IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

Then we'll fight for you like we were your soldiers

Publicerad 2010-04-29 13:59:59 i Vardag,

Oj min uppdatering sprudlar. Men jaa har varit lite upptagen. Igår skulle jag bara haft en lektion så jag tog ledigt från den och åkte till IKEA med mamma, Jessica och Sussi. Hittde mycket saker och alla pengar spenderades också så. Plus lite av mammas:D Men orkar inte lägga upp vad jag köpte nu kan göra det senare:) Om jag alls gör det. Nu ska jag fortsätta min supernatural-mania.
Ses!:)

koddfiltin is my new best friend

Publicerad 2010-04-26 15:02:34 i Vardag,

Mamm har fått en ny filt med koddor på:) Den är min nya bästa vän. Den är mjuk, gullig och varm:) Så nu ska jag umgås med honom och två andra favoriter. Sam och Dean.

 

CHERRYBOMB

Publicerad 2010-04-23 18:23:20 i Film,

Idag kom en ny film med Rupert Grint ut i Storbritannien. Men tror inte den kommer till Finland tyvärr. Men den kommer väl kanske ut på DVD snart. Har velat se den här filmen sedan i höstas. Och snart förhoppningsvis blir det av att se den. HAPPYYY!!!

 

 

It doesn't hurt me

Publicerad 2010-04-23 18:12:49 i Vardag,

Nu tänker jag berätta lite om min bussresa idag bara så jag ska uppdatera. Först var jag sur på bussen. Det var trångt mellan sätena och det gick slöööött. Vilket var busschaufförens fel, han kunde dessutom inte ladda mitt busskort. Han är för gammal för att kunna sig med nymodigheter. Han är så gammal att han tror att världen kommern gå under 2012 för han var med när mayaindianerna kom fram till detta. Men sen så hände ren lycka. Vi behövde inte åka via Öjna och vi slapp också Börängen och Alnäset. AMAZING. Har inte hänt sedan typ 7:an eller 8:an. Så länge sedan. But now I will stop this madness.
Ses!

Some things never die

Publicerad 2010-04-21 16:22:23 i Vardag,

Jag känner mig fri! Ny period imoron och det känns så himla skönt. Att veta att jag inte har några prov eller läxor att sätta min tid på.  En annan bra sak är att jag haft min sista kemitimme i mitt liv! Yes! Så vad ska jag göra med denna otroliga frihet? Gissa! Kolla Supernatural, vad annars? I'm hooked. Men nu tänker jag  bjuda på lite Keane-musik som får avsluta inlägget:)
Ses!

 

Det är samma låt men ville visa båda videorna:)

I never believed you, I only wanted to

Publicerad 2010-04-19 17:48:27 i Vardag,

Stannade hemma idag med sjuk mage. Så klockan är halv 7 och jag ligger i datarumssoffan i mitt Nalle Puh-nattlinne. Har spenderat hela dagen med att kolla Supernatural. Jag har blivit helt addicted har kollat på det typ 3 dagar i sträck nu. Och jag kan inte sluta. Kan inte fatta att jag inte började kolla på det tidigare. Anna har ju hållit på om hur bra det är jättelänge. Men äntligen så är jag där också. Jag är en supernatural-geek. Vilket borde vara ganska förväntat med tanke på att det är en fantasyserie.

Min älsklingslåt och älsklignsserie just nu. For blue skies med strays don't sleep. Det är inte hela låten i den videon men. Låten är egentligen runt 5-6 minuter lång och så långa videor på youtube är oftast dåligt gjorda.

 

P.S Patricia det syns att du gjort reklam för min blogg:D Hahah mycket mera besökare:)

I hate it

Publicerad 2010-04-17 11:37:26 i Funderingar,

Nu ska jag vara som vi säger: kärringen mot strömin. Jag HATAR våren. Pollen närmare bestämt. Just nu klias typ allting som finns i ansikte. Det klias i halsen, munnen, näsan och ögonen. JEIJ VÅREN ÄR HÄR!! låt oss springa runt och skratta och dansa. Eller så inte. Särskilt idag känns det jävligt för det är dessutom mulet idag. Undras om jag är enda som hatar våren? Skulle tro det. Är ju lite speciell.

My enemy...

Äntligen!

Publicerad 2010-04-16 22:54:46 i Vardag,

Äntligen är alla jättejobbiga prov och inlämningsuppgifter över. Bara matte och engelska kvar. Så nu kan jag äntligen blogga. Oj vad ni har längtat xD *HOST* Ursäkta jag kvävdes lite på min sarkasm. Kommer känna mig smått ledig nu efter den här veckan. Usch då. Har bara hunnit få ett prov ur vägen så ska man börja läsa på nästa. Kändes så himla skönt när man hade skrivit klart religion idag. Vilken otrolig lättnad. Och snart kommer det trevliga askmolnet hit. Och tydligen så är astmatiker extra känsliga för det så vi ska stanna inne. Precis när jag skulle kunna börja vistas utomhus och inte hade några bekymmer så kom det är jävla molnet då. Men ska väl inte tro på allt de säger heller. Skulle de få bestämma så skulle väl alla astmatiker sitta inne och suga i sig sin medicin 24/7.
Men nu ska jag börja leta mig till sängen. Börjar vara så himla trött.
Ses!

Watch you work the room

Publicerad 2010-04-12 18:14:28 i Vardag,

Usch är så himla trött nu. Jag var och simmade med Emelie och Yolanda. Skulle egentligen måste läsa på en hel massa saker men istälet liger jag och halvsover på en soffa. Och jag får sjukt i armen av att skriva.. Så jag tänker avsluta nu och sitta på facebook en stund.
Ses!
P.S. hade allt som allt allt 19 besökare igår vilket är mitt rekord just nu:)

30 days of night

Publicerad 2010-04-11 20:24:52 i Film,

Satt länge och funderade om jag tyckte om den här filmen eller inte och kom fram till: skulle inte de så kallade monstrena varit så dåliga så skulle den här filmen har varit riktigt bra. + att Josh Hartnett var snygg i filmen:) Men ni kan ju kolla den och se vad ni tycker.

Överlämna dig till mörkrets makter! I norra Alaska går solen ned för sista gången innan vintermörkret sänker sig över den lilla staden Barrow i hela 30 dagar. Men denna vinter för inte bara med sig mörker till Barrow – vid stadsgränsen väntar en grupp främlingar. De annonserar sin ankomst genom att kasta sig över en flock glupska slädhundar. Främlingarna är vampyrer. Och till dess att solen går upp igen om 30 dygn kan de härja fritt bland Barrows intet ont anande invånare…
(cdon.com)

WTF

Publicerad 2010-04-11 20:16:42 i Vardag,

hur gick min blogg från ca 4 läsare per dag till 17? Hhaha jaa faktist besöksrekord för mig. Mobba mig inte xD min blogg är ju så tråkig. den handlar ju om mitt liv så. kanske för att jag kommenterade det där dumma inlägget mjukisbyxor. Herregud säger jag bara. Kan inte folk acceptera olika stilar? Tydligen inte.

 

Would you take my hand tonight?

Publicerad 2010-04-10 14:03:05 i Vardag,

Lördag och skulle behöva läsa på kemi men har inte fått det gjort ännu. Men har varit ute och gått med hunden i det gråa vädret. Vilket inte direkt ger vårkänslor. Enda är att det är varmt. Okej det är 5-6 grader på plus men efter den här vintern så är det väldigt varmt:) Så nu tänker jag ge er än låt som gör att man börjar tänka på sommar. I alla fall jag gör det när jag hör den:)
Ses!

The Covenant

Publicerad 2010-04-10 13:57:06 i Film,

Den här filmen har blivit en av mina favoritfilmer någonsin nu. Varför? Det är fantasy och jag är en sucker för en bra fantasyfilm och för att:

Ojojoj:) Bästa scenen i filmen:D Kan inte fatta att jag missat den här snyggingen. En riktigt bra film som jag tycker att alla fantasyfantaster ska se. Eller om du bara tycker om snygga karlar:)

I want to satisfy the undisclosed desires in your heart

Publicerad 2010-04-08 18:19:03 i Vardag,

Hej. Har inte updaterat på ett tag nu för det är så mycket med skolan. Inlämningsuppgifter och en massa matteuppgifter. Men just nu tar jag en paus från matte. Tänkte jobba lite med religion en stund och sedan ska jag gå ut med hunden. Ni kan ju anteckna det där om ni vill. Mina 5 läsare per dag:) Nu ska jag försöka få någonting gjort också. Och kanske typ imorgon tänker jag göra ett nytt inlägg om en film jag kollade igår skulle kunna göra det nu men ska försöka vara lie duktig nu för en gångs skull:)
Ses!

The haunting of Molly Hartley

Publicerad 2010-04-05 11:20:51 i Film,

En skräckfilm. Hoppade till många gånger och den var läskig på sina ställen men slutet var dåligt tyckte jag. Så nu är jag rädd för att bli nersövd från filmen awake och nu är jag rädd för att fylla 18:D

Keith

Publicerad 2010-04-05 11:16:33 i Film,

Kollade på Keith kanske på fredagen. Vet inte riktigt om jag tyckte om den eller inte. Den var ganska rolig. Men vet inte riktigt om jag rekomenderar den eller inte:)

Jeeeij...

Publicerad 2010-04-04 15:16:41 i Vardag,

... ja uppdaterar!! WÖUW. ;D Nej men har inte riktigt orkat helt enkelt. Och i fredags städade jag och igår bakade jag hela dagen och sen på kvällen kom Yolanda, Emelie och Anna hit för jag hade "kalas" Så nu tänker jag ladda upp bilder på vad ni missade ni som inte var inbjudna:D

Chokladmousse

Chokladmuffins

och tacopaj:)

Vi talade sjöng singstar och kollade lite på TV. Och åt förstås:)

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela