IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

Stay away from me now, 'less you're gonna see, 'less you're gonna see me out

Publicerad 2014-07-02 15:46:57 i Vardag,

Nej men hallå igen bloggen!
 
Här sitter jag då och försöker få igång bloggen, igen. Om man kollar på mitt senaste inlägg så är det ett inlägg på en lista som jag ska göra för att börja blogga igen. Bra ide. Bara det att det inlägget publicerades i november förra året. Och även om jag älskade ironin när man gick in på bloggen och det var det sista jag hade skrivit så började jag tycka stt det var väldigt synd att min blogg var död. Plus att jag älskar och skriva och har inte fått göra det på länge, och jag känner en enorm abstinens av att bara skriva utan att behöva fundera så mycket. Får ju nog skriva min beskärda del i skolan men hur kul är det att skriva om hur skit samhället är hela tiden medan man diskuterar hur man ska fixa det med hjälp av någon gubbe i en 1000-sidors bok. Kommer förmodligen ändå dra upp samhället i den här bloggen bara för att jag fascineras av samhället men jag kommer inte behöva citera den där gamla gubben och jag kommer inte göra det heller.
 
Så kära gamla läsare jag hoppas ni är kvar (med andra ord mina vänner som jag tvingat läsa min blogg). Och nu försöker vi igen med att återuppliva den här bloggen.
 
Ses!

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela