IT'S HARD OUT HERE FOR A BITCH

The Runaways

Publicerad 2011-04-23 09:46:35 i Film,

Helt okej film, var riktigt bra i början men mot slutet dog den nästan och jag minns knappt vad som hände i slutet av den.

I filmen får vi följa de två vännerna, Joan Jett(Kristen Stewart) och Cherie Currie(Dakota Fanning), på deras väg från ett rebelliskt tonårsliv i Kalifornien till stjärnglansen i The Runaways – det legendariska bandet som banade väg för senare generationers tjejband. Managern Kim Fowley tar Joan och Cherie under sina vingar. Han skapar en otrolig succé av två trubbiga och orutinerade individualister. Vi får en spännande inblick i det stormande samarbetet, både på och utanför scenen. Med en hårt upparbetad rockimage och talang är vägen till stjärnhimlen kort för de två: Joan med bandets sanna rock & roll-hjärta och Cherie med sitt Bardot-liknande utseende blir den självklara sexsymbolen.
(cdon.com)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pia

22-årig finländare. Studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia och resten av tiden spenderar jag på internet. Skriver om livet, mina konstiga funderingar, filmer, musik och allt mellan marken och månen. Helst om det vid marken dock.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela