IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

I'm gonna pick the option that allows me to smoke

Publicerad 2014-10-03 15:39:28 i Vardag,

Hallå bloggen!
Har lite fått för mig att jag bara kan skriva här i bloggen om jag har något intressant eller av värde att säga. Vilket dock leder till att ja skriver blogginlägg långa som nå jävla uppsatser. Men kom på idag: det är ju för fan min blogg, om jag vill skriva ett onödigt inlägg som det senaste inlägget som bara är en låt och ett par lyrics får jag ju göra det. De som läser behöver ju inte läsa det som de tycker är ointressant ;). 
 
Så det är en av orsakerna till varför jag inte känt att blogga så jättemycket fast jag låtsas att min blogg är vid liv. Och så har jag en jävla ångest över all skola för jag har ingen aning om vad jag ska skriva om i mitt lärdomsprov och tydligen ska vi ha det på klart nu. Vilket har lett till att jag känt mig lite nedstämd de senaste dagarna. Och direkt jag läser någon av mina klasskompisars blogg som har något med skolan att göra så hoppar jag över de inläggen för då far min ångest så skyhögt i taket och jag känner mest för att lägga mig ner och gråta en skvätt. Men för att citera the 1975: But it's all right, yeah I'm all right. Men ja känner inte riktigt för att alla min blogginlägg ska vara ångestladdade så därför har jag inte velat skriva heller. Försöker nu arbeta skoluppgifter som jag har koll på och vet vad jag ska göra med. Har också börjat skriva lite annat också, en liten berättelse, bok whatever det nu blir av det. Så nu ska jag försöka skriva lite inlärningsdagbok så jag har någonting undanstökat.
Ses!

Yeah so far it's all right, all right, baby

Publicerad 2014-10-03 15:27:27 i Musik,

 
So here we are, it's quarter to 11
We're knocking round town
Pushing in, in the bar, you can cry until 11, it's a quarter of an hour
And why stay if you hate it so much?
You think you're well cool,
You just write about sex and killing yourself and how you hardly ever
went to school

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela