IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

FREEEEETAG

Publicerad 2011-11-25 10:06:42 i Vardag,

Fredag idag. Och jag ska inte arbeta. Lalallalalallalal. Istället ska jag på julöppning i Övermalax. För jag ska banne mig ha gratis gröt. Nog för att vi får gröt till mat i skolan men man kan aldrig få för mycket gröt. Sedan blir det förfest vid mig. (Jag börjar känna av ett mönster här) Sedan drar vi (cirkus 10 tjejer blev det väl mer eller mindre) till Ollis och stannar tills det stänger enligt Emelie. Och hoppas jag inte är så borta denna gång att jag missar att alla går på nattmat utan mig. Janå nu ska jag kolla HUnger Games trailern igen. Jag har problem jag. 23 mars kan nog börja komma nu.
Ses!
AAAAAAH PÅ SÖNDA FAR JAG TILL KÖLN!!!!!!!!!!!! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Det är halt, lärde vi oss idag.

Publicerad 2011-11-22 11:34:43 i Vardag,

Okej jag är uttråkad så jag kan skriva lite om när jag körde till skolan idag på morgonen. Hiihih trodde inte riktigt på mammas varning att det var halt. Så sen när jag skulle svänga från klockarbacken upp på malaxvägen för att åka hem gasade jag iväg som vanligt. Kände att julen släppte greppet om vägen. Ooops tänkte jag och körde vidare. Tog det lugnt i resten av kurvorna, tills jag kom till petalax-kurvan. Körde jättelugnt in till Petalax, men sen när jag accelerade så råkade jag slira lite med hjulen igen. Ooops. My point? Tror inte jag hade nån med det här inlägget har bara allmänt tråkigt och min blogg ser så tom och dyster ut så jag tyckte den behövde lite utfyllnad i form av ett flumm-inlägg.
Tack och adjö! :D

The Hunger Games

Publicerad 2011-11-22 11:28:18 i Film,

Läser igen The Hunger Games för jag tänker skriva en fackuppsats om boken i modde. Seriöst ni måste läsa boken den är så himla bra att det inte går att beskriva i ord. Sitter också nu och längtar lite till 23 mars då filmen baserad på boken kommer! Can't freaking wait.


Seriöst den här trailern är ju så himla epic... ÅÅH VILL HA FILMEN NUUUU

Paus

Publicerad 2011-11-16 11:06:42 i Vardag,

Okej pausar min blogg lite nu för jag arbetar varje dag denna vecka. Får se när nästa uppdatering blir :)
Ses!

Igår kväll

Publicerad 2011-11-13 19:58:22 i Vardag,

Igår kväll var vi som sagt ut och firade Emelie igen. Hahahah. Kvällen var skitbra. Började med förfest hos mig och sedan drog vi vidare till Ollis. Blev inte någon riktigt sen kväll, tror jag kom hem runt halv 4 tiden. Lite besviken bara att de bara spelade champagne showers en gång och de spelade inte party rock anthem en enda gång. Däremot så spelade de traktor alban och pippi långstrump? vafan... Nu ska jag fortsätta chilla
Catch up with ya later!

Got nothing else to do

Publicerad 2011-11-12 17:07:19 i Musik,

Ni kan trycka på varenda "svar" så kommer ni till låten på youtube :)
Hur mår du idag?
Fallin' Apart

Hur kommer dagen idag att vara?
Here We Go Again (true, Fira Emelie once again ;D)

Vad var de första du tänkte när du vaknade?
Bones

Vad är de sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
My Heart

Vad skulle du få heta om dina vänner bestämde namn åt dig?
I Caught Myself

Hur är det med kärleken?
Meteor Shower

Vilken låt passar bäst in på den du är kär i?
We R Who We R

Hur mår dina vänner?
Ignorance

Tycker dina vänner om dig?
Don't Panic

Hur ser folk dig?
A Little Less Sixteen Candles, A Little More "Touch Me"

Spanar folk in dig?
Falling Out Of Trees (HAHAHAHHHAHHAHAHHHAHAHAHAHHAHAHAHAH)

Kommer du alltid att bo kvar i Finland?
Electric Twist

Hur kommer du att dö?
You Haven't Told Me Anything

Vad skulle du ha hetat om du var född i framtiden?
Eyes On Fire

Vilken är din oturs låt?
Swallowed In The Sea

Vilken är din tur låt?
Consequence

Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Fix You

Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Gabriel

Hur går det med ditt liv?
Our Lawyer Made Us Change The Name Of This Song So We Wouldn't Get Sued

Hur kunde det ha varit i ditt liv om du valt andra vägar?
Under The Gun (tur jag inte valde andra vägar då ;D)

Vad ska ditt första barn heta?
The Film Did Not Go 'Round

Hur kommer ditt liv att bli?
Of All The Gin Joints In All the World

Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Hearing Damage

Finns det någon som är hemligt kär i dig?
Spiralling

Kysser du bra?
How Do You Sleep?

Lööörtaag

Publicerad 2011-11-12 12:53:03 i Vardag,

Inge jobb för mig idag så jag fick sova ut vilket ledde till att jag sov till halv 1. Ooops. Sitter just nu och kollar TV-serier och ikväll blir det krog för att fira Emelie. Förhoppningsvis slipper vi alla in ikväll. Nu ska jag fortsätta chilla :)
Ses!

Flummresan hem

Publicerad 2011-11-10 13:19:27 i Funderingar,

Jag har inget att göra så jag uppdaterar igen. 5 minuter senare. Ska snart ner till sampin med Stina för hon har ingen mat. Ska bara flumma nu om hur roligt vi malaxbor har det hem i bilen på kvällarna från dermoshop. Man tycker ju att vi skulle vara så trötta att vi bara skulle ligga och halvsova. Istället är det så att vi är så trötta att vi är hyper och allting är roligt. Och ofta lyssnar vi också på festmusik vilket gör att vi alla sitter i bilen och dansar. Och har allmänt flummiga tankar. Bl.a. kom jag fram till i tisdags att när någon säger ordet eucalyptus som kommer det direkt upp en bild i mitt huvud av en koala som sitter och äter eucalyptuslöv. Jag är inte normal. Tack och hej nu ska jag göra något nyttigt.

All this time I was waiting for you

Publicerad 2011-11-10 12:54:14 i Vardag,

All this time - OneRepublic
Sitter i skolan på håltimme. Vad annars? Ska sitta här tills klockan 3 då de andra som ska sitta på med till arbetet är färdiga med skolan. Försökte just räkna matteläxa. Fattade ingenting. Får fråga Nikke imorgon. Var för en timme sedan på musikal som musik hade. Den var jättebra och de var jätteduktiga. Sådana här gånger man blir ledsen när man är tondöv. Men jag sjunger i alla fall. Särskilt om en sång är jättebra. Måste faktist hålla mig just nu för att inte sjunga, har gjort det flera gånger på jobbet. Hahahaha stackars de som måste lyssna på mig :D Nu ska jag läsa lite psykka tror jag. Kanske...
Ses!

Anything to make you smile

Publicerad 2011-11-08 10:18:44 i Vardag,

No One's Gonna Love You - Band of Horses

JAG SKA RÄKNA MATTE NU. HIHIHIHIHIH. Okej inte än men snart. Kanske. SKulle kunna läsa lite psykka också men har ju bra med tid med tanke på att jag slutade halv 11 och ska i arbete först till klockan 15.00. Var faktist inte så tungt att arbeta igår när alla ens vänner är där så man har någon att tala med. Har inte så mycket annat att säga förutom att det är 100 DAGAR TILL ABI-DAGEN!!!!!!!!!!
Hej hopp!

PÄTKIS

Publicerad 2011-11-07 09:09:28 i Funderingar,

Jag hittade min pätkis i penalen som jag fick av Nikke i fredags. Varför? För jag ägde på senaste provet vi hade och förbättrade mig i jämförelse med förra mattebetyget. Alla andra gick det sämre för. Jag är så stolt. Typ. Det är första gången jag fick det efterlängtade godiset! Äntligen! Synd att jag inte får äta den p.g.a. min godisstrejk. Men 26 november då! MMM PÄTKIS!!!!!!!!!!!!!

 

 

Okej jag vet jag sa att jag skulle läsa på psykka men jag var tvungen att skriva om min kära pätkis. Nu ska jag läsa. Dessutom får ni se på bilden hur jäkla trött jag är idag. Jag somnade aldrig igår. Därför flummar jag också förlåt. Nu ska jag läsa. På riktigt denna gång. Kanske...

 

UPDATE: Stina var och skriva på min pätkis. Pias godis. Så ingen kan missta sig och ta mitt godis :)

Are you prepared for me?

Publicerad 2011-11-07 08:59:05 i Vardag,

The Bird and the Bee - Preparedness

Okej tydligen har jag återupplivat min blogg. Sitter just nu i skolan fastän jag har 2 håltimmar nu på morgonen. Men jag skulle inte ha kommit hit på något annat sätt. Har suttit och kollat Blue Water High första håltimmen. Nu är jag hungrig men jag ska tvinga mig själv att börja läsa psykka inför studenten nu. Nästa period är ganska fullspäckad för mig så. Sen blir det matte före maten, modde efter maten och två håltimmar då jag ska sitta här igen för att vänta tlls jag ska få fara i arbete kl. 15.00-23.00.
Ses!


Piolio is back! maybe....

Publicerad 2011-11-06 21:03:45 i Vardag,

Hej hej! Min blogg har dött. Sorgligt men sant. Vet inte hur det blir med uppdateringen heller för jag arbetar måndag till fredag 15.00-23.00. Hej hej pengar! Nu blir det lite tv-serie tittande och sen sängen så jag är beredd för den ny tunga perioden med hela 10 lektioner i veckan vilket betyder 20 håltimmar. Dock kommer väl jag hamna och sitta i skolan och vänta alla håltimmar på att få fara i arbete..
Ses!

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela