IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

You'll find us chasing the sun

Publicerad 2013-02-28 21:54:26 i Vardag,

Imorgon drar jag iväg på äventyr till Åbo med mina vänner för att hälsa på Louise och stannar där tills söndag. Får se hur det blir med bloggningen då. Förmodligen obefintlig. Har fortfarande inte börjat packa. Och vi åker från Malax 9 imorgon. Kan nästan hända jag dygnar för jag har börjat svänga dygnet igen. Seriöst jag vet inte vilken tidszon jag är i men det är inte Finlands i alla fall. Hade också tänkt ladda ner ny musik men får se om jag ens får mig själv att göra det.
Ses!
 

Jag kan inte hjälpa det...

Publicerad 2013-02-28 21:44:30 i Musik,

.. jag tycker den här låten är bra och jag har haft den på hjärnan halva dagen. (andra halva dagen hae jag Teenage Dirtbag fast på repeat i huvudet). Åååh jävla boybands med sina låtar som faktist är bra och fastnar så lätt i hjärnan.
 
 

Lite bilder från skäre

Publicerad 2013-02-27 18:01:05 i Bilder,

Hej hallå! Jag är tillbaka till "civilisationen" som mina vänner skulle ha sagt. Det har varit otroligt avslappnande att vara på skäre. Har lyssnat på musik, läst, spelat kort och lekt med kameran. Ska bjuda på ett par bilder här.
 


 
 

skärilive

Publicerad 2013-02-25 19:21:23 i Vardag,

Hejsan! Jag lever skärilive nu i några dagar så allt här på bloggen är lite dött. Återkommer på onsdag eller torsdag så då kanske jag slänger upp ett par bilder om jag orkar. Nu ska jag chilla och läsa lite Game of Thrones.
Ses!

Sigur Rós

Publicerad 2013-02-23 12:55:00 i Musik,

Ett av mina favoritband någonsin är Sigur Rós. Och för er som inte känner till dem(vilket jag förutspår är de flesta) så är de ett isländskt band som sjunger på isländska och också ibland på deras egna påhittade språk "hopelandic". Och fastän ni inte tror ni har hört talas om Sigur Rós så har ni förmodligen hört deras kanske mest kända låt "Hoppípolla". Jag tror jag har haft upp den på bloggen x-antal gånger. Ska sätta upp mina favoritlåtar just nu med dem. Och om ni vill lyssna på mera så har jag den här spellistan på yotube med bara Sigur Rós låtar.
 
 
 
 
 
 
 
 

några av mina teckningar

Publicerad 2013-02-21 14:45:04 i Bilder,

Idag kom jag på någonting. Det är länge sedan jag har lagt upp något jag ritat/målat på bloggen. Och då ritar jag ändå mer nu än jag gjorde förr. Men oftast så slänger jag upp bilderna på tumblr eftersom det är mycket lättare att få respons där än på min blogg. Men ska nu i alla fall sätta upp ett bar bilder av några av de senaste jag gjort. Och med senaste så menar jag några sedan sist jag lagade upp här på bloggen. (vilket visade sig vara 05.03.2010 oops) Och om ni klickar på bilderna så får ni dem i större format.
 



 
 
 
 
 

Brave

Publicerad 2013-02-20 20:01:38 i Film,

Kollade den här filmen i söndags tror jag. (istället för att göra skolarbeten). Helt okej film jag har nog sett bättre Disney-filmer., fast aboslut än av de bästa i animeringsvärde. Animeringen var så otoligt vällagad. Även om jag höll på och skratta genom hela första halvan av filmen när de talade skottska(what heter det så? kanske engelska med skottsk brytning. Ni fattat vad jag menar i alla fall.) Jag skulle gärna ha hennes hår också.
 

I'm only led to wonder why, why I try

Publicerad 2013-02-19 19:45:05 i Vardag,

Nån dag sedan sist nu igen, men har nu inte så mycket att berätta heller. Tycker vi har det ganska lugnt i skolan just nu. Idag började jag först klockan 2, imorgon har jag full dag, på torsdag slutat jag kvart före 12 och på fredag är jag ledig. (men ska och arbeta från 9.20-17.00). Plus att nästa skolarbete ska vara färdigt först efter sportlov. Men egentligen skulle jag borde börja på med en kursdagbok, men det tar så emot. Blir väl sista minuten som vanligt. Men skönt med sportlov nästa vecka, och då blir det också äventyr ner till Åbo för att hälsa på Louise.
Ses!
 

The Perks Of Being a Wallflower

Publicerad 2013-02-17 14:31:00 i Film,

Så otroligt vacker film och så sorglig och ja mycket sevärd! Helt klart en av mina älsklingsfilmer of all time. Kommer säkert kolla den många gånger.
 
 
 

I don't really know you and I don't think I want to

Publicerad 2013-02-15 18:21:19 i Vardag,

Hej hallå! Se vad aktiv jag kan vara, två dagar i rad nu som jag uppdaterar. Idag hade jag ledigt från skolan, så jag åkte och arbetade till dagis. Var bara halv dag och när jag åkte från dagis märkte jag att jag hade fått ett meddelande att de skulle vilja haft mig till ett gruppis och då skulle jag fått vara hela dagen. Nå jaa, skönt att åka hem och powernappa i två timmar också. Idag är också lönedag! Woop woop! Inga planer för kvällen än så länge, tror det blir att ta det lugnt och kanske rita lite.
Ses!
 

My songs know what you did in the dark

Publicerad 2013-02-14 12:56:52 i Vardag,

Hejsan! Har gått ett tag sedan sist nu på nytt. Orsak? Ingen egentligen. Jag har bara skjutit upp en massa skolarbeten som vanligt. Vilket ledde till att jag fick lov att stresskriva idag och igår för att få ihop till en kursdagbok. Som blev 13 sidor lång, typ 4000 ord. När ska man lära sig? Jag vill ju inbilla att jag lärt mig nu. Men om vi ska va ärliga (och det ska man!) så kommer samma sak förmodligen hända tills nästa uppgift. Nu ska jag börja sminka och fixa mig. Har skola från 15.00-17.30 idag. Och sen är jag ledig imorgon men då ska jag och arbeta till dagis.
Ses!
 
 

Om man inte var fattig studerande...

Publicerad 2013-02-08 20:00:00 i Bilder, Shopping,

...då skulle jag genast köpa ett par av dessa tavlor:
 
 
 
 
 
 
 
 
De är gjorda av en konstnär som kallar sig "wirrow" och man kan köpa dem här.
Förutom tavlor så finns motiven också som planscher, kuddar och iPhone-skal.
Jag tror jag ska önska mig en tavla i födelsdagspresent. Men tror nog jag måste vara väldigt snäll för att få en då de kostar 85$.

Anything could happen

Publicerad 2013-02-03 13:18:32 i Musik, TV-serier, Vardag,

Igår blev det att åka till Stinas lägenhet med hon och Marlene. Där så åt vi chips och kollade Melodifestivalen. Ja det är sant. Jag kollade Melodifestivalen. Om det finns någonting som jag hatar mer än Idol så är det just denna show. Melodifestivalen, skitlåtar som aldrig övertygar. Som igår. En låt om att gosa, nå japan whatever som inte kunde sjunga. JEEEEE. Tur att mina vänner är roliga så jag inte dog där på soffan. På hemvägen for vi via Replot, Smedsby och en andra massa småvägar. Varför? Jag har ingen jävla aning. Enda jag vet är att det tog oss lite mindre än två timmar att ta oss hem från stan.
Ses!
Jag tänkte först inte åka alls. Men så övertygade de mig.

Flicking fire like saltwater into my eyes

Publicerad 2013-02-02 15:22:41 i Vardag,

Hej min ouppdaterade blogg! Jag ska väl för 140:e gången försöka starta upp dig igen! Sen senast har det väl inte hänt så mycket. Jag har varit och vikarierat på flera ställen. Varit sjuk, varit till Oravais flyktingförläggning. Igår var jag till Äbz(ABC) med Marlene och Stina och umgicks. Medan jag var där så bestämde sig min lillebror sig för att vara snäll, så när jag kom hem hade han installerat Powerpoint, word, excel och sony vegas på min dator. Jag var ganska chockad. Men jag var snäll tillbaka för jag köpte hem en hamburgare åt honom. Ibland är vi snälla mot varandra. Ibland. Ikväll har jag inga planer men vi får se. Allt kan hända.
Ses!
 

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela