. Har varit i skolan i 3 timmar. Efter det så har jag: varit med mamma till butiken, läst på finskaord och räkna alla matteuppgifter som jag kunde. Och det som ännu ska göras är filosofiläxan och att börja på med frågorna till provet i filosofi. Så det är min kväll det. Eller dag. Ikväll tänker jag chilla så. När blir det kväll egentligen? Bestämmer jag nu att det är klockan 7:D
Ses!

It's in the way you cry when he's not looking

Publicerad 2010-09-07 20:03:28 i Vardag,

Bloggning.. det är verkligen min grej det. Anledningen till dålig blogg är ännu en gång TV-serier. Just nu är det Smallville som gäller. Börja på och kolla det redan i början på sommaren men det finns 9 säsonger och det är svårt att ladda ner på skäre så:D Men är i slutet på säsong 8 nu så snart är det färdigtittat. Passligt tills det kommer nya nu i september. Så det blir väl ingen bra bloggning då heller. Men nu läsa lite på finskaförhöret som vi har på fredag. Bra att börja i tid! :)
Ses!

My new shoes

Publicerad 2010-09-03 18:33:55 i Vardag,

Ignorera min arm :D

Har fått nya skor som jag beställde från HM och dom kostade bara typ 30 €(?). Och jag älskar dem. Kommer säkert ha på dem på måndag i skolan. Beror på vad för kläder som är rena på måndag:D

It's a heartless drug I'm addicted to

Publicerad 2010-09-02 12:58:39 i Vardag,

Har inte uppdaterat på typ 2 dagar nu för våra lärare kände plötsligt för att slänga 99999999-tals läxor på oss. Det är trevligt. Är fortfarande inte klar med allt. Idag blir det engelska som ska fixas men det är ganska lugnt, men sen är det också en till finskauppgift som ska fixas. Good times, good times. Men ska försöka börja masa mig iväg och göra något av alla läxor.
Ses!

hjärtat satte jag bara hit p.g.a. rubriken

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela