IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

Back in my old hometown duuudes

Publicerad 2013-09-21 16:24:46 i Vardag,

Suppity 'sup. Är nu tillbaka i Kråkbackan för helgen. Kom hem för att bli bortskämd och inte vara tvungen att laga mat. Men tji fick jag för mamma och pappa drog iväg till skären så här sitter jag och får lov och göra mat i alla fall om jag inte vill svälta. Planer för ikväll: kolla High School Musical med Marlene och Stina, Sedan drar Stina vidare till Charleys(eller challe-balle) och sedan får vi se vad Marlene och jag hittar på. Imorgon blir det väl att åka in till stan igen eftersom det är skola som gäller på måndag. Wuuh.
Ses!
(såå såå seriös rubrik och inledning)

Är det något jag har missat...

Publicerad 2013-09-19 18:32:14 i Funderingar,

...eller finns det någon lag på när det inte är okej och ha shorts längre? För jag kan säga att jag samlat på en hel massa konstiga blickar i tisdags och idag när jag hade shorts på mig. Okej det var ju lite gråmulet de båda dagarna och regnade lite smått. Men ändå det är ju någorlunda varmt än. Plus att jag lever i vad jag vill kalla "ständigt värmeslag". Jag tycker att när det börjar vara under 10 grader kan folk få kolla konstigt på mig. Då förstår jag om folk tycker jag är helt jävla blåst. Men tills det kan jag väl få i lugn och ro cykla till skolan i mina shorts? Och jag kan ju säga redan nu att det är ca 75% chans att jag kommer ha shorts på mig fastän det är under 10 grader. (vet ni hur jävla varmt det är att cykla från Brändö till Roparnäs? Jävligt varmt kan jag säga.)

Oh, seriously you’re gonna make mistakes you’re young

Publicerad 2013-09-17 14:17:00 i Vardag,

Hej hallå igen! Är lite småtrögt ännu att uppdatera. Är nu äntligen riktigt inflyttad i lägenheten, så i fredags blev det inflyttningsfest med mina vänner och sedan Ollis som vanligt. Janå var ganska dött där, men en hel massa finnar var det där, herregud vad finska jag talade under den kvällen. Tips om man inte tror man kan finska sup dig riktigt full för då bryr du dig inte längre om hur skit du låter när du talar så det går riktigt bra. Inte vet jag om någonting jag sa var rätt men jag talade i alla fall. De verkade fatta i alla fall. Annars har det inte hänt så mycket. Har varit ledig både igår och idag. Och jag har fortfarande inte fått något beslut från kela om studiestöd och bostadsstöd. Snart blir det att leta upp ett gatuhörn om jag inte hör något av dem. Eller om jag inte ha fått höra något innan  fredag måste jag åka dit eller ringa. Jag har inte råd med hyran om jag inte får mitt stöd.
Ses!

We think you're a joke, shove your hope where it don't shine

Publicerad 2013-09-09 12:58:50 i Vardag,

Wassup my homefrizzles? Har haft bloggpaus sedan slutet på maj. I misstag. Men nu är jag tillbaka! I alla fall för stunden. Jaa vad har hänt då sedan sist? Har haft ledigt hela sommaren förutom några inhopp på dagis. Har njutit av livet och nu har jag inlett andra året som yrkeshögskolestuderande. Och idag är sista dagen i malax för mig. Ikväll åker jag och mina sista ägodelar (smink och ett par klädesplagg) till brändö till min lägenhet. Som stått färdig i 100 år känns det som jag har bara inte fått mig själv dit. För jag har haft arbete och idag hade jag nå bankärenden så det var onödigt att fara till stan då. Men ska bli skönt att komma tillbaka till min egen säng som stått i lägenheten sedan förra måndagen. Annars har jag väl inte så mycket att berätta. Ska fortsätta chilla och slösa bort min lediga måndag ;)
Ses! (förhoppningsvis om jag inte är för lat)
 

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela