IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

The private lives of Pippa Lee

Publicerad 2010-06-16 11:03:28 i Film,

Den här filmen var så dålig... Usch orkade inte ens kolla den till slutet. TRÅKIG.

Pippa Lee är i 50-års åldern och har allt hon kan önska sig. Hon är hustru till en 30 år äldre publicist, stolt mor till två framgångsrika barn och älskad av vänner och grannar. Men plötsligt börjar hennes perfekta värld rivas upp.

Någon rör sig i Pippas och Herbs hus om natten, köket ser allmänt rörigt ut och det ligger matrester överallt. För att lösa gåtan med den nattliga gästen sätter de upp en övervakningskamera i köket. Det avslöjas att det är Pippa själv som stökar till det, hon går nämligen i sömnen. Denna händelse får henne att fundera över sitt liv och hur hon blev den personen hon är idag. Pippa hamnar ofta i underliga situationer som hon inte styr över och hennes liv kantas av förstörda relationer och uppbrott. Mitt bland gräsklippare och kaffefrukostar i förorten börjar Pippa fundera på hur hon egentligen hamnade där. Uppväxten med en tablettmissbrukande mamma, hennes flykt från hemmet och hur hon söker sig till olika sorters människor. Svaret får vi i en berättelse om vild ungdom, kärleksaffärer, svek och den förrädiska trygghetskänslan i ett vanligt äktenskap.

(cdon.com)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela